Geçen ay, pastanede oturuken enişte bey gördü beni, napıyon iyiym falan derken, çıkardı 50 tl verdi, ben işsizim bu arada. Parayı alıp bi tarafına sokmam lazımdı artisin, ama yapamadım. |
Eniştem bana sadaka verdi
-
-
Naptın parayı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cüzdana attım, eniştede zengin ha, pinti herif 50 tl sadaka verdi.
-
Gözüne girmeye bak belki daha çok verir
yaşlı adam hocam, moruklarla anlaşamam cahiller hep. Yalakalık ta yok bende.
-
Doğru
yanında işe gir yanında gez hep herkesin yanında çıkarıp sana para verip artislik yapsın günde 2 kez 50tl verse ayda 3 bin eder
yemek çay ssk da iste
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 18 Mart 2023; 11:5:46 > -
İnsan pinti ise zengin sayılamaz, zengin kişi bonkör olandır
-
Açtığın konulardan belli aslında işsiz olduğun.
Sürekli her yere girip saçma sapan yorumlar yazıyorsun , millete hakaret ediyorsun.
Acınacak hâldesin
-
Senin gibi şizofren değilim ya, bugün nerdesin japonyada mı hahaha
-
iyilikten maraz doğar. adam insanlık etmiş sana para vermiş senin düşündüğün şeye bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 50 tl paramı gözünü seveyim, dalga geçer gibi, vermeseydi daha iyi.
-
Kardeşim düşünmesi yeter, bugün 50 verir yarın 200. inanki para vs boş insanlık önemli, seni dışarda görünce tanıyan cebine para koyan birisinin olması verdiği paradan daha değerlidir. birgün benim gibi yalnız kalırsan anlarsın, çevrende halini hatrını soracak 1 insan bile kalmayınca işte o zaman kafana sıkmak istiyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Açtığın konulardan belli aslında işsiz olduğun. Sürekli her yere girip saçma sapan yorumlar yazıyorsun , millete hakaret ediyorsun. Acınacak hâldesin |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X