Şimdi Ara

Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara. (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
14
Favori
37.565
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bize neden gelmedı hesapta para yok oyuzdenmı :)
  • ayın enparalısı olunca ne getirisi oluyor normal şartlarda?
    üye olsam mı diye düşünüyorum da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

Bize neden gelmedı hesapta para yok oyuzdenmı :)

Parayla alakalı değil
    12 ay boyunca üst üste Ayın Enpara'lısı olursan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErsLy -- 6 Mart 2017; 14:19:5 >
  • O nasıl oluyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara - 100 TL restoran harcamanıza 50 TL indirim! İadeler geldi. Teşekkürler Enpara.

arakadaşlar selamlar,

yukarıdaki resim benim garanti bankası ekstremden alındı. acaba erol adana ocakbaşı sizce bu kampanyaya girer mi? fast food kısmında gözüküyor, cafe&restaurant kısmında değil. aynı grupta gıda turizm inşaat işletmeleri grupta olması acaba burası restaurant kaydedilmemiş midir diye korkutuyor beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

bankanın iyi niyeti felan yok bence.

kpss sınavı gibi ne kadar az kriteri yerine getiren varsa taramışlardır sonra reklam yapmak için kampanya.bunu anlamayacak kadar aptal olmayın.ben yıllardır enpara kullanırım tepki mailini gönderdim.insanları katakulliye getirmek yerine koy kriteri yapmayan alamasın insanların antipatisini kazanmaya gerek yok.

1-hesabıma havale geliyor
    2-hesabımdan havale gönderiyorum
    3-kredi kartı ödüyorum
    4-otomatik ödeme talimatım var faturalarımı ücretsiz yatırıyorlar.
    5-encard ile alışveriş yapıyorum.
    6-encard ile atmden para çekiyorum
    7-cep telefonuna kontör yüklüyorum.

yukarıdaki gibi temel bankacılık işlemlerini zaten her ay düzenli yapıyorum. Ayın enparalısı olmak için yukarıdakilerden 5 tanesini yapmak yeterli ama işlemlerin gereği ben 2 tane daha yapmış oluyorum.

8. olarak aylık hesapta 5.000 TL para bulunması gibi şartları var. Bu şart da maddi durumu iyi olan kişilere getirilmiş bir imkan. Eğer tüm koşullar 8. gibi olursa siz yorumunuzda haklısınız ama adamlar diğer 7 tane şartı çok kolay işlemlerden belirlemişler.

Ben son 12 aydır düzenli ayın enparalısı oldum. Fakat bu eğlence indirimi gibi kampanyalar hiç işime yaramadı. Bu konuya da defalarca yazdım. Ama enparayı kullanmaya devam ettim.

Restorant indirimi sadık düzenli enparayı temel işlemleri için kullanan kişilere yapılmış bir kampanya oldu. Sonuç olarak doğru bir uygulama ve ben bu uygulamalarını destekliyorum.

• Bana da geldi. Acapa eve sipariş verip , kartla ödesek geçerli oluyor mu ? Sonuçta yine postan çektiricez. Fikri olan var mı ?
  • Merhabalar arkadaşlar, bu kampanya Köfteci Yusufta kesin olarak geçiyor mu? Giden arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Enpara müşteri hizmetlerini aradım kesin bilgi alamadım.Köfteci yusuf müşteri hizmetlerini aradım oradanda kesin bir bilgi alamadım.

Enpara müşteri hizmetleri sadece kart slibinde 5812-5813-5814 kodlarından herhangi birinin yazıldığı halde geçerli olduğunu söyledi.En azından giden arkadaşlar kart slibini bile paylaşsa anlarız geçip geçmediğini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billow01 -- 6 Mart 2017; 16:28:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

quote:

Orijinalden alıntı: ozzyken

bankanın iyi niyeti felan yok bence.

kpss sınavı gibi ne kadar az kriteri yerine getiren varsa taramışlardır sonra reklam yapmak için kampanya.bunu anlamayacak kadar aptal olmayın.ben yıllardır enpara kullanırım tepki mailini gönderdim.insanları katakulliye getirmek yerine koy kriteri yapmayan alamasın insanların antipatisini kazanmaya gerek yok.

Aynen bende hem telefonla hemde siteden şikayeti dösedim. Bende sizi bırakıyorum dedim ve hesaptaki bütün parayı nuvoyu gecirdim

Bende CEPTETEB'e geçtim. 100 lirayla al gülüm ver gülüm yaparak ayın enparalısı olanlara indirimi ver. Her ay maaşını ,tüm birikimini enpara da tutup 12 ayda 1-2 kere ayın enparalısı olamayan müşterilerine hiçbirşey verme. Sonra bir de burda ağızlarını yaya yaya, omo boz sodok möşteriyiz desinler. 2 yıldır Her ay maaşını enpara ya eft yapan, birikimini enpara da tutan adam sadık müşteri değil de, hesabına 100 lira yatırıp çeken cep telefonuna 20 lira tl yükleyip, markette bir kere kartını kullanan adam sadık müşteri :)))

Bundan sonra bende buradakiler gibi Enpara'yı sömürme timine katılıyorum. Paramı cepteteb de tutup enpara ya kazanç sağlamayacağım ama 100 lirayı yatırıp çekip markette bir alışveriş yapıp ayın enparalısı olup indirimlerden yararlanacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilal01

Merhabalar arkadaşlar, bu kampanya Köfteci Yusufta kesin olarak geçiyor mu? Giden arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Enpara müşteri hizmetlerini aradım kesin bilgi alamadım.Köfteci yusuf müşteri hizmetlerini aradım oradanda kesin bir bilgi alamadım.

Enpara müşteri hizmetleri sadece kart slibinde 5812-5813-5814 kodlarından herhangi birinin yazıldığı halde geçerli olduğunu söyledi.En azından giden arkadaşlar kart slibini bile paylaşsa anlarız geçip geçmediğini..

Köfteci yusuftan alışveriş yaptım. Aradım konuştum. Geçerli dediler. 7 nisanda para yatacak dediler.

• 50 lira için mevduat taşıyan var. Değişik
  • Happy moons midpoint gibi yerlerde yemek yenirse geçerli mi kampanya bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erha-n

quote:

Merhabalar arkadaşlar, bu kampanya Köfteci Yusufta kesin olarak geçiyor mu? Giden arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Enpara müşteri hizmetlerini aradım kesin bilgi alamadım.Köfteci yusuf müşteri hizmetlerini aradım oradanda kesin bir bilgi alamadım.

Köfteci yusuftan alışveriş yaptım. Aradım konuştum. Geçerli dediler. 7 nisanda para yatacak dediler.

hocam novada subeden mi yaptınız alısverisi kofte ve sucuk alacagım

• quote:

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

quote:

quote:

kuş adasından yaptım.

yarım kilo köfte aldım. sonra enparayı aradım. bi kontrol edin en son alışveriş yaptığım yerde geçerlimi dedim. evet dediler. o zaman 100 liralık daha lıyorum dedim. siz alın 7 sinde 50 tl geçer dediler. tmm dedim. köfteci yusufta geçerli yani. isterseniz benim taktiği yapın önce 300-500 grm köfte alın 36 tl kilosu. sonra arayıp sorun. kavurma ve köfte aldım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

quote:

quote:

kuş adasından yaptım.

yarım kilo köfte aldım. sonra enparayı aradım. bi kontrol edin en son alışveriş yaptığım yerde geçerlimi dedim. evet dediler. o zaman 100 liralık daha lıyorum dedim. siz alın 7 sinde 50 tl geçer dediler. tmm dedim. köfteci yusufta geçerli yani. isterseniz benim taktiği yapın önce 300-500 grm köfte alın 36 tl kilosu. sonra arayıp sorun. kavurma ve köfte aldım.

hocam ben istanbul novada avm den yapıcam yemek ve sarkuteri posu aynı hepsinde galiba o zaman sorun olmaz

• Şu köfteci yusuf konusu baydı arkadaşlar her sayfada geçiyormu vs sanki ülkede başka köfteci vs yok 2 kg sucuk alacaksın Hepi topu

Ya arkadaşım istanbul da zaten sadece novada avm de var hala novada şubesimii sorusu saçma

Hergün adam brn alışveriş yaptım mh ile görüştüm diyor hala köfteci yusufun mh lerini bile aradım diyen var

Ne 50 liraymış arkadaş hiçmi köfte yemedin haytında abartmanın anlamı yok

Yok şarküteri aynı pos mu vs adamlarda bi kasa var ve posu tek

Serzenişte bulunan arkadaşlarada bunun bi kampanya olmadığını sadık müşteri ödül sistemi olduğunu biri anlatsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 7 Mart 2017; 20:34:58 >
  • Emirgan Sütiş'te harcadım, emin olmak için aradım faydalandım mı diye, evet restoran olarak geçiyor dedi, şartları sağlamışsanız sms ile bilgilendireceğiz dedi sonrasında. Net konuşmaması ilginç.
  • Maltepe cemil ustada geçermi acaba?
  • 3 yıl 8 aydır enpara kullanıp ve tüm paramı bu süreçte enpara da tutuyordum. belirtilen tarih aralığında 2 kere ayın enparalısı olmamışım . biri 4/5 te kalmış , diğerinde de köydeydim. bugünden itibaren ing ye taşıyorum tüm mevduatı. Çok bozdular.
  • kayseri'dekiler için hastane caddesinde mangalpark var oradan et alabilirsiniz bayagı çeşit et türü var ve yemek olarak çekiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.