Şimdi Ara

Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara. (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
14
Favori
37.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla biz full de yemedik ortaya lokum denilen et geldi kaburga 3 şişe sampanya tatlı o kadar yan masada amerikalılar vardı onlar adam bası 600 ödemiştir hyvan gibi yediler bide tuzu showu vardı

Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara. hehe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben toplamda 2 ay ayin enparalisi olmuşumdur ama mail banada gelmis

• quote:

Orijinalden alıntı: reko

iyiymiş dün nusrette 7 kişi 3000tl ödedik enparayı bilseydim öderdim..

3000 tl mii ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslumcu54 -- 2 Mart 2017; 22:31:55 >
  • Bana geldi, güzel kampanya! Kalburüstü bir kebapçıda güzel değerlendirilir. Teşekkürler enpara!
  • Evet yanlız konu enpara baska yere cekmiyelim konu dışı oldu cben espri yapmıstım 50tl geri ödeme için 3000 tl yı ben odemedim birine ısmarlattık cokda buyuk pra değil o arkadas için gerçi benim içinde değilde neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 2 Mart 2017; 23:19:1 >
  • Bir kac kelam etmek isterim.

Oncelikle bu bir "kampanya" degil , cunku kampanya olarak degerlendirilebilmesi icin baslangic ve bitis tarihleri ,sartlari ONCEDEN duyrulmus bir firsat olmasi gerekirdi. Buradaki olay, yukarida da belirtenlerin oldugu gibi bir sadakat oduludur. Ve gayet yerinde, guzel dusunulmus bir uygulama, cunku sartlari karsilayanlar icin buyuk surpriz olmustur

Peki ben size soruyorum , buradaki mesajlari okuyorsunuz , sarkuteriden cektirelim, sigara alip restorana gecip odeyelim, hatta 95 lira alalim 100 lira cektirelim rica ederek ...vb

Siz bunlari dusuneceksiniz , yani banka musterilerinin zihni boyle "cakalliga" calisacak ama banka sartlari saglayamayanlara da "esneklik" gosterecek.

Bunlari onceden aciklanan kampanyalarin sartlarini begenmemek noktasinda soyleseniz bir derece ama zaten ekstradan verilen bir surpriz odul icin "hani bana" tavri yapmak da sacmaligin daniskasi

Bu suna benziyor , her zaman para kazandirdigin bir migros marketinde ,o ay gitmedigin icin o ay gecerli bir kampanyayi ertesi ay talep edebiliyor musun ? Hayir.

Ayrica bu konu ozelinde degil ,kampanyalari begenmeme, bankalara kufur kiyamet etme tavri da komik . Adamlarin calisma sistemi, verdikleri ,kazandiklari belli .Para sizin , istediginiz bankayi secersiniz , isterseniz hic kullanmazsiniz , adamlar sizi mecbur mu birakiyor

Bankacilik boyledir , senin parani saklar, guvence verir , faiz verir ,islemlerini yaptirir ama amaci PARA KAZANMAKTIR . Amme hizmeti degil.

• Belki yeri değil ama iskender nerde daha güzeldir ? Bursa Kebap Evi, Bay Döner ?
  • Güzel düşünmüşler ama 1 ayla kaçırmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: barut78

Ben toplamda 2 ay ayin enparalisi olmuşumdur ama mail banada gelmis

emin misiniz?
    ben bir ay, bir işlemle kaçırdım. Mail attım ancak yapamayacaklarını söylediler az önce arayarak. eğer bir uyarı sistemi olsaydı o ayda da ayın enparalası olurdum dedim, sökmedi. birikim hesaplarımda yüklü mevduat olması da bir şey değiştirmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpertercan

Belki yeri değil ama iskender nerde daha güzeldir ? Bursa Kebap Evi, Bay Döner ?

Hangi şehir?
  • Arkadaşlar bu pos cihazını nasıl algılıyorlar? Mesela ben bar a gitsem sayılır mıki ya da alkollü bi restorana illa konyalı ya mı gitcez :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaarmutportakal -- 3 Mart 2017; 12:58:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Bir kac kelam etmek isterim.

Oncelikle bu bir "kampanya" degil , cunku kampanya olarak degerlendirilebilmesi icin baslangic ve bitis tarihleri ,sartlari ONCEDEN duyrulmus bir firsat olmasi gerekirdi. Buradaki olay, yukarida da belirtenlerin oldugu gibi bir sadakat oduludur. Ve gayet yerinde, guzel dusunulmus bir uygulama, cunku sartlari karsilayanlar icin buyuk surpriz olmustur

Peki ben size soruyorum , buradaki mesajlari okuyorsunuz , sarkuteriden cektirelim, sigara alip restorana gecip odeyelim, hatta 95 lira alalim 100 lira cektirelim rica ederek ...vb

Siz bunlari dusuneceksiniz , yani banka musterilerinin zihni boyle "cakalliga" calisacak ama banka sartlari saglayamayanlara da "esneklik" gosterecek.

Bunlari onceden aciklanan kampanyalarin sartlarini begenmemek noktasinda soyleseniz bir derece ama zaten ekstradan verilen bir surpriz odul icin "hani bana" tavri yapmak da sacmaligin daniskasi

Bu suna benziyor , her zaman para kazandirdigin bir migros marketinde ,o ay gitmedigin icin o ay gecerli bir kampanyayi ertesi ay talep edebiliyor musun ? Hayir.

Ayrica bu konu ozelinde degil ,kampanyalari begenmeme, bankalara kufur kiyamet etme tavri da komik . Adamlarin calisma sistemi, verdikleri ,kazandiklari belli .Para sizin , istediginiz bankayi secersiniz , isterseniz hic kullanmazsiniz , adamlar sizi mecbur mu birakiyor

Bankacilik boyledir , senin parani saklar, guvence verir , faiz verir ,islemlerini yaptirir ama amaci PARA KAZANMAKTIR . Amme hizmeti degil.

+1111

• Sadece 1 ay ayın enparalası olmamışım ondada sadece 1 görev kalmış normalde çünkü olmaya çalılşmıyorum aktif olarak kullanıyorum :) benim için çok güzel bi kampanya ancak katılamıyorum teşekkürler enpara

• quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

quote:

Orijinalden alıntı: barut78

Ben toplamda 2 ay ayin enparalisi olmuşumdur ama mail banada gelmis

emin misiniz?
    ben bir ay, bir işlemle kaçırdım. Mail attım ancak yapamayacaklarını söylediler az önce arayarak. eğer bir uyarı sistemi olsaydı o ayda da ayın enparalası olurdum dedim, sökmedi. birikim hesaplarımda yüklü mevduat olması da bir şey değiştirmedi.

ing turuncu %12,5 veriyor . Yatır paranı oraya zaten yüklü mevduat varsa çıkartırsın oradan . Enpara'yı severim ama yaptıklarına kızıyorsanız tepkinizi gösterin hocam. mail atın bildirin bu yüzden geçtim diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Bir kac kelam etmek isterim.

Konunun özeti. Güzel yazmış arkadaş ..

• ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Ben bu görüşe katılmıyorum. Enparayı aktif olarak kullanıyorum. Hatırı sayılır miktarda vadeli hesabım, altın hesabım var.
    Son bir yılda sadece Kasım ayında 4/5 işlem yapmışım ve kampanya dışıyım.
    Sadakatse sadakat yani..
    Müşteri hizmetlerine kayıt açtım. Oradan bile bir istisna yapmadılar. Halbuki hesaplarımın aktifliğine bakarak müşteri memnuniyeti açısından bir istisna yapabilirlerdi.
  • alpertercan kullanıcısına yanıt
    Bay Döner çok bozdu. İşim olmaz orda.
  • ibrahimyuksel kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda da yazdım, eğer mevduatınız iyiyse günlük vadeli olmayan ing var %12.5 veriyor eft ücretsiz hesap işletim yok forumda konusu var. Direkt geçin mail atın özellikle bu yüzden geçtim diye koşturursa onlar koştursun peşinden. Şimdi enpara şöyle yapmak istiyor bak 1 sene daha ayın enparalısı olursanız seneye güzel bir kampanya yaparız. Zaten ayın enparalısı saçma insanın bankaya olan sadakatini ölçemez. Banka ekranlarında en azından benim daha önce staj yaptığım bankada müşteri getirisi diye bölüm var. Buradaki meblağ yüksek olursa müşterinin çoğu isteğine yerine getiriyorlardı. Ama sen zaten kredi çekmeyen kredi kartlarını günü gününe ödeyen puanlar dan kampanyalardan faydalanan biriysen banka için önemli görülmüyorsun. Gerçekler bunlar bankada kar odaklı bir kuruluş..

• awakado kullanıcısına yanıt
    Paraflu'ın restoran kampanyası varken ikeanın market bölümünden alışveriş yapmıştım indirim gelmişti, restoran ve market posu ortaktı.

Enparaya saydıranlar konuyu iyice dağıtmış, halbuki nerede geçerli olabileceğine dair yardımlaşsak daha iyi olmaz mı ?
  • anasını satayım sadece nisan 2016'da ayın enparalısı olmayı 1 kriterle kaçırmışım. zaten dolar mevzusundan soğumuştuk iyice. yakında komple akbank-axess'e geçeceğim müşteri hizmetlerinin iyi olması dışında pek bir avantajı kalmadı benim için.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.