Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyi tirt?Yaranilmiyor millete.Memnun oldugu hizmeti savunmak fanboyluk olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuru Altı Pilav

Neyi tirt?Yaranilmiyor millete.Memnun oldugu hizmeti savunmak fanboyluk olmus.

Neden ciddiye alıyorsun hocam, enpara candır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalı ürünlerde var ama piyasa fiyatı ile aynı olanda var yarı fiyata almış oluyorsunuz.bence iyi kampanya

• 6 kitaba 36 lira verdik hala kampanya çöp diyen var milleti gazlıyorlar diyen var çok ilginç. 3 tanesini de hatuna veririm 14 şubatta mis gibi kampanya. +rep enpara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayıp oluyor beyler -- 3 Şubat 2016; 10:24:09 >
  • Merhaba;Resimde belirttiğim ürünleri alıcam, beruby üye olduğum takdir ücret iadesi nekadar olur ?
     Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit)
  • Bitmeden insallah kart gelir :S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 58,50 tl'ye Contigo marka shaker aldım.

Yanına da 1,99 tl'lik silgi ekledim kargo beleş olsun diye Silginin ederi zaten 50 kuruş

Sonuç olarak fazladan 1 adet silgi almış olduk o da olmasaydı iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 3 Şubat 2016; 10:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

yine enpara yine tırt bi kampanya.burda enpara fanboylarıda milleti sürü psikolojisiyle süper kampanya diye gazlıyor

Sana o zaman diger bankalar belese versin :S

50 ye 25 e tirt diyor

• Bir enpara, D&R ve Victorinox fanboyu olarak linkteki çakıyı satın aldım.
    Piyasada en uygun DR de ve yarı fiyatına almış oldum. Hala indirime tırt diyen var mı ?

Link
  • Kpss kitapları piyasaya göre çok pahalı , ancak indirimle normal seviyeye iniyor.
    Enpara güzel kampanya yapmış fakat site hatalı gibi.
    Hele şu sitelerin kargo ücretsiz olmasın diye 59,99 yapması yok mu , beni gıcık ediyor.
  • madem tırt diğer bankalar daha iyisini yapsın.

geçeli 1.5 sene oldu enparaya çok memnunum , açıkcası epey korkmuştum finansbank vs. söz konusu olunca . ne gereksiz mesajlar atmalar ne taciz etmeler hiçbir şey yok . dahası telefonda da bekletmeler yok en fazla 3-4 dakikada sorunumu çözmüş oluyorum

babamın oğlu değil hiçbiri . diğer bankalar daha iyisini yapsınlar geçelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adriyatik94 -- 3 Şubat 2016; 11:36:45 >
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Neresi tırt kardeş, 60 tlik kitabı 35 tl'ye aldım, korsan alsam daha fazla öderdim. Her ay steam'den de %50 iade alıyorum, bence son 2-3 yılın en başarılı oluşumudur Enpara.
  • Enpara Candır
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Enpara 50 kurus indirim saglasa bile enpara candır diyecek taraftarlar var burda. Ama bizim gibilerde az değil sadece pek umursamıyorlar.

• kargo ücreti dahilmi acaba alışverişe
  • 60 liraya tamamlayıp kargoyu'da aradan çıkardım, ,iyi oldu Şubat ve Mart için okunacak kitaplar yarı fiyatına gelmiş oldu :)

Enpara
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkyard16

Enpara 50 kurus indirim saglasa bile enpara candır diyecek taraftarlar var burda. Ama bizim gibilerde az değil sadece pek umursamıyorlar.

Enpara ile aynı dalda yarışan Nuvo, SeninBankan, CepteTeb ile Enpara nın şimdiye kadar yaptıklarını kıyaslarsan enpara candır ın sebebini idrak edebilirsin.

• 1400 olmuş sayaç

• Termos mug suluk ihtiyacı olan için yanıyor. Bi çoğu Amazondan bile daha ucuza geliyor.

http://www.dr.com.tr/Marka/contigo/m=108

• 2.gun oldu hala tedarik sürecinde gözüküyor? Kargoya verilmesi bu kadar uzun surmemesi gerekiyordu. Fikri olan var mi?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.