Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 liralık kitap alsam, 25 lira iade mi alacağım şimdi?
  • İade sms i 7 Mart ta gelecek sanırım öyle anladım ben.
  • evet ben de arkadaş sayesinde alıyorum birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

İade sms i 7 Mart ta gelecek sanırım öyle anladım ben.

+1
  • Rotring kalem + 2 kitap aldım 54 TL tuttu. Kargo ücretsiz olsun diye birde 6 TL ot dergisi aldım. 60,81 TL A geldi... Hayırlısı :)
  • Rotring kalem + 2 kitap aldım 54 TL tuttu. Kargo ücretsiz olsun diye birde 6 TL ot dergisi aldım. 60,81 TL A geldi... Hayırlısı :)
  • tez vakte yararlanmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lamy marka bir kalem almaya karar verdim, düşünen varsa göz atabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 4 Şubat 2016; 1:42:09 >
  • edit : site hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 4 Şubat 2016; 1:29:29 >
  • Keşke bu da her ay devam etse. Biraz önce 65liralik kitap siparişi verdim. 60lira uzerine kargo bedava, 60lira altı olursa sanırım 4 lira kargo bedeli olur.
    Her ay olsa keşke diyorum başka da bir şey demiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 4 Şubat 2016; 1:30:03 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 4 Şubat 2016; 1:29:43 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 4 Şubat 2016; 1:29:06 >
  • Keşke bu da her ay devam etse. Biraz önce 65liralik kitap siparişi verdim. 60lira uzerine kargo bedava, 60lira altı olursa sanırım 4 lira kargo bedeli olur.
    Her ay olsa keşke diyorum başka da bir şey demiyorum :)
  • kitap almak şartmı
  • kitap almak şartmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 4 Şubat 2016; 1:28:49 >
  • Al işte tek kitap eksik yollamışlar . Düştük 50lira altına uğraş dur şimdi . Hiç haber verelim iletişime geçelim de yok direk kargolanmış.

Umarım eksik olanı temin edip yollarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expo-9009 -- 4 Şubat 2016; 2:45:59 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.