Şimdi Ara

enjektör arızası için ankarada servis tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
18.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tomiken

quote:

Orijinalden alıntı: miraz.miraz

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Arkadaslar dun ivedik de seckin pompa dosch servisinde aracim yapildi 1050 tl masraf cikti. Enjektor memeleri degisti ve mazot enjekte eden parca tamir edildi. Cekis fark edilir derecede artti. 1 yil garanti verdiler. Hic sorun kalmadi tavsiye ederim seckin pompayi eger sorun yasarsaniz gorusun

daha önce arıza çıkarmışmıydı aracınız? 320.000 km de 1050 tl ise. maşallah diyelim...

yakıt sistemi ile ilk arızası oldu o da bence gayet normal kaç yasında araba çesit çesit yakıt yakmış zamanla aşınma normal

Aracınız 1.3 multijet mi? Yoksa 1.9 mu?

araç 2004 model 1.9 jtd 105 hp şu an bi sıkıntı yok gayet güzel verimli çalışıyor yakıt tüketimide azalır diye düşünüyorum

• quote:

arkadaşlar 2004 model 320.000 km de aracımız kendi kendine stop ediyordu ve fiat yetkili servisine götürdük 3000 tl gibi bir fiyat verdiler
    arıza tespiti yapıldı enjektörlerde tıkanma varmış değişmesi gerekiyormuş.

fiyat çok uçuk geldi yaptırmadan geri geldim.

şimdi sorum şu ankara da işin ehli ve enjektör tamiratı yapan bir yer önerirseniz sevinirim

bosch servisleri de enjektör konusunda iyi diye duydum ne dersiniz

Commonrail enjektorleri 2000 bar altinda calisir.2000 bar su demek.otomobil lastiginde 2 bar kamyom last 6 bar basinctadir.boyle bir ekipmanin tamiri olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 27 Kasım 2013; 17:26:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

arkadaşlar 2004 model 320.000 km de aracımız kendi kendine stop ediyordu ve fiat yetkili servisine götürdük 3000 tl gibi bir fiyat verdiler

şimdi sorum şu ankara da işin ehli ve enjektör tamiratı yapan bir yer önerirseniz sevinirim

Commonrail enjektorleri 2000 bar altinda calisir.2000 bar su demek.otomobil lastiginde 2 bar kamyom last 6 bar basinctadir.boyle bir ekipmanin tamiri olmaz...

Valla cok haklisiniz tamiri olmuyor. Mis gibi calisiyor araba eski duzenine döndü arac siz tamir olmuyor bilin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

quote:

Valla cok haklisiniz tamiri olmuyor. Mis gibi calisiyor araba eski duzenine döndü arac siz tamir olmuyor bilin

Harbi tamir eden varsa elini opmek lazim helal olsun valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tabi ki tamir ediliyor. Bosch enjektörlerin orjinal parça olarak tamir setleri var. Değişecek parçaya göre fiyat değişiyor. Ben bosch dizel service'e gittim. Enjektörler ölçüldü, akış değerleri toleranslar dahilinde ama sınıra az buçuk yaklaşmış çıktı. 1-2 seneye bakım yapılsa iyi olacak. Makina 185 binde 1.6 crdi cerato. Enjektörlerin tümünün meme dedikleri parçalar değiştiğinde yepyeni oluyormuş, işçilik dahil 600 tl fiyat aldım. Daha gideri var dediği için seneye bıraktım.
  • Tamir dediğimiz şey aynı turbo gibi hasarlı kısmın değişmesi..Yoksa torna tezgahına sokup açmıyorlar enjektörü.
  • yetkili servislerde çok uçuk rakamlar cıkıyor. bir rivayete göre serviste enjektörü söküp benim aracı yapan yere getiriyormuş gerek yok direkt bosch servise gidin
  • megane 2 1.5 dci enjektörler komple değiştirttim içimin rahat olması bakımından 3 bin tl 262 bin km de araç
  • sanayide enjektörleri 2 saat işçilikle 200 liraya temizliyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.