Şimdi Ara

Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara. (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
14
Favori
37.557
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende erzurumdayım ve banada sms geldi. ne yapacağım diye düşünüyorum :))
  • Restoran olduğunu nereden anlıyorlar? Son harcamama baktım adamın ismi yazıyor sadece restoran yazmıyor işlemde.
  • Enparaya trip atan atana. Bende 60/59 ta kaldım malesef. Adamlar ekstra bir güzellik yaptılar arkasından küsenler grubu çıktı. Kampanya yapmasa herşey normaldi bu gruba göre. İsteyen istediği yere zaten çıkarlarını gözeterek gidiyor hiç burada karalama yapmayın boşuna. Ama çıkarlarına ters düşün şeylerde insanlar nasıl çirkefleşiyor çok net görülüyor.
  • Ben geçen bi restoranda yemek yedim, işbank maximum dan çektirdim, onun uygulamasında işlemin yanında restoransa çalal bıçak amblemi çıkıyor. Ucuz bişey yedim çektirdim, baktım ordan restoran çıktı. Sonra kasiyer anlayışlı biriydi, dedim böyle böyle kampanya var, katılmam için 100 lira çektirmem lazım, siz çekip peşin verebilir misiniz bana dedim, tabi abi dedi, çekti sonra peşin 100 verdi bana, aradım enparayı sordum geçerliymiş sıkıntı yok :) fakiriz ama 100 lira yiyecek kadar da saf değiliz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 8 Mart 2017; 10:48:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Midpoint, Kitchenette gibi yerlere eş, sevgili, yazdığın kızla ya da arkadaşlarınla gitmek için güzel fırsat; hatta şöyle de olur arkadaşın da ayın enparalıysa bir yemeği o ısmarlar bir yemeği sen ısmarlarsın misler gibi olur haa hele ki 2 tane enparalı arkadaşın daha var bir porsiyon yemek bir kola beni keser, tatlıdır, kahvedir içmem diyorsanız o da güzel olur ... haa hiç biri olmadı çekirdek ailenle git bir kebapçıya iskender ye üstüne tatlı ye zaten 100 lira tutar anadolu yakasında oturanlar benim yerimde polonez barbeküye ya da benzine, happy moons'a falan da gidebilirler tabi ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

Ben geçen bi restoranda yemek yedim, işbank maximum dan çektirdim, onun uygulamasında işlemin yanında restoransa çalal bıçak amblemi çıkıyor. Ucuz bişey yedim çektirdim, baktım ordan restoran çıktı. Sonra kasiyer anlayışlı biriydi, dedim böyle böyle kampanya var, katılmam için 100 lira çektirmem lazım, siz çekip peşin verebilir misiniz bana dedim, tabi abi dedi, çekti sonra peşin 100 verdi bana, aradım enparayı sordum geçerliymiş sıkıntı yok :) fakiriz ama 100 lira yiyecek kadar da saf değiliz

Kasiyer yanlış yapmış, muhtemelen yaptığı işlemden ötürü Finansbank'tan 100 lira alamayacak kurumunu zarara uğrattı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fizikfelsefesi

quote:

Ben geçen bi restoranda yemek yedim, işbank maximum dan çektirdim, onun uygulamasında işlemin yanında restoransa çalal bıçak amblemi çıkıyor. Ucuz bişey yedim çektirdim, baktım ordan restoran çıktı. Sonra kasiyer anlayışlı biriydi, dedim böyle böyle kampanya var, katılmam için 100 lira çektirmem lazım, siz çekip peşin verebilir misiniz bana dedim, tabi abi dedi, çekti sonra peşin 100 verdi bana, aradım enparayı sordum geçerliymiş sıkıntı yok :) fakiriz ama 100 lira yiyecek kadar da saf değiliz

Kasiyer yanlış yapmış, muhtemelen yaptığı işlemden ötürü Finansbank'tan 100 lira alamayacak kurumunu zarara uğrattı :)

Orası da doğru bak, onu düşünmemiştim, kdv de ödüyorlar sonuçta, ama gider gösteriyorlar vergiyi de, bana deseydi ki 105-110 çekip 100 veriyim deseydi onu da kabul ederdim gerçi :)

• maltepe cemil usta hd gıda olarak geçiyormuş kabul olurmu acaba?
  • quote:

Ben de geçen bu arkadaşın yediği yerde yemek yedim, kasiyere dedim teşkilattan, hangi teşkilattan dedi, ben de dedim gizli teşkilattan. Kasiyer espri anlayışı olan biriydi. Sen beni güldürdün ben de seni güldüreyim dedi ve bana 100 lira verdi. Hem enpara kullanmadım hem de 100 lira kazandım. Sonra da enparayı aradım sordum iyi hikaye dedi.

At yalanı kardeşim saf çok inanırlar nasılsa.

• 11 ay boyunca ayın enparalısı ol şubat ayında 4 işlemde kal ve kampayaya katılama. Budamı gol değil sayın hakim
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Emirgan Sütiş'te harcadım, emin olmak için aradım faydalandım mı diye, evet restoran olarak geçiyor dedi, şartları sağlamışsanız sms ile bilgilendireceğiz dedi sonrasında. Net konuşmaması ilginç.

Hocam slipte ne geçiyordu firma ismi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reginamea

quote:

Ben de geçen bu arkadaşın yediği yerde yemek yedim, kasiyere dedim teşkilattan, hangi teşkilattan dedi, ben de dedim gizli teşkilattan. Kasiyer espri anlayışı olan biriydi. Sen beni güldürdün ben de seni güldüreyim dedi ve bana 100 lira verdi. Hem enpara kullanmadım hem de 100 lira kazandım. Sonra da enparayı aradım sordum iyi hikaye dedi.

:)

Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara.

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

bankanın iyi niyeti felan yok bence.

kpss sınavı gibi ne kadar az kriteri yerine getiren varsa taramışlardır sonra reklam yapmak için kampanya.bunu anlamayacak kadar aptal olmayın.ben yıllardır enpara kullanırım tepki mailini gönderdim.insanları katakulliye getirmek yerine koy kriteri yapmayan alamasın insanların antipatisini kazanmaya gerek yok.

Aynen bende hem telefonla hemde siteden şikayeti dösedim. Bende sizi bırakıyorum dedim ve hesaptaki bütün parayı nuvoyu gecirdim

Bende CEPTETEB'e geçtim. 100 lirayla al gülüm ver gülüm yaparak ayın enparalısı olanlara indirimi ver. Her ay maaşını ,tüm birikimini enpara da tutup 12 ayda 1-2 kere ayın enparalısı olamayan müşterilerine hiçbirşey verme. Sonra bir de burda ağızlarını yaya yaya, omo boz sodok möşteriyiz desinler. 2 yıldır Her ay maaşını enpara ya eft yapan, birikimini enpara da tutan adam sadık müşteri değil de, hesabına 100 lira yatırıp çeken cep telefonuna 20 lira tl yükleyip, markette bir kere kartını kullanan adam sadık müşteri :)))

Bundan sonra bende buradakiler gibi Enpara'yı sömürme timine katılıyorum. Paramı cepteteb de tutup enpara ya kazanç sağlamayacağım ama 100 lirayı yatırıp çekip markette bir alışveriş yapıp ayın enparalısı olup indirimlerden yararlanacağım.

Aferin sana. Bütün birikimin olan 200 lirayı Cebteteb kanalında tutarak Enparaya en büyük zararı vermiş oluyorsun. Bir duyuma göre bu hareketin sonrasında istifalar başlamış. Batmaları yakındır bence. Tebrikler.

• quote:

quote:

quote:

Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara.

Bu da kasiyerin bana verdiği 100 lira.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu da kasiyerin bana verdiği 100 lira.

Aynen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

bankanın iyi niyeti felan yok bence.

kpss sınavı gibi ne kadar az kriteri yerine getiren varsa taramışlardır sonra reklam yapmak için kampanya.bunu anlamayacak kadar aptal olmayın.ben yıllardır enpara kullanırım tepki mailini gönderdim.insanları katakulliye getirmek yerine koy kriteri yapmayan alamasın insanların antipatisini kazanmaya gerek yok.

Aynen bende hem telefonla hemde siteden şikayeti dösedim. Bende sizi bırakıyorum dedim ve hesaptaki bütün parayı nuvoyu gecirdim

Bende CEPTETEB'e geçtim. 100 lirayla al gülüm ver gülüm yaparak ayın enparalısı olanlara indirimi ver. Her ay maaşını ,tüm birikimini enpara da tutup 12 ayda 1-2 kere ayın enparalısı olamayan müşterilerine hiçbirşey verme. Sonra bir de burda ağızlarını yaya yaya, omo boz sodok möşteriyiz desinler. 2 yıldır Her ay maaşını enpara ya eft yapan, birikimini enpara da tutan adam sadık müşteri değil de, hesabına 100 lira yatırıp çeken cep telefonuna 20 lira tl yükleyip, markette bir kere kartını kullanan adam sadık müşteri :)))

Bundan sonra bende buradakiler gibi Enpara'yı sömürme timine katılıyorum. Paramı cepteteb de tutup enpara ya kazanç sağlamayacağım ama 100 lirayı yatırıp çekip markette bir alışveriş yapıp ayın enparalısı olup indirimlerden yararlanacağım.

Aferin sana. Bütün birikimin olan 200 lirayı Cebteteb kanalında tutarak Enparaya en büyük zararı vermiş oluyorsun. Bir duyuma göre bu hareketin sonrasında istifalar başlamış. Batmaları yakındır bence. Tebrikler.

Herkesi kendin gibi liseli zannediyorsun galiba. Ben inşaat mühendisiyim belediyede çalışıyorum. Bekarım. Maaşımı her ay enpara ya eft yapıp orda tutuyordum. Cep telefonuma tl yüklemediğim veya bankamatikten para çekmediğim için beni indirimden yararlandırmayıp ama 100 lira yatırıp çeken, cep telefonuna 20 tl yatıranlara indirim veren bankacılık hizmeti tabii ki benim işime gelmeyecek ve paramı orda tutmayacam bundan daha doğal ne olabilir ki.

Bir de çok komik şekilde bu hareketin sonrasında istifalar başlamış, batmaları yakındır demişsin. Öncelikle sen Google'ı aç bir "kelebek etkisi" yaz bakalım. Hayatta hiç kimseyi hiçbir şeyi veya etkisini küçümsemeyeceksin. Emin ol benim gibi Enpara'ya kızıp hesabını boşaltan binlerce insan vardır.

• Adamlar kampanya yapmış hala 1 işlemde kaldim zart zurt... Kampanya şartlarıni saglamiyorsan aglamayacaksiniz...

• congenial_boy C kullanıcısına yanıt
    Yeni mezun insaat muhendisi kardesim, once insan olmayi dene. Ben de tekstil muhendisiyim, liseli yazmadan once kim bu diye nickimin ustune tiklasaydin zaten gorurdun bunu. Muhendis olunca bisey olunmadigini, oncelikle insan olunmasi gerektigini yillar gosterir sana. Sen insanlarin 100 lirayla yaptiklarini kucumsedin ben de sana hakettigin cevabi verdim. Hangi belediyede calistigini bana ozelden yazarsan ilk mesajini baskaniniza ve gerekli yerlere gondererek nasil bir adamla calistiklarini ogrenmelerini saglayabilirim.

• reginamea R kullanıcısına yanıt
    Sen bilip bilmeden benim tüm paramın 200 lira olduğunu iddia ederken iyi, sonra zaten senin 200 liranla banka batar deyip bende olduğunu iddia ettiğin 200 lirayı küçümserken iyi ama ben banka 100 lirayı çekip yatırana indirim verdi ama tüm mevduatını orda tutana ayın enparalısı olamadığı için indirim vermediğini söyleyince ben kötü değil mi.

Şimdi baktın liseli değilim ağız değiştirip "yeni mezun" inşaat mühendisi arkadaşım demişsin, önce 200 liram olduğunu iddia et baktın tutmadı sonra da yeni mezun olduğumu iddia et. Sen nerden biliyorsun benim yeni mezun olduğumu? Ben yeni mezun falan değilim.

Ben kimseye yanlış birşey söylemedim, yanlış birşey söylesem Zaten admin gereğini yapardı. Sende benim belediyede çalışmamı kıskanıp beni şikayet edip işten çıkarılmama veya ceza almama uğraşacağına otur KPSS ye çalış, atan ne diyeyim sana başka ben.

Önceki mesajlarımı bulursan banka parası az olana da tabii ki indirim versin ama mevduatı çok olanı da düşünsün onlara da şartlarda biraz hafiflik sağlasın dedim. Digiturk 60-70 lira aylık ödediğim üyeliğimi kapatacağım diye bana ne teklifler sunuyor şu paketi bu paketi hediye verelim aman üyeliğinizi kapatmayın derken yani 60-70 liraya bile önem verirken, Enpara'ya her ay maaşımızı yatıralım tüm paramızı orda tutalım ama 50 liralık indirimden yararlandırmasın bizi. Bende Zaten gereğini yaptım, kullanmıyorum artık.

• :) Yazik sana ya.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.