Şimdi Ara

ENJEKTÖR SESİNİ KESMENİN BİR YOLU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lpg enjektörlerinden gelen ses aracımın içinden rahatça duyuluyordu. Enjektörler lama demirleriyle şasiye sabitlenmişti. Sesin buradan kaynaklandığını düşündüm ve resimlerde gördüğünüz gibi bir uygulama yaptım. Şasi ile lama demirleri arasına sarsıntı takozları yerleştirdim ve ses tamamıyle kesildi. Artık ses açısından benzinden hiç farkı kalmadı. Sesten şikayet eden arkadaşlar deneyebilirler.İşe yarıyor.

• bu nasıl bir montaj arkadaş montaj hoşuma gitmedi
    lastik takozlar çoğu sistemin içinde çıkıyor atikerde yokmuymuş allah allah.
  • şaseye enj.bağlanırmı hiç montajı yapan acamiymiş.
    lastik takozlar enj.lama arasında olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uysalotogaz

şaseye enj.bağlanırmı hiç montajı yapan acamiymiş.
    lastik takozlar enj.lama arasında olmalı.

abicim walla her yere yetişiosun
    yorumun eksık kalmıo

• Ne şase mi?daha neler göreceğiz
  • Montajı yapan yer aslında renault ve fiyatın aynı zamanda atikerin yetkili servisi. Ama gördüğünüz gibi montaj ortada. Ses haricinde montajdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm sorunlar yaşadım. Yakın zamanda onları da çözeceğim.
  • güzel fikir arkadaşım ellerine sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyademirci -- 11 Nisan 2009; 9:57:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sn.rechandx
    nasıl yetişmem böyle berbat montajları gördükçe benim görmem okadar önemli değil aslında bu berbat montajı
    atiker yetkilileri görsün ve bayilerini değerlendirsinler.ona göre bayi seçsinler kendilerine araç sahipleri montajdan sonra
    tekrar tekrar aracı düzelteyin diye uğraşmasınlar.sevgiyle kal.
  • Bir geçmişteki feryatlarıma birde bu resime bakında geçmişte nekadar haklı olduğumu görün.
    Para gelsin mal satılsında kime giderse gitsin mantığı bu işte... böyle komik montajmı olur, araç sahibi o kadar para verdikten sonra üstüne birde ustalıkmı öğrenecek yani :=(

Birader o lamalarıda değiştir, takozlarıda lama ile enjektör arasına al bizahmet. Daha estetik olur
    Sevgilerimle
  • Boyle montajmı olur yaaa... Kesinlikel işcilik faciası...
  • bazı marka yetkilileri kimlere servislik veriyo bana laf yetiştiriceklerine bayilerine montaj eğitimi versinler
  • o motor yüke binip sallanınca şasiye bağladıın enjektörler sabit ,motor ise duruma göre hareket eder vede her an kopabilir hortumlar o bağlantıda birde enjektörler ters montaj edilmiş bobinler aşağı gelmez ,, bendede atiker var çok memnunum ama demekki atikerden şikayet edenler böyle montajcıların eline düşmüş insanlar
  • @ sayın ahmetözgen bey bu montajın fotolarını ve şikayetinizi direkt olarak atikere yada şikayet var.com adresine yazsanız bana göre daha ii olurdu.ortada bi yanlış montaj var be bunu atikerin görmesi yada duyması lazım.Ona göre bu yanlış montaj yapan bayiyi uyarsınlar yada sizin tüm sorunlarınızı bir an önce düzeltsinler...
  • Sayın alpergndz montajdan kaynaklanan tüm sorunlarımı hem yazılı hem de sözlü olarak atikere ilettim. Gerekeni yapacaklarını söyldiler ve beni başka bir servise yönlendirerek sorunun çözümü için her türlü desteği vereceklerini taahhüt ettiler. Atiker teknik servisten yetkili arkadaşlar bizzat beni arayıp şikayetimi dinlediler ve ilgili bayiyi (Afyon otogül) kara listeye aldıklarını söylediler.
  • umarım en kısa zamanda sorununuz çözüm bulur.En iyisini Atiker le görüşerek yapmışsınız.Bana göre markayı kötülemek hoş değil ama bayinin yanlışı varsa ve haklıysakta yerden yere vurabiliriz ve gerekli yerlere şikayet edebiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.