Şimdi Ara

English Central Seviye Tespit Sınavına girdim sorularınızı alabilrim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk anlarda ses ne geliyor ne gidiyordu zaten heyecanlıydım heyecandan sağ sola tıkladım bir kaç dakika boş yere buna gitti.

ses sorunu hallettikten sonra adın soyadın ne bunları hecele dedi nelerden hoşlanırsın kendini anlat kaç yaşındasın üniversitede misin ? nasıl ingilizce öğreniyorsun hangi kaynakları kullandın hangi sınavlara girdin ? bu tarz sorular sordu ben bu derse girmeden önce Rosetta Stone ve Lingustanın ilk serisinin tamamını ve 2. serinin de ilk unitesinin tamamını bitirmiştim. sorduğu bütün soruları anladım ama cevap verirken heyecandan cümleler aklıma gelmedi. Ders bittikten sonra keşke şsunu da deseydim keşke bunu da deseydim diyip durdum. Derste hoca kurduğunuz cümlelerin doğru olup olmadığına bakıyor mesele ben it's about to cloudy dedim hoca bir ekran çıkardı It's about to get cloudy olacak dedi. Konuşmalarda yaptığınız yanlışlara göre size Eglish Central uygulamasından videolara yönlendiriyor. Ve son olarak 3 gün geçerli bir indirim veriyorlar.

• 1 ay üye olup daha sonra konuyu editleyeceğim. Bu arada ben gerçekçi olsun diye sınava hiç hazırlanmadım ama pişmaın siz hazırlanıp girin çünkü sizin seviyenize uygun şeyler onermiyor olablirler. mesela ben for kullanımı biliyorum heyecandan söylemedim ama bana for ile ilgili çalışma önermiş gönderdiği kurstaki bütün videoları ana dilimdeymişcesine anladım

• sınavda seviye x çıktı atıyorum, ben istersem y seviyesinde videoları görüntüleyemiyor muyum ?

• Dinleme okuma
    Yazma konusma
    Vocab

Testleri icermesi lazim
  • thespaceofme T kullanıcısına yanıt

Evet mesela ben 3.seviye kurslar alıyordum ama akiciligimi geliştirmek için 1. Seviye kurslardan başlamaya karar verdim.

• VolcanoPower kullanıcısına yanıt

Uygulama hepsini içeriyor.

• Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.Açıkçası ilk dersime göre epey rahat konuşuyorum ama tabiki sadece burda hocalarla konuşmak yeterli değil.Bunun dışında okuma,dinleme ve cümle kalıplarını çalışmak gerekli.Bu çalıştığımız cümle kalıplarını ders esnasında kullanmak çok etkili oluyo.
    Uygulamayla ilgili fikirlerime gelirsek daha önceki yorumlarda da okuduğunuz üzere sadece 1 tane ders rezervasyonu yapabiliyorsunuz.Ders bitmeden başka ders rezerve edemiyosunuz ilk başlarda bundan çok muzdariptim.Çünkü takvime baktigimda en erken 2 3 gün sonrasına rezervasyon yapabiliyordum bu da ay içerisinde çok az ders yapabilmenize sebep oluyo ama şu an onun yolunu öğrendim siz de aynı hataya düşmeyin benim gibi.şimdi ara ara girip takvimi kontrol ederseniz bazı hocalar ders aciyo ben artık özellikle aynı gün ders açılana kadar bakıyorum ve illaki denk geliyo hatta bazen günde 2 3 ders bile açabiliyorum.Sizin de aklınızda olsun çünkü herkes bundan muzdaripti yorumları okuduğumda.Sadece tek eleştirim istediğiniz hocadan randevu alamamak hiç denk gelmedi mesela bana aynı hoca.Ama ben farklı kişilerle konuşmaktan memnunum.25 ders falan yapmışımdır sadece 2 3 hocadan memnun kalmadım diğerlerinden memnunum.
    Aşağıya bi link bırakıyorum belki benim linkim üzerinden üye olursanız 3 5 gün uzatiyorlar benim üyeliğimi de.Hiç kimsenin yönlendirmesiyle yapmasınız da indirim aynı ama neden birbirimize faydamız olmasın dimi.Ben de bu forumdan birinin üzerinden üye ulmuştum belki siz de benim linkim üzerinden üye olup beni mutlu edersiniz 🙏😀
    english central
    Sizin için %20 indirim
    https://tr.englishcentral.com/invite/nce4SDdxS+gl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.