Şimdi Ara

Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
14
Favori
37.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

11 ay ayın enparalısı olmuşum 1 ayla kaçmış neyse kısmette yokmuş hayırlısı.

kusura bakmasınlar şikayet vara yazdım. Böyle saçma kampanya olmaz tüm param orda tüm işlemlerim orada 1 ay olmamış 2 ay olmamış ...

Bu bir kampanya değil. Sadık müşterilere hediye.

sadık müşteri alakasız olmuş. Belki şuradaki çoğu kişinin yararlananlardan daha fazla parası vardır, belki de fazla işlemi yoktur..

Parayla saadet olmuyor;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Ne alakası var tüm parasını Enpara'da tutan adam sadık müşteri olamıyor mu? İlla ki cep telefonuna tl mi yüklemesi gerekiyor veya atm den para mı çekmesi gerekiyor sadık müşteri olabilmek için.

Yarın öbür gün şartlarını sağlayamadığı bir kampanya çıktığında burda ağlayacak kişiler şimdi kampanyadan yararlanabiliyor diye yararlanamayanları suçlar olmuş vay be.

Adamlar çok mantıklı ya para çekmediyse tl yüklemediyse bir ay iki ay sadık müşteri olmuyor.
  • kontrol ettim de sadece şubat ayı ayın enparalısı olamamışım. onda da 4 kriteri karşılamışım. adamlar benim gibi sadık müşterisini bile iplemiyor. son 12 ayda 10 kez ayın enparalısı olma şartı bile daha iyi niyetli.

gerçi kampanya pek hoşuma gitmedi. ama müşteri ayrımı yapması hoş değil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

11 ay ayın enparalısı olmuşum 1 ayla kaçmış neyse kısmette yokmuş hayırlısı.

kusura bakmasınlar şikayet vara yazdım. Böyle saçma kampanya olmaz tüm param orda tüm işlemlerim orada 1 ay olmamış 2 ay olmamış ...

Bu bir kampanya değil. Sadık müşterilere hediye.

sadık müşteri alakasız olmuş. Belki şuradaki çoğu kişinin yararlananlardan daha fazla parası vardır, belki de fazla işlemi yoktur..

Parayla saadet olmuyor;)

Fakir tesellisi diyeceğim de zengin olduğumu iddia etmedim Şükür.. Birisi alıp birisi alamayınca niye seviniyorsun onu anlamadım, fesatlık duygusuna bağlıyorum ben..

• Sadece ocak ayinda olamamisim diger hepsin de olmusum. Ocak ayindada 1 tane eksik gorevim var 4/5 yani.

Sacmalik olmus ...

• Her ay 4 de kalıyorum bankamatikden para cekecek durum olmuyor.
  • Yıllardır hiç dikkat etmem ayın enparalısı olmuşum olmamışıma. Ama istemedende olmuşuz Çok ufak nüanslarla kaçıran arkadaşlara hak veriyorum. Onlarada hiç olmazsa 100/25 verilebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 2 Mart 2017; 9:57:14 >
  • Ben de başladığı günden bu yana ayın enparalısıydım, sadece temmuzda yurtdışında olduğum için olamamışım bana da birşey yok. aradım şikayet kaydı açtırdım ve tüm paramı da (yasal güvence üstü bir miktar)turuncu hesaba aktardım. benim için de iyi oldu, hoşgeldin faizi için turuncuya geçmeye üşeniyordum :) Bakalım şimdi ne diyecekler ama kendileri kaybederler. Ben bir hafta sonra faiz farkı nedeniyle 50 TL farkı alıyorum..Bence siz de şikayet edin, sonuçta alternatifsiz değiller..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innovancenothing -- 2 Mart 2017; 10:14:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anoniimm

Neyin şikayeti bu kampanya vs değil sen bizimle berabersen buyur bu da bizden sana kıyak diyo adamlar. Ne delirdiniz ya alamadınız diye ayın enparalısı para ile olan bir şey değil fatura öde para gönder al ıvır zıvır yani. Yapsaydınız da alsaydınız

Allah bilir hesabındaki 1000 Tl ile ayın enparalısı olmuşundur, tutup 200bin Tl parası olan, ayda bilmem kaç kez EFT yapan ama yoğunluktan bankamatikle uğraşamayan adama sadık değil diye laf söylüyorsun, tabi sen oldun dimi, pardon, millet naparsa yapsın dimi? Yazık lan sizin gibi sadece kendini düşünen insan?lara..
  • Çok iyi bir kampanya. Burun kıvırmaya sitem etmeye gerek yok. Hiçbir banka bu şekilde dogru düzgün kampanya yapmıyor. Kampanya yapılmış kullanmak istemezsin
    şartı sana uymaz ama bu şekilde karalamaya gerekde yok.
    Ben çok aktif kullanıyorum enparayı. 12 aydada her ay 7 8 görevi yapmışım ayın enparalısı olmuşum. Gidicem buaksam köfteci yusufa sucuk köfte yığıcam.
    Haftasonuda hava güzel olursa bir mangal patlatırım.
    Havale Eft ücreti yok. Herhangi atmden ücretsiz para çek. Hesap işletim ücreti yok. Krediyi 5 dk da hesaba aktarır. Bence şuanki zamanda bir nimet Enpara.
    Teşekkürler.
  • Bu konu niye konu dışına taşındı? Gayet konu içi? :)
  • innovancenothing İ kullanıcısına yanıt
    İnsanları aşağılamak ne hayırdır ? hesabımda 100tl de olur 100 bintl de olur neyin kafası bu? evet hesabımda 200 bin tl yoktu ama 20 bin tl vardı ve her işimi buradan gerçekleştiriyorum. Arkadaşımın hesabında her ay 400tlsi olurdu ve onu harcardı o da ayın enparalısı olduğu için indirimden yararlanıyor. Bu bencillik mi ulan adamlar sana şunu şunu yap diyo senden para mı istiyor ? üşenme yap sende işin ne ha yok ugraşamam diyosun daha sonra da bundan yararlanamadığın için ağlıyosun. Saçma sapan konuşmayın ben de yararlanamasaydım tüh keşke dikkat edip yapsaydım derdim olur biterdi. Kampanya değil bu hiç mi bilginiz yok bu konuda . Reklam-pazarlama alanında çalışıyorum ve 'yanımda olanın yanında olurum' anlayışıdır. Bilgilenin sonra konuşun.
  • Anoniimm kullanıcısına yanıt
    İnsanları aşağılamam merak etme, sadece bencilce davranış gösterenlere hakettiği dilden konuşurum..Adam gibi kampanya yapamayıp sadık müşterilerini kaybettiklerini söylüyorum, 12 ayın 10'unda vs denilir miydi? Pekala olabilirdi ama sanırım senin zihniyetindeki reklamcılarla çalışıyorlar ki beni kaybettiler..Sadakat değil buradaki kriter, uyduruktan bir ayın enparalısı olma.Ayda 20 eft ve 3 otomatik eft, 5 fatura ödeyen ben, bankamatiğe gitmedim diye öi sadık olmuyorum..Hani internet şubesiydi bu,herşeyimi internetten hallediyorsam neden bankamatiğe gideyim?Bunun sadakayla vs ile ne alakası var.Maksat 50 TL bile değil, vankanın tavrı ve bazılarını hiçe sayması..

• innovancenothing İ kullanıcısına yanıt
    Uyduruktan bi ayın enparalısı dediğiniz olayın 2 amacı vardı. 1- ölücüler kampanyaları sömürdüğü için 2-enparanın hatırlanabilme oranını arttırmak. (asıl amaç buydu) yani basit bir kafayla öylesine yapılan bi strateji değildi bu . Ayrıca bencilce davrandığım yok ama bir çok kurum,kuruluş yeni gelene şöyle kampanya böyle kampanya vs derken enpara olan müşterisine böyle bir güzellik yapıyor sizin dediğiniz olsaydı 12 ayın 10 unda bu sefer 9 yapan dicekti aaa olur mu böyle şey siz ne rezil bi bankasınız 9 yapsa 8 diyecek. Herkesin memnun edilmesi imkansız.Neyse daha fazla uzamasın.
  • Rezil oranlarından sonra sadece enpara'nın gözümde bir tık daha aşağı düşmesine sebep olmuş kampanya...

Ki buradaki bazı arkadaşlar gibi her ay para çekme dışında şartları da öyle ya da böyle yerine getirdik...

Hatta hala üç otomatik fatura da duruyor...

Ama bu zihniyetten o faturaları da bir an önce almak lazım...

Fakat son iki senede şuna tanık oldum ki enpara resmen forumlar için fanboy'lar görevlendirmiş, her halükarda enpara'yı övmekle görevli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

Sadece ocak ayinda olamamisim diger hepsin de olmusum. Ocak ayindada 1 tane eksik gorevim var 4/5 yani.

Sacmalik olmus ...

Aynı durumdan müzdaribiz sadece ocak ayı eksik o da 4/5 mail atalım mı topluca ?
  • Yüzde 8 günlük faizden paramı Enpara'da tutuyordum, CEPTETEB hesabım olmasına ve teb in yüzde 9 vermesine rağmen paramı "SADIK" müşteri olduğum için Enpara'da tutuyordum. Ama demek ki cep telefonum faturalı olduğu için tl yükleme durumum olmaması ve atm den para çekme ihtiyacım olmaması sebebiyle buradaki bazı akıllı kişilerin dediği gibi " SADIK" müşteri olamıyormuşum. Madem sadık müşteri değilim 2 yıldır paramı tuttuğum Enpara'dan bugün itibariyle paramı CEPTETEB'e eft yaptım. Cep telefonuna 20 tl yükleyen, karta 100 lira yükleyip atm den 100 lirasını geri çeken tayfayla sana başarılar Enpara.

Ha çok paran varsa niye 50 tl nin peşindesin diyorsunuzdur. Ben burda keriz yerine konulduğum için kızıyorum. Yüzde 9 veren banka hesabım varken ısrarla parayı yüzde 8 de tutuyorum ve bu ufacık yüzde 1 lik farkın bile bana maliyeti aylık 50 tl daha az faiz oluyor. Ve Enpara ben ve benim gibi müşterileri "SADIK" görmeyip , benim faizden kaybettiğim parayı gidiyor başkalarına veriyor onlar da burda artistlik yapıyor.

Enpara tabii ki parası az olana da versin indirim ona lafım yok. Ama daha yüksek faiz oranları veren alternatifler varken benim gibi tüm parasını orda tutanlara da bir ek madde ile bu indirimden yararlandırmalıydı. Mesela şöyle bir madde koyabilirlerdi; hesabında son 12 ayda her ay 10 bin tl ve üzeri para bulundurup, son 12 ayda en az 6 ay ayın enparalısı olanlarda kampanyaya dahildir gibi.

• Güzel kampanyaymış 1 ay 1 işlemden kaçırdım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Yüzde 8 günlük faizden paramı Enpara'da tutuyordum, CEPTETEB hesabım olmasına ve teb in yüzde 9 vermesine rağmen paramı "SADIK" müşteri olduğum için Enpara'da tutuyordum. Ama demek ki cep telefonum faturalı olduğu için tl yükleme durumum olmaması ve atm den para çekme ihtiyacım olmaması sebebiyle buradaki bazı akıllı kişilerin dediği gibi " SADIK" müşteri olamıyormuşum. Madem sadık müşteri değilim 2 yıldır paramı tuttuğum Enpara'dan bugün itibariyle paramı CEPTETEB'e eft yaptım. Cep telefonuna 20 tl yükleyen, karta 100 lira yükleyip atm den 100 lirasını geri çeken tayfayla sana başarılar Enpara.

Ha çok paran varsa niye 50 tl nin peşindesin diyorsunuzdur. Ben burda keriz yerine konulduğum için kızıyorum. Yüzde 9 veren banka hesabım varken ısrarla parayı yüzde 8 de tutuyorum ve bu ufacık yüzde 1 lik farkın bile bana maliyeti aylık 50 tl daha az faiz oluyor. Ve Enpara ben ve benim gibi müşterileri "SADIK" görmeyip , benim faizden kaybettiğim parayı gidiyor başkalarına veriyor onlar da burda artistlik yapıyor.

Enpara tabii ki parası az olana da versin indirim ona lafım yok. Ama daha yüksek faiz oranları veren alternatifler varken benim gibi tüm parasını orda tutanlara da bir ek madde ile bu indirimden yararlandırmalıydı. Mesela şöyle bir madde koyabilirlerdi; hesabında son 12 ayda her ay 10 bin tl ve üzeri para bulundurup, son 12 ayda en az 6 ay ayın enparalısı olanlarda kampanyaya dahildir gibi.

İNG bankası aidat olarak benden 95 lira kesti Zehir zıkkım olsun bırak 95 i yarısı kadar bile bana yararı olmamış.
    Bankaya itiraz ettim dalga geçer gibi konuştular.
    Üstelik bir hafta önce bana aidat yok dediler. İptal edin dedim aidatı yie de alırız dediler.
    BDK ya şikayet ettim orası da boş yani her şey zenginden yana.
    Biz kendimiz bir araya gelmesek her zaman söğüşlenmeye hatta daha beterine layığız.
    Burada yada başka platformlarda dile getirilen sorunlar sadece onun başına gelir diyoruz bir yaptırımda bulunmuyoruz.
    Onlarda korkmuyorlar bunlardan bir halt olmaz zaten deyip kazıklamaya devam ediyorlar.
    Ben internetteki yakınmalardan dolayı hesaplarımı uzun süre önce kapatım. Kartı da kapatmak istediğimde aidat almayacaz filan fıstık deyip kandırdılar.
    Bunların hepsini bdk ya yazdım eğer eski telefon kayıtlarını dinleseydiler gerçek ortaya çıkardı. Ama onlar bankanın beyanına itibar ettiler.
    Bana da tüketici mahkemesinde dava aça bilirsin dediler.
    Kısacası birlik olmazsak onlarla baş edemeyiz.
    Bizim bizden başka dostumuz yok. BDK ymış SPK ymış bunlar bizi kollamak için değil bir sistem var algısı yaratmak içinmiş.
    SPK nın son forex kararlarının küçük yatırımcıya bir faydası var mı, ben söyleyeyim yok.

• yok mu yusufu deneyen ya da restaurant posunun nasıl olacağını bilen
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.