Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar açıklamalar da "iade kazanan müşteriler aynı gün sms ile bilgilendirilecektir" yazıyor, bana sms gelmedi size geldi mi acaba?
  • D&R magazalarda gecermi ? Bkm gecmiyordu sanirim dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotoAksesuar

D&R magazalarda gecermi ? Bkm gecmiyordu sanirim dimi

Fiziksel mağazalarda geçerli olmadığı ayrıntılarda yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

Arkadaşlar açıklamalar da "iade kazanan müşteriler aynı gün sms ile bilgilendirilecektir" yazıyor, bana sms gelmedi size geldi mi acaba?

İade martta şimdi değil.
  • Başvurdum bakalım. Kart adresi olarak bi finansbank şubesinin adresini verdim sıkıntı olur mu ki
  • Güldürmeyin insanları ne yapmışmış? Adam gelmiş geçmiş en iyi kampanyaya çöp dedi şaka gibi. Onun adı bir kere steam kampanyası değil Netflix, Steam, League of Legends, Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, XBox, Play Station ve Deezer'da %50 indirim Kampanyası. Sen bana bunun gibi bir dünya platformda geçerli bir tek örnek kampanya göster? Dünyanın neresinde gördün verdiğin 50tl nin yarısını en geç 1 hafta içinde geri aldığını? 2,5 sene süren bu tarz bir kampanya göster bana? ne yapmışmış. Gelmiş geçmiş bankalarca yapılmış en iyi kampanya budur. %20 iadesi de çok büyük kampanyaydı. Tüm bunlar diğer bankaların yaptıkları gibi günler, haftalar süren püften kampanyalar değil yok şu kadar harca yatacak olan parayı kullanmak için şu tarihlerde şu kadar daha harca gibi sözde adı kampanya! yalan, dolan aldatmaca değil enparanın üstüne tanımam nokta net.

• An itibariyle encard geldi
  • Hayırlı olsun. Ben kart için bi finansbank şubesinin adresini verdim sıkıntı olur mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

Güldürmeyin insanları ne yapmışmış? Adam gelmiş geçmiş en iyi kampanyaya çöp dedi şaka gibi. Onun adı bir kere steam kampanyası değil Netflix, Steam, League of Legends, Spotify, iTunes, App Store, Google Play, Facebook, Windows Store, XBox, Play Station ve Deezer'da %50 indirim Kampanyası. Sen bana bunun gibi bir dünya platformda geçerli bir tek örnek kampanya göster? Dünyanın neresinde gördün verdiğin 50tl nin yarısını en geç 1 hafta içinde geri aldığını? 2,5 sene süren bu tarz bir kampanya göster bana? ne yapmışmış. Gelmiş geçmiş bankalarca yapılmış en iyi kampanya budur. %20 iadesi de çok büyük kampanyaydı. Tüm bunlar diğer bankaların yaptıkları gibi günler, haftalar süren püften kampanyalar değil yok şu kadar harca yatacak olan parayı kullanmak için şu tarihlerde şu kadar daha harca gibi sözde adı kampanya! yalan, dolan aldatmaca değil enparanın üstüne tanımam nokta net.

Dediklerine katılıyorum.
    Nuvo sadece piyasaya giriş yapmaya çalışırken %25 iade max 50 tl kampanyası yaptı. 3-4 ay sürdü yanılmıyorsam. Süper kampanyaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

Hayırlı olsun. Ben kart için bi finansbank şubesinin adresini verdim sıkıntı olur mu acaba

Bilgim yok sizi ariyacaklar zaten belirtirsiniz bankaya gidip sozlemeyi yaparsiniz sorun olmaz normalde banka calisani geliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarrrrr

Hayırlı olsun. Ben kart için bi finansbank şubesinin adresini verdim sıkıntı olur mu acaba

Bilgim yok sizi ariyacaklar zaten belirtirsiniz bankaya gidip sozlemeyi yaparsiniz sorun olmaz normalde banka calisani geliyor :)
  • KPSS kitabi alacaktim iyi oldu
  • Kampanya harika da BKM alışverişinden dolayı geçen yıl sorun yaşadım halen iade için aradığım oluyor artık bıktım.

Sorun kimde bilmiyorum ama uğraşmaya değmiyor cidden.

BKM D&R kampanyası vardı 20 lira puan verilen..Bahsini ettiğim kampanya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

quote:

Orijinalden alıntı: omeraydn

Arkadaşlar açıklamalar da "iade kazanan müşteriler aynı gün sms ile bilgilendirilecektir" yazıyor, bana sms gelmedi size geldi mi acaba?

İade martta şimdi değil.

İadenin martta olduğunu biliyorum, sms olayı alış-veriş yapar yapmaz mı geliyor onu sordum.
  • Enpara candır. Zaten papazlarda hisselerini sattılar. Katarlıların almasıylada sıkıntımız çözüldü.

• Enpara canlaniyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Kızım için Faber Castell boyama seti ve eğitici setlerden aldım. 60,05 TL tuttu, 25 TL iadeyi bekliyoruz

nasıl bir set yaptınız, paylaşmanızda bir sakınca var mı acaba?

3 yaş için alacak birşey bulamadım da :)

Merhaba, şu seriden aldım hocam

http://www.dr.com.tr/Kitap/Eglen-Ogren-3-4-Yas-1-Bolum-/Kolektif/Cocuk-ve-Genclik/Okul-Oncesi-6-Ay-5-Yas/Egitim-Etkinlik-Kitaplari/urunno=0000000358409

• Arkadaşlar iade tek sefere mi mahsus yoksa tekrar faydalanabiliyor muyuz?
  •  Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit)

bu ne demek yahu, nasıl firma bunlar arkadaş
  • Kargo dahil geçse oluyor mu 50 lirayı?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.