Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Bende de yoktu arayıp öğrendim.
    0212 478 0777

• ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Kıyaslama yapmak için önce bilgi sahibi olmak gerekir. Sizin için çöp olmayan anlamlı bir başka kampanya söylerseniz belki sizi daha iyi anlayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AphzL

O kitapyurdu kampanyası bile orijinal değil. Enparanın babil kampanyasından arak. Üstelik enpara 100 liraya 50 lira iade verdi, kuveyt 25 lira.

Arak marak bu kampanyadan daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enparaya laf atanlar var.
    1- Gidip geçmişte yaptığı kampanyalara bak. Öğren sonra gelip kampanyalarına laf at.
    2- Devamlı sms vs atıp rahatsız etmiyorlar.
    3- havale eft vs. Ücreti yok. Şimdi diyeceksin diğerlerinde de yok. Enparadan gördüler de yaptılar.
    4- Bankamatik günlük para çekme limiti 7500lira, diğer bankalar 1500. Acil paraya ihtiyacım oldu 1-2ay önce, bunun ne kadar önemli olduğunu acil durum olursa görürsün.
    5-diğer bankaların müşteri hizmetlerini aradığımda 15dakika beklediğimi bilirim. Enparada adamlar 1 dakika bekletmiyor bile.

Babamın bankası değil hizmeti güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2yumurta1sucuk -- 3 Şubat 2016; 14:21:52 >

• http://www.dr.com.tr/Hobi-Oyuncak/Play-Doh-Neseli-Pastaci-A0318/Egitim-Oyuncaklari/Oyun-Hamurlari/urunno=0000000433331

3 yaşındaki ogluma yukardaki seti aldım.

38 liraya geldi.

Haber veren arkadasa tesekkürler.
  • http://www.dr.com.tr/Elektronik/Philips-LIC-Micro-Planes/Ev-Elektronigi/Aydinlatma/urunno=0000000566748

Bunu kargo dahil 39.9TL ye mal etmiş oldum. Piyasada en hesaplı DR deydi zaten. Bu kampanyayla birlikte tadından yenmedi.

Bu arada enpara'nın spotify %50, Babil 50/100 ve ilk çıktığındaki %30 (%20 de olabilir tam hatırlamıyorum-20/100) iadelerinin tümünden yararlandım. Tüm fatura ve kredi kartı ödemelerim de bedava.
    Bununla beraber diğer bankaların da benzer kampanyalar yapmasının bize zararı yok arkadaşlar. Varsın sizin bankalarınız daha iyisini yapıyor olsunlar. Daha güzel, rekabet olur bize yararı olur.

• KURTum kullanıcısına yanıt
    1 liralık zarf ekle hocam ben öyle yaptım.
  • HEISENBERG kullanıcısına yanıt
    Kaç günde geldi?
  • Mousepad almayı düşünen varsa kargo dahil 50 tlyi geciyor piyasa fiyatı 40 ile 50 tl arası değişiyor kargo dahil 28 tlye gelmiş oldu

STEELSERIES QcK medium Mousepad STEELSERIES QcK medium Mousepad

http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/steelseries-qck-mouse-pad-ssmp63004/oyun-aksesuarlari/pc-/urunno=0000000277764

• quote:

Orijinalden alıntı: forever54

Kıyaslama yapmak için önce bilgi sahibi olmak gerekir. Sizin için çöp olmayan anlamlı bir başka kampanya söylerseniz belki sizi daha iyi anlayabiliriz.

ulaşımda %50 kampanyası güzeldi, yemeksepeti kampanyasıda güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

quote:

Orijinalden alıntı: carpenokte

quote:

Orijinalden alıntı: junkyard16

Enpara 50 kurus indirim saglasa bile enpara candır diyecek taraftarlar var burda. Ama bizim gibilerde az değil sadece pek umursamıyorlar.

Enpara ile aynı dalda yarışan Nuvo, SeninBankan, CepteTeb ile Enpara nın şimdiye kadar yaptıklarını kıyaslarsan enpara candır ın sebebini idrak edebilirsin.

ne yaptı mesela, steam kampanyası yaptı bide kitap kampanyası yaptı.ikiside benim için çöp bende eleştirimi dile getirdim.siz nasıl memnuniyetinizi dile getiriyorsanız bende eleştirimi dile getireyim bi zahmet.

enpara öncü oldu bir kere.

enpara olmasaydı o cepteteb, nuvo vs. olmazdı. bütün bankalar enpara'dan örnek alıp masrafsız hesaplar açmaya başladı.

kampanyaları öyle çok bana hitap etmese de ana hesabım enpara'da. çünkü güven veriyor aynı zamanda. nuvo'da o güveni bulamadım bilgilerimiz dolandırıcılara satıldığı için (nuvo'ya verdiğimiz kişisel bilgiler birileri tarafından satılmıştı, artık kurye firması mı, nuvo mu, yoksa aracı başka biri mi bilmiyoruz...). ancak bana göre en baba kampanyayı da nuvo yaptı. sayelerinde 10 gr. sarıkız'ı 750 liraya aldım. Bir çok ürünü de %25 indirimli aldım vs.

• Sayaç on numara olmuş helal olsun her türlü kitap alınırdı zaten teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

quote:

Orijinalden alıntı: Kabuska

quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Bugun aradilar Enpara'dan.
    Sistem size hizli giris verdi dedi.
    Sozlesme imzalamadan hesabim olustu.
    Ben simdi bu hesabi kullanabilir miyim?
    Enpara'ya eft ile para gonderebiliyoruz di mi?

o nasıl saçmalık öyle? imza almadan hesap açamazlar.

Benim bi arkadasıma da hesap actılar imza olmadan. Daha onceden finansbankta hesabı olanlara direk acıyorlar sanırım.

Daha önce kredi kartını kullanmıştım.

Onunla alakalı olabilir.

Acaba ben şimdi alışverişimi yapsam kampanyaya katılabilir miyim?

O konuda yorum yapamam maalesef

• Haber veren arkadaşa teşekkür ederim .
  • Çizgi roman 📖 alacaktım çok iyi oldu

• arkadaşlar verdiğim siparişi iptal etmem gerekti. iptal formu gönderdim.
    tekrardan sipariş verdiğimde kampanyadan yararlanamama gibi bir durum oluşur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

Arkadaşlar şu çanta nasıldır bilen var mı?
    http://www.dr.com.tr/elektronik/port-110269-valmorel-156-sirt-cantasi-kirmizi-gri/tabletler-cevre-birimleri/tablet-pc-aksesuarlari/notebook-cantalari/urunno=0000000612856#
    Hem kargo bedava hem indirimle diğer sitelere göre çok çok uyguna geliyor.
    http://www.akakce.com/notebook-cantasi/en-ucuz-port-designs-110281-fiyati,4843823.html

Bu çanta benimde dikkatimi çekmişti ama 17.3 laptop kullandığım için vazgecmistim sigar mi acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: parazite

2.gun oldu hala tedarik sürecinde gözüküyor? Kargoya verilmesi bu kadar uzun surmemesi gerekiyordu. Fikri olan var mi?

dr net sitesi ne yazıkki kargolamada sorunlu bir siteymiş bende de durum aynı 1 hafta beklicez herhalde
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.