Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umtaksy

Şu ürünü aldım bende

http://www.dr.com.tr/Elektronik/LG-ND1520-Speaker/Ev-Elektronigi/Speaker/urunno=0000000421112

güzel fakat ios cihazları dock fonsiyonu taaa iphone 4'den kalma, 5 ve 6'yı desteklemez bunu bilerek aldıysan mesele yok gerçi

• 5 kitap aldım 2-3 ay idare eder beni. Sonra yine istiyoruz enpara
  • quote:

Orijinalden alıntı: peterhill

Mousepad almayı düşünen varsa kargo dahil 50 tlyi geciyor piyasa fiyatı 40 ile 50 tl arası değişiyor kargo dahil 28 tlye gelmiş oldu

STEELSERIES QcK medium Mousepad STEELSERIES QcK medium Mousepad

http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/steelseries-qck-mouse-pad-ssmp63004/oyun-aksesuarlari/pc-/urunno=0000000277764

50 lira bi mouse pad'e verilir mi yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

yine enpara yine tırt bi kampanya.burda enpara fanboylarıda milleti sürü psikolojisiyle süper kampanya diye gazlıyor

elemanı konu dışına alın
  • can alıcı soru : sepet tutarı > 100 TL. parçalı ödeme var mı? 2 ayrı encard ile ödeyip tek alışverilte çifte indirim kazanmak mümkün mü yani

not: sepeti 2'ye bölmek mümkün değil bu arada,
  • 3 al 2 öde kampanyasıyla beraber kullanılabilir mi?
  • Kitapları gönderdiler oyunum kaldı i
  • Hocam market değil ki bu 15 tl lik alisveris icin 10 lirayı karttan alın 5 lirayı bozuk para ile vereyim diyeceksiniz.
  • hocam valla ben kullandım. 7 kitap aldım toplamda 63 tl gibi bir tutar tuttu. enparadan ödememi yaptım. sonuçta toplam tutar önemli benim bedava aldığım kitaplar değil diye düşünüyorum. tek seferde 50 tl yi geçmeli yazıyordu bende geçtim.
  • Hocam market değil ki bu 15 tl lik alisveris icin 10 lirayı karttan alın 5 lirayı bozuk para ile vereyim diyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

can alıcı soru : sepet tutarı > 100 TL. parçalı ödeme var mı? 2 ayrı encard ile ödeyip tek alışverilte çifte indirim kazanmak mümkün mü yani

not: sepeti 2'ye bölmek mümkün değil bu arada,

Hocam market değil ki bu 15 tl lik alisveris icin 10 lirayı karttan alın 5 lirayı bozuk para ile vereyim diyeceksiniz.
  • Doğru Karar isimli kitap nasıldır sizce arkadaşlar?

Edit: Site hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 4 Şubat 2016; 14:24:43 >
  • Doğru karar isimli kitap nasıldır sizce arkadaşlar?
  • şaka gibi ya !!!

yanlışlıkla kredi kartı ile aldım . Ürünleri sitede yazılan şekilde iptal formu doldurdum. Tekrar aynı ürünleri bkm ile aldım.

Siteye bir girdim k.k aldığım ürünler kargoda bkm ile aldığım tedarik sürecinde.

Müşteri hizmetlerini aradım. İptal işlemleri sadece telefonla yapılıyor diyor. Diyorum sitenizde neden böyle yazmıyor . Kapınıza gelince ürünleri almazsınız diyor.

http://prntscr.com/9yvibe
    http://prntscr.com/9yvijx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qkhnk -- 4 Şubat 2016; 14:17:32 >

• Banada aynysy oldu ürünü almaktan vazgeçtim iptal formu doldurdum iptal olmady. Syrf iade i?lemleriyle felan u?ra?mayym diye alycam çünkü iade i?lemlerindede sykynty yapyyor diyorlar bu ?irket için paramy almayy 1 ay felan beklemektense lanet olsun tek alayym ürünleri. Madem telefonla iptal oluyor o zaman sitenin sipari? iptali kysmyna niye form doldurmanyz lazym yazyyorsunuz kurumsallyktan çok uzak bir ?irket kampanya için aly?veri? yaptym birdahamy? Asla! do?an grubu i?te ne beklersin...

Edit: Site hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 4 Şubat 2016; 14:23:09 >
  • qkhnk Q kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bi kaç ürün aldım sonra vazgeçtim iptal edeyim dedim doldurdum formu ama aradan 2-3 saat geçti nakliye edildi diye yazdı gece vakti amaç iptal ettirmemek. Sırf iade işlemleri ile başım ağrımasın diye alıcam ürünü çünkü duyduğuma göre bunlar para iadesinde de oyalama taktiği uyguluyorlarmış ve 1 ayı buluyormuş iade işlemleri. Madem telefonla iptal oluyor diyorlar o zaman niye sitelerinin sipariş iptali kısmına iptal işlemleri için form doldurmanız gerekir yazıyorsunuz bir şirket bu kadarmı kurumsallıktan uzak olur kampanya için bir kaç ürün aldım alışverişim oldu bunlardan ama birdahamı? Asla... Doğan grubu işte ne beklersin...
  • pis kokular var dr dan , benimde 3 gün önce aldığım ürünler tedarik sürecinde ama bugün aldığım 20 tllik alışverim anında kargosu yapılmış
  • Aldığım 5 kitaptan 3ü kargoya verilmiş. 2 tanesinde nakliye edildi yazıyor.
    Şimdi nakliye edildi derken, bunlarda kargolanacak mı yoksa iptal mi edilecek bilgisi olan var mı?
    Bugün kargoladılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2yumurta1sucuk -- 5 Şubat 2016; 0:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.