Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karanlık, sert ve zekice bir üslup seven ya da ilgisini çeken varsa Hakan Günday'ın kitapları da Doğan Kitap'ın %35 kampanyası dahilinde. En sevdiğim yerli yazarlardan kendisi. Tavsiye ederim.

http://www.dr.com.tr/kataloglar_/3veUzeriKitapAlDahaAzOde/3157#!/page=1/sort=soldcount,desc/categoryid=0/clog=3157/parentId=0/price=-1,-1
  • Alacağım 2 kitap vardı, biri burada yok diğeri 10lira daha pahalı alternatif bakacağım mecbur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek seferlik alışverişte olucak kardeşim parça parça ürünler de olsa sonuçta tek bir alışveriş altında oluyor 20 lira kitap+30 liraya kalem gibi düşün
  • Arkadaşlar, Dün enpara kartım elime geçti. Şimdi DR den alışveriş yapmaya çalıştım hata verdi. Bu enpara kredi kartı gibimi yani ekstre dönemleri mi var, yoksa banka kartı gibi birşeymi. İçine para koyup öylemi alışveriş yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Arkadaşlar, Dün enpara kartım elime geçti. Şimdi DR den alışveriş yapmaya çalıştım hata verdi. Bu enpara kredi kartı gibimi yani ekstre dönemleri mi var, yoksa banka kartı gibi birşeymi. İçine para koyup öylemi alışveriş yapıyoruz?

Banka kartı gibi hocam.
    Belki internet alışverişlerine kapalıdır.
    Onu bir kontrol et istersen.
  • Ps4 Knack alındı.
  • kulaklık önerebilecek var mı
    Sennheiser CX 300-II almıştım 100 tlye şimdi sadece beyazı var 170 tl
  • enjoyman95 kullanıcısına yanıt
    Haa anladım hocam sağolun bazı kitaplar var gözüme kestirdiğim o zaman onları kombolayım
  • Siparişim kargoya verilmiş ancak kargo takip numarasını göremedim D&R'da.Nasıl bakabileceğimi bilen var mı?
  • Birkaç kitap da ben aldım 61-25=36 liraya.

• blank42 kullanıcısına yanıt
    http://www.dr.com.tr/Elektronik/Sennheiser-MX-375-Kulakici-Kulaklik-Siyah-/Ev-Elektronigi/Kulakliklar/Kulakici-Kulakliklar/urunno=0000000395723

35 tl'ye geldi
    internetteki yorumlar fena değil bir bakın derim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 64 tl aldık kitap enpara yaptı yine kıyağını

• bu d&r'ın sitesinde dolaşırken ruhu daralan bi tek ben miyim?
  • Kargo bedava kitaplar mobilde gözükmüo
    Sanırım bi tane eklesek beleş olur kargo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yavruya lego aldık bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

bu d&r'ın sitesinde dolaşırken ruhu daralan bi tek ben miyim?

tam bir dizayn faciası
  • Hopi yok değil mi.

• salihmetu S kullanıcısına yanıt
    aliexpress gearbest den al

• quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

bu d&r'ın sitesinde dolaşırken ruhu daralan bi tek ben miyim?

Cidden objeler, renkler, tasarım ve ürünlere ait neredeyse hiçbir detay vermemesi falan tam anlamıyla rezalet bir site.
  • marcelor kullanıcısına yanıt
    Eğitim kitaplarındaki kategoriler hele . Mobilde kategori isimleri fransızcaymışta direk google translateden çevrilmiş gibi haa burada bu varmış deyip diğer kategori ye geçiyorum. Fihrist i çıkardım az çok. Birde uygulaması varmış sanirim, ona da bakayım.

Edit: gplayde 2014den kalma uygulaması olumsuz yorum kaynıyor. Anlaşılan e-ticaretten para kazanmak istemiyor bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 2 Şubat 2016; 14:56:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.