Şimdi Ara

Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara. (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
14
Favori
37.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Köfteci Yusuf ..
    istanbulda yok maalesef
    2 porsiyon sucuk
    1/2 porsiyon köfte
    patates kızartması
    hele o ketçap ve soslar yok muuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azref merd -- 1 Mart 2017; 22:2:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam kampanyası bittiğinden beri enparayı sadece ücretsiz para aktarım aracı olarak kullanıyorum. Kafama göre bir kampanyası yok. Kendi kullandığım bankanın bankamatiği olmadığı yerde enparayı kullanıyorum. Her aradıklarında da Steam kampanyasının geri gelmesi gerektiğini belirtiyorum. Siz de öyle yapın.
  • Azref merd A kullanıcısına yanıt
    İstanbulda var.

Ataşehir Novada AVM.
  • Nusrete gidilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babalar gibi kampanya. Teşekkürler enpara.

• 11 ay ayın enparalısı olmuşum 1 ayla kaçmış neyse kısmette yokmuş hayırlısı.

• Ben müşteri hizmetlerini aradım 1ay 1 işlem eksiği yüzünden faydalanamam bence doğru değil

• yemek sepetinden jokerle 145 tl lik çiköfte alsak 50 tl ye geliyor.
    at dondurucuya yi...
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    ben alisverisi yaptim. gecerli olmamasi icin hicbir sebep yok.
    site uzerinden siparis verdim. kapida karta odeme seklinde. islem ''KOFTECI YUSUF HAZIR YEME ESKISEHIR TR'' seklinde gorunuyor. ne alsaniz faturayi Izgara seklinde kesiyorlar zaten. sorun cikaracak olasilik yok yani.
    cig halde kofte soyleyecek olanlar cok almasin.. ben bir kilo pismemis kofte aldim ve 3 gun tek SKT vermisler. sucuklar 3 aylik kavurma 2 aylik son kullanma tarihli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 2 Mart 2017; 12:15:28 >
  • Ölücü enparacılara gün doğdu bence, yemek yiyip üstüne para alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: loast

ben alisverisi yaptim. gecerli olmamasi icin hicbir sebep yok.
    site uzerinden siparis verdim. kapida karta odeme seklinde. islem ''KOFTECI YUSUF HAZIR YEME ESKISEHIR TR'' seklinde gorunuyor. ne alsaniz faturayi Izgara seklinde kesiyorlar zaten. sorun cikaracak olasilik yok yani.
    cig halde kofte soyleyecek olanlar cok almasin.. ben bir kilo cig kofte aldim ve 3 gun tek STK vermisler. tek basima nasil yiyecegim bilmiyorum. sucuklar 3 aylik kavurma 2 aylik son kullanma tarihli.

hocam sanal poslarda geçerli değil kampanya, fiziksel pos kullanmak lazım
  • Ne nankörsünüz siz ya cidden bak yok saçma kampanya yok şu bu ulan kim kampanya yapıyor diğer bankalardan. Zamanında hiçbiri yokken enpara vardı diğer bankalar 5₺-6₺ para alırken adamlar bu işin öncüsü oldular. İlk defa bi kurumu,şirketi savundurtuyosunuz.

Kampanya çok güzel olmuş aileniz kız arkadaşınız normal arkadaşlarınız vs gidin mis gibi yemeğinizi yiyin. Ya da gidin köfteci yusuftan evinize alın köftenizi yiyin ailenizle. Bu kadar nankör olmayın.

• Bu kampanyadan güzel bi köfteci Yusuf çıkar gibime geliyor :))

• Azref merd A kullanıcısına yanıt
    hocam cumartesi izmit köfteci yusuf a gideceğiz 1 kg 57 tl diyor pişmiş fiyatı ne kadar biliyor musun
  • Ben de faydalanabiliyorum ama nasıl yaparız bilemedim. Bir yerden nakite çevirseydim iyiydi. Benim için tüm özel günleri geçtik maalesef.
  • mayıs 2016 da 1 kez kaçmiş
    ondan gelmedı demek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faruk güllüoglunada geliciormu bilen varmi??

• o-raiser kullanıcısına yanıt
    Sadakat programları böyle. Gerçekten ilk defa mı karşılaşıyorsunuz? Ne kadar sadıksaniz o kadar odullendirilsiniz bu programlarda. Kriterleri aşırı bulabilirsiniz - ki olabilir- ama sistem genel olarak böyle işliyor. Cep telefonu operatörlerinde de böyle, en eski müşteriye özel fiyat ve paketler verilir ve bunlar kampanya bile olmaz, kişiye özel diye tanitilir şahıslara. Boyle şirketlerin milyonlarca müşterisi var, ellerindeki veriyi işleyip kar/zarar hesabı yapıp uygun kampanyalar yapıyorlar. Misal ben bu son Enpara kampanyasına giriyorum. Bunun sebebi de spotify, steam ödemelerini, fatura ve alisverislerimi de Enpara'dan yapmaya başlamış olmam epeydir. Adamların hizmetinden memnundum ki maaş bankami bile terk ettim. Bes bile açtım sonra. Bu yüzden de bu ödüle "layık" görüldüm. Mevzu "bana verdiler o zaman haklılar" değil bu teşvikten öte bir sadakat ödülü. Aynı zamanda yeni veya mevcut müşterilere de "sadık olursanız şirinleri bile görebilirsiniz" demek.

Tl;Dr müşteri sadakat programları böyle de işler, bunu en azından garipsememek lazım.

• Ayın enparalısı olayım. Nusret'e gidecem lan. yoksa ben 100 liralık bişey bulamam
  • Nerden belli oluyor hangi ayda kaçırdiginiz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.