Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam D&R de sipariş oluşturuldu ibaresi yok yani sipariş hazırlandığı gibi kargolandı yazıyor orda fakat kargoya verilmesi 12 saati geçiyor.

Ayrıca Geçen sene verdiğim siparişlerin durumu Sipariş tamamlandı diye değil siparişiniz kargoya verildi diye gözüküyor. Üstüne düşmemişler siparişlerin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızım için Faber Castell boyama seti ve eğitici setlerden aldım. 60,05 TL tuttu, 25 TL iadeyi bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Kaç günde geldi?

1günde.Salı günü 01.20 de sipariş verdim 05.00 de hazırlanmış 11.00 de kargoya verilmiş bu sabah elime ulaştı.
    Şaşırdım cidden bayağı hızlı bir alışveriş oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • derdesxa kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerini aradim, henüz hazırlanıyor işleminiz isterseniz aciliyete aktariyim dedi ben de tabi dedim, bakalım ne zamana acil olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Kızım için Faber Castell boyama seti ve eğitici setlerden aldım. 60,05 TL tuttu, 25 TL iadeyi bekliyoruz

nasıl bir set yaptınız, paylaşmanızda bir sakınca var mı acaba?

3 yaş için alacak birşey bulamadım da :)
  • Kabuska kullanıcısına yanıt
    Kart yokki zaten.
    BKM ekleyemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

Arkadaşlar şu çanta nasıldır bilen var mı?
    http://www.dr.com.tr/elektronik/port-110269-valmorel-156-sirt-cantasi-kirmizi-gri/tabletler-cevre-birimleri/tablet-pc-aksesuarlari/notebook-cantalari/urunno=0000000612856#
    Hem kargo bedava hem indirimle diğer sitelere göre çok çok uyguna geliyor.
    http://www.akakce.com/notebook-cantasi/en-ucuz-port-designs-110281-fiyati,4843823.html

Bu çanta benimde dikkatimi çekmişti ama 17.3 laptop kullandığım için vazgecmistim sigar mi acaba

Hocam ben laptop bile koymam büyük ihtimalle motosiklet için alıcam o yüzden bilgim yok o konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Tam istediğim kampanya ama okunmamış 5 kitap var daha elimde. Neyse Halil İnalcık'tan bişeyler ekleriz artık.

Başbuğ Halil'in askerleriyiz. Galp
  • En Para kullanıcılarına,atıfta bulunup karalayanlara hitaben bir anımı paylaşmak istiyorum.

Detayları geçerek hastanede acil NAKİT 4500 tl ye ihtiyacım vardı.Anlık vermem gereken,yaptığım şu idi,Enpara cep şube,kredi çekimi,hastane kapısında ki BAŞKA bir banka ya ait atm den parayı çekip hastaneye verdim. Bu süreç en fazla 5 dk sürdü.

Buradan tekrar teşekkürler en para ...
  • Alien isolation Ps4 oyunu 50 tl
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ethan Winters -- 3 Şubat 2016; 16:56:31 >
  • 7 tane kitap aldım 35'e geldi . Kargoda bedava

adamsın en para
  • 7 tane kitap aldım 35'e geldi . Kargoda bedava

adamsın en para
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemoon

Bugun aradilar Enpara'dan.
    Sistem size hizli giris verdi dedi.
    Sozlesme imzalamadan hesabim olustu.
    Ben simdi bu hesabi kullanabilir miyim?
    Enpara'ya eft ile para gonderebiliyoruz di mi?

Aynen benimde oyle ama kart yok hesapi actim giris yapabiliyorum fakat sozlesme imzalayip kartin gelmesi lazim bekliyorum insallah yetisir bu kampanyaya :/

Alamiyoruz dimi cunku kart bilgisi lazim bkm ye kayit etmek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 3 Şubat 2016; 17:19:23 >
  • arkadaşlar bu enparaya üye olayım diyorum da dezavantajı var mı mali külfet açısından. ben biraz araştırdım göremedim. en iyi yaşayan bilir diyerekten sormak istedim. saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

arkadaşlar bu enparaya üye olayım diyorum da dezavantajı var mı mali külfet açısından. ben biraz araştırdım göremedim. en iyi yaşayan bilir diyerekten sormak istedim. saygılar.

hiçbir zararı masrafı yok aksine bolca avantajı var.
  • Ne alalım'cılara yararı olması dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarzero -- 3 Şubat 2016; 17:42:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

7 tane kitap aldım 35'e geldi . Kargoda bedava

adamsın en para

Adamsın enpara
    Adamsın dr
    Adamsın bkm express
  • Siparişi verdik kargolandı yarın teslim edilecek. 7 Mart ı beklemedeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.