Şimdi Ara

Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara. (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
14
Favori
37.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bence boş konusuyorsunuz. ben kaç defa telefonda enpara müşteri hizmetlerine isteğimi dile getirdim. ben her ay ayın enparalıısı oluyorum bi faydası yok bişeyler yapın diye. onlarda yapmış ha kullanırmıyım mechul ama ben tebrik ettim. gerisini bilmem bana restaurant geçen pos lazım .
  • İlgili mailin geldiği sırada 4 arkadaş buluşmuş yemek yemeye gidiyorduk. Tam da üstüne geldi, normalde kredi kartıyla ödeyecekken Enpara ile ödedim.
    Böyle durumlarda 'Allah razı olsun' deyip geçmek gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icolie

11 aylığa verilse, bu kez 10 aylık itiraz edebilir. Sonrasında bu durum, 1 ay ayın enparalısı olanın da "başının kel olmadığını" iddia etmesine kadar gidebilir. Keşke kampanya tüm enparalılara kapsasaydı ama nihayetinde böyle bir kampanya yapılmış.

Doğrudur hocam..Fakat biraz insiyatifli olmaları lazımdı bence.Bir bizim gibi aktif kullanan var birde alıp köşede tutan.

2 senedir çalışıyorum enpara ile vadeli vadesiz hesaplarım var.En az 3 kişiyi enparalı yaptım.

Temmuz ayında iş yoğunluğundan dolayı gözümden kaçmış.. Bari böyle kullanıcılarida ekleselerdi.ing e turuncu hesaba geçebilirim belki bunlara tepki için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şimdi köfteci yusuf geçerli mi? deneyen teyit ettiren var mı?
  • İng e turuncu hesabı açtım..15 gün sonra enpara bye bye

• Arkadaşlar acil cevap lütfen?

Misafirim var 100 lirayla hepsini doyururum ben

Ama Sorun Şu ki...

Postundan çıkan yazı:
    Çukurova adanalı dürümcü

Şimdi bu pos geçerli mi değil mi?

Eğer geçerli olmazsa boşu boşuna gidecek 100 kağıt,
    Bir de hava attık o kadar şimdi söylerim gelir diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayramses -- 5 Mart 2017; 16:37:32 >

• Ben zaten kullanmıyordum, mail göndermedikleri iyi olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuya girip ing e geçtim ettim yazmak ne alaka beyler abartmayın tamam istediğiniz bankayı kullanın da adamlar sanki cebinizden para aldı ne ağladınız yahu isteyen istediği bankaya geçsin şurada nerede kullanılır nerenin hangi yemeği güzel vs diye konular konuşulsun.
  • kampanya ile daha cok kaybedecekler sanırım..bende ayrılmayı dusunuyorum yapı kredı nuvo ile devam ederim
  • kampanya miktarları düştü üstüne bir de bu ayrım geldikçe bu enpara düzelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayramses

Arkadaşlar acil cevap lütfen?

Misafirim var 100 lirayla hepsini doyururum ben

Ama Sorun Şu ki...

Postundan çıkan yazı:
    Çukurova adanalı dürümcü

Şimdi bu pos geçerli mi değil mi?

Eğer geçerli olmazsa boşu boşuna gidecek 100 kağıt,
    Bir de hava attık o kadar şimdi söylerim gelir diye

Dürümcü yazıyorsa %90 restoran kayıtlıdır. Teyit için müşteri hizmetlerini arayın hemen söylüyorlar. Fişin altına doğru şirket adı yazar, fln fln gıda inşaat diye, gıda geçiyorsa tmmdr. Ben dominostan çektirdim, posta yazmayan yok, gıda turizm inşaat ne ararsan var, sordum müşteri hizmetlerine restoranmış :)

• mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Fişte çukurova kebap yazıyor, daha önce kredi kartı ekstreme baktım, restourant ta yer alıyor.
    Teşekkürler
  • coffee mania geçerli midir acep ?

Sadece restaurant mı
  • sadece MART 2016 yok askerde olmasam yapardım :) 1 ay ile kaçırdık
  • Arkadaşlar 100 TL'ye ev için et,kıyma filan alıp indirimi öyle kullanmak istiyorum. Adana'da hem restoran hem kasap olan yerlerde kullanıp kampanyadan yararlanabilen oldu mu? Nerede kullanabiliriz?
  • google play indirinlerini 50 den 20 ye düşürdü, gözümden düştü, enpara
  • bankanın iyi niyeti felan yok bence.

kpss sınavı gibi ne kadar az kriteri yerine getiren varsa taramışlardır sonra reklam yapmak için kampanya.bunu anlamayacak kadar aptal olmayın.ben yıllardır enpara kullanırım tepki mailini gönderdim.insanları katakulliye getirmek yerine koy kriteri yapmayan alamasın insanların antipatisini kazanmaya gerek yok.
  • Nusr-et'e gitmek farz oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

bankanın iyi niyeti felan yok bence.

kpss sınavı gibi ne kadar az kriteri yerine getiren varsa taramışlardır sonra reklam yapmak için kampanya.bunu anlamayacak kadar aptal olmayın.ben yıllardır enpara kullanırım tepki mailini gönderdim.insanları katakulliye getirmek yerine koy kriteri yapmayan alamasın insanların antipatisini kazanmaya gerek yok.

Aynen bende hem telefonla hemde siteden şikayeti dösedim. Bende sizi bırakıyorum dedim ve hesaptaki bütün parayı nuvoyu gecirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: mucoyaho

kampanya ile daha cok kaybedecekler sanırım..bende ayrılmayı dusunuyorum yapı kredı nuvo ile devam ederim

Aynı şeyi dusunmusuz

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.