Korax Hitech Vipbox Ufo İptv cihazını araştırmaktayım. Linux tabanlı olduğu yazmakta fakat başka bir sitede de işletim sistemi olarak "enigma2" yazılmış. Enigma2, Dreambox markalı cihazlarda kullanılan işletim sistemi diye biliyorum. Bu cihazda da Dreamboxta yapılan işlemler yapılabiliyor mu? örneğin emülatör, eklenti yükleme vb işlemler. Kısacası enigma2 ile linux aynı mıdır? farkları nelerdir? |
Enigma2 ile Linux aynı yapıya mı sahiptir?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Enigma2 değildir. Yine Linux tabanlı bir yazılımı vardır ama kaynak kodları kapalıdır.
Satıcı firma dışında kimse cihaza yazılım desteği sunamaz. OpenPLI, OpenATV gibi gruplar müdahale edemez yani.
Eklentileri, satıcı firma yazılım içerisinde sunar. Yapabileceğiniz tek şey, "oscam.bin" dosyasını değiştirmekle OSCAM'i güncellemek olabilir.
Şu cihazlarla aynıdır:
Seoultech Zımba
Magbox Discovery
Sine Plus Power HD
Arnix Samba IPTV-Fiber Ip Tv
Hiremco GT Turbo IPTV-V8-V8D
Octagon SX88 serisi
Botech Nero 2
-
quote:
Orijinalden alıntı: MarcosDHEnigma2 değildir. Yine Linux tabanlı bir yazılımı vardır ama kaynak kodları kapalıdır.
Satıcı firma dışında kimse cihaza yazılım desteği sunamaz. OpenPLI, OpenATV gibi gruplar müdahale edemez yani.
Eklentileri, satıcı firma yazılım içerisinde sunar. Yapabileceğiniz tek şey, "oscam.bin" dosyasını değiştirmekle OSCAM'i güncellemek olabilir.
Şu cihazlarla aynıdır:
Seoultech Zımba
Magbox Discovery
Sine Plus Power HD
Arnix Samba IPTV-Fiber Ip Tv
Hiremco GT Turbo IPTV-V8-V8D
Octagon SX88 serisi
Botech Nero 2
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
-
"uydu alıcı tavsiyesi" ve "yüksek görüntü kalitesine sahip uydu alıcısı tavsiyesi" başlıklarını takip ediniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X