Şimdi Ara

Engellilere Digiturk %50 İndirimli ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün itibariyle başlayan, bedensel engelini belgeleyebilen yeni ve mevcut Digiturk üyeleri Giriş paket hariç tüm paketleri %50 indirimle izleyebilecekmiş.

Kurulum taahütlü veya Hoş paket kampanyasıyla da başlanabilir, kredi kartıyla ödemede indirim kazanılabilirmiş. 18 yaşından küçük kişiler başka bir aile bireyi aracılığıyla üye olabilirmiş.

Ekonomik 9,95 TL
    Aile 17,45 TL
    Sinema 21,95 TL
    Eko Spor 31,40 TL
    Spor 38,90 TL
    Süper 43,40 TL
    Mega Süper 51,95 TL
    Mega Gold 54,95 TL

İstenen Belgeler;
    Özürlü Kimliği,
    Oran belirten maluliyet kartı,
    Devlet hastanesinden en az 5 imzalı heyet sağlık raporu,
    Nüfus cüzdanlarına işlenmiş ve engelli oranı yüzde 40 ve üzerinde olanların nüfus cüzdan fotokopileri..

• peki engelli bir akrabamızı gösterip kendi evime digitürk bağlayabilir miyim
  • Digiturk ün bu yaptığı kampanyayı saygıyla karşılıyorum ama,

Bazı arkadaşlar zaten 3 aylık anlaşmalar halinde sinema paketini 23,90 ytl ye seyrediyor.

Burda sinema paketi 21,95. Bu yüzden çok bi avantajı yok. (Ha, en büyük avantajı kurulum bedava o ayrı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 11 Mayıs 2008; 2:41:14 >
  • ARKADAŞIM ACABA BU YENİ ÜYELER İÇNMİ YOKSA ÜYE OLAN HERHANGİ BİRİ BELGELERSE ENGELİNİN İNDİRİMDEN YARARLANABİLYORMU

NOT:BEN ENGELLİYİMDE ONDAN YANİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PoSEİDoN_

ARKADAŞIM ACABA BU YENİ ÜYELER İÇNMİ YOKSA ÜYE OLAN HERHANGİ BİRİ BELGELERSE ENGELİNİN İNDİRİMDEN YARARLANABİLYORMU

Yukarıdaki mesajdan yeni veya hali hazırda üye olanları anladım ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PoSEİDoN_

ARKADAŞIM ACABA BU YENİ ÜYELER İÇNMİ YOKSA ÜYE OLAN HERHANGİ BİRİ BELGELERSE ENGELİNİN İNDİRİMDEN YARARLANABİLYORMU

Mevcut üyelerde faydalanabilir..
  • Yuh artık düşünceye bak
    quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

peki engelli bir akrabamızı gösterip kendi evime digitürk bağlayabilir miyim
  • bi sakat arkadaşım var onu kullansam kendi evime baglatabilirmiyim
  • bir zihniyette burda ......o fırstaı engelli vatandaslarımız kullansın diye veriyorlar senn uyanıklık yapıp kullanısın diye değil

quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

bi sakat arkadaşım var onu kullansam kendi evime baglatabilirmiyim
  • u tür zihniyet yüzünden zaten sürekli geriye gidiyoruz, bu arkadaşlar a soruyorum; yapmak istediğiniz şeyin, yakınlarınızın sağlık karnelerini kullanmaktan ne farkı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygarman -- 13 Mayıs 2008; 1:09:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Uygarman

u tür zihniyet yüzünden zaten sürekli geriye gidiyoruz, bu arkadaşlar a soruyorum; yapmak istediğiniz şeyin, yakınlarınızın sağlık karnelerini kullanmaktan ne farkı var?

elimden gelse devleti soyucam ama devlet beni soyuyor.
  • Eksik ol-ma.........
    quote:

quote:

u tür zihniyet yüzünden zaten sürekli geriye gidiyoruz, bu arkadaşlar a soruyorum; yapmak istediğiniz şeyin, yakınlarınızın sağlık karnelerini kullanmaktan ne farkı var?

• quote:

quote:

Hayatımda hiç bu kadar yüzsüzce cevap görmemiştim tebrikler.
    Soyacaksan soy, kaçak elektrik kullan, vergi kaçır eğer gerçekten bu kadar meraklıysan
  • quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

peki engelli bir akrabamızı gösterip kendi evime digitürk bağlayabilir miyim

çok güzel bir yoldasın. aman sakın bozma kendini. bu düşünce tarzıyla çok güzel yerlere gelirsin....

böyle bir milletmi olduk biz. uyanıklıkmı, kurnazlıkmı oluyor bu şimdi......

• quote:

Orjinalden alıntı: NetX

quote:

quote:

Hayatımda hiç bu kadar yüzsüzce cevap görmemiştim tebrikler.
    Soyacaksan soy, kaçak elektrik kullan, vergi kaçır eğer gerçekten bu kadar meraklıysan

sadece suclayın beni bravo yukardaki açıklamalarımdan birinde cok önemli bi açılma yatmakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 14 Mayıs 2008; 11:39:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LeGeND06

Engellilere Digiturk %50 İndirimli ..

İstenen Belgeler;
    Özürlü Kimliği,
    Oran belirten maluliyet kartı,
    Devlet hastanesinden en az 5 imzalı heyet sağlık raporu,
    Nüfus cüzdanlarına işlenmiş ve engelli oranı yüzde 40 ve üzerinde olanların nüfus cüzdan fotokopileri..

İstenen belgeler yukarıdakilerden birisi sadece bir tanesi olarak anlaşılmalıdır.
    Engelli bireyi "kullanarak" indirimden yararlanmak olmamalı olamaz.
    Yukarıdaki istenen belgelerin tamamı fotğraflı belgelerdir.
    Yasalarımıza göre sehte belge kullanmak suçtur. Başkasına ait belgeyi kendininmiş gibi kullanmak da suçtur.
    Engellilere kamu ve özel kurumların tanıdığı indirimler, onların sosyal yaşama katılmasını sağlamak ve desteklemek için yapılmakta ve yasalar ile de desteklenmektedir.
    Engelli bireyi "kullanmak" isteyen yada bunu muzipliğine söyleyenlere 1 saatliğine bir tekerlekli sandalyeden hiç kalkmadan sokaklarda dolaşıp binalara, pasate, kafe, sinema gibi yerlere gitmelerini gitmeye çalışmalarını öneririm. Tekerlekli sandalye bulamadım diyene sağlayabilirim.
    Insanlarin aklıllarını başına devşirmeleri birlikte yaşamı kolaylaştıracak en önemli unsurdur.

• arkadaşlar şu altta yazan küçük yazılar ne acaba. Birine önericem sonra hevesi kalmasın
  • aman gözlerim yaşardi. DT'yi bedava verseler almam bi kapattirmasi var Aman Akıllara zarar zaten böyle projelerle indirim yapiyolar kapatmaya gelincede catir catir bu farkı kapatiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

aman gözlerim yaşardi. DT'yi bedava verseler almam bi kapattirmasi var Aman Akıllara zarar zaten böyle projelerle indirim yapiyolar kapatmaya gelincede catir catir bu farkı kapatiyolar

Gerçekten kapattırması dert.Telefon açıp aynı gün kapattıran varmıdır acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.