Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibariyle D&R'den Football Manager 2016 Limited Edition oyununu sipariş vermiş bulunmaktayım oyun 35 tl ye mal oldu teşekkürler en para...

Edit: Arkadaşlar D&R'de kargo durumunu takip edebiliyor muyuz? Kargocunun telefonuna felan nerden ulaşabilirim çünkü kargocuya birşey iletmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 2 Şubat 2016; 20:09:04 >
  • sipariş vereceğim 60 liralık sepet yaptım da d&r da kullanabileceğimiz kod indirim vs var mı ya avantajixten başka ?
  • arkadaşlar ücretsiz kargo ürün var mı? ücretsiz kargo ürünü sepete ekleyince tüm sepeti ücretsiz yapacak mı?
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Takip edebilirsin sipariş bilgilerim kısmından.Ben de aldım dün akşam FM 2016 ama hala tedarik sürecinde yarın kargoya verilse bari
  • Bu doğan yayınlarında 3 kitap ekledim %35 düşmedi hangi aşamada düşüyor acaba deneyen var mı

NOT:%35 olayı hikaye 57,76 lık kitap ekledim 49,40 a düştü %35 bunun neresinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.UniquE -- 2 Şubat 2016; 21:51:00 >
  • enpara kampanya sayfasındaki sayaç artmıyor. henüz 10bin olmamıştır inşallah.
  • işlemi 5 kez tekrarladım olmadı tıkantı sanırım sistem
  • d&r ın kargolama süresi sorunu giderildi mi? en son aldığım kulaklığı 2 haftada yollamışlardı.
  • Alt limit olmayaydı iyiydi. Alt limit olduğu sürece benim için pek önemi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka neyi eklim beyler dizi kitapları beni daha cok cekiyor.
     Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit)
  • D&R eş değer mağaza ve sitelerde %50 daha pahalı olduğu için Enpara + avantajix ile bile dengellenemiyor fiyatlar
  • Fiyat düşmüyor, 10.000 olmamıştır herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan öncekiler öyleydi buda muhtemelen öyle zira steam hariç başka platformda yoklar. Bende dün kampanyayı buradan bir arkadaş vasıtasıyla haber verdi aldım. Limited edition ile aynı fiyat olduğundan limited tercih etmek daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

Başka neyi eklim beyler dizi kitapları beni daha cok cekiyor.
     Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit)

Jasper Kent'in Danilov Beşlemesi kitaplarını ekleyebilirsiniz çok sürükleyici romanlardır tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Agerra

Fiyat düşmüyor, 10.000 olmamıştır herhalde.

fiyat düşmücek zaten hocam 50 tllik alışverişi yapcaksınız sonra enpara size 25tl verecek bi sonraki ayın 5inci iş gününde steam kampanyası gibi normal siteden 50 ve 50den fazlasında 25tl maksimum vericek azı veya 25tlden fazlasını vermiyor.
  • Fiyat fazla, istediğim türde kitaplar da yok. forum halkı beğenmedi ama kitapyurdu-seninbankan kampanyası çooook daha sıcaktı.
  • Kitap kurtları için çok iyi fırsat. 61 TL alışverişime 61-25-3(avantajix) 33 TL iyi oldu kargo da yok
  • Okuma listemdeki kitapları güzel bir şekilde tamamladım

• Pahalı bulup kampanyaya katılmayacak olanlar alışverişim için yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.
  • Elektronik önerebileceğiniz bir şeyler var mı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.