Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.UniquE

5 kitabin 4 u kargolanmış bu gün evde bulamadiklarindan geri gitmiş son kitabi tedarik edemeyecekler galiba kargoyu almaya gitmesem geri gitse kitaplar son kitabi da iptal etsem ne olur

Benim önceki sıparısımde bir filmi diğerlerinden 3-4 gün sonra kargoladılar. Kesin iptal ediyorlar diye bir şey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr kadar uyduruk bir e ticaret görmedim. Yanlışlıkla E kitap satın almıştım. E kitabı iptal ettim yaklaşık 8 gün sonra para hesabıma yattı. Ama az önce baktım iptal ettiğim e kitap halen hesabımda duruyor.. İndirilebiliyor.. İlginç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

5 kitabin 4 u kargolanmış bu gün evde bulamadiklarindan geri gitmiş son kitabi tedarik edemeyecekler galiba kargoyu almaya gitmesem geri gitse kitaplar son kitabi da iptal etsem ne olur

Benim önceki sıparısımde bir filmi diğerlerinden 3-4 gün sonra kargoladılar. Kesin iptal ediyorlar diye bir şey yok.

1 hafta olsu kardeş

• 2 gün önce indirime koydukları laptop çantasını aldım, hala tedarik sürecinde. İndirime koydukları ürünleri bile stoklamiyorlar. Enteresan bir site.

• Mr.UniquE kullanıcısına yanıt
    Ben de 4 kitap sipariş etmiştim 3'ü dün bana ulaştı, diğerini de bugün "nakliye etmişler".

Parçalı sevkiyat yapıldığını görünce D&R'a mesaj atıp iade istemediğimi, geç de olsa ürünü göndermelerini söyleyip, enpara'ya da D&R ürünü iptal ederse iade alır mıyım diye mesaj atmıştım. D&R beklediğim gibi mesaja cevap vermedi, enpara ise telefon açıp D&R'ın parayı iade etmesi durumunda enparadan iade alamayacağımı; ancak sayacın dolmaması durumunda kampanyadan tekrar yararlanabileceğimi söyledi. Yani D&R ürünü tedarik edemeyip para iadesi yaparsa gelen ürünleri de siz iade edin, yeniden 50 TL ve üzeri alışverişinizde iade alırsınız dedi.

Bence bu noktada hak kaybına uğramamak için gelen kitaplarınızı teslim alın; ama iade edecekmiş gibi bekletin kenarda. D&R'a da mesaj veya telefon yoluyla ulaşmaya çalışıp durumunuzu anlatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F3SV mağduru -- 24 Şubat 2016; 20:38:15 >

• Kampanya ilk başladığında 3 adet kitap aldım sorunsuz geldi.

Şimdi farklı bir BKM hesabı açıp, farklı bir Encard ile almak istedim siteye kartı ekleyemiyorum.

quote:

Kartınız banka sisteminde bulunamadı, lütfen kartınızın ilk 6 ve son 4 hanesini, güvenlik numarasını ve TC Kimlik numaranızı doğru girdiğinizden emin olunuz.

Yazdığım bütün bilgiler doğru ama bu hatayı alıyorum. Bilerek mi eklettirmiyolar :D

Edit : Sorun çözüldü, mobil uygulamadan kabul etti her ne hikmetse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercio7 -- 24 Şubat 2016; 20:45:38 >
  • Sabah verdiğim sipariş öğlen kargoya verildi,dr alışverişlerim hep sorunsuz geçmiştir biraz şans işi galiba

• bugün 12'de encard elime ulaştı.
    2 gibi karta para yükledim.
    3'te 2 tane kitap aldım 62 tl tuttu toplam.
    şimdi mail geldi. ürünlerin paketlene ve fatura kesim işlemleri tamamlanmıştır diye.

sanırım yarın da kargoya teslim ederler. forumda bu kadar şikayet okuyunca en erken 1 haftaya hazırlarlar diyordum. 1 günde hazırlanması şaşırttı beni
  • 5 tane fosforlu kalem, tam 15 gün sonra geldi. D&R'a kucak dolusu sevgiler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

1 hafta olsu kardeş

Bir kitabı yaklaşık 2 hafta sonra yollamislardi ama adamlara hak veriyorum, basım tarihi 2000'lerin başıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, internetten alışveriş için kullanacağım bir hesap açmayı düşünüyorum.

En para 'nın iyi yönleri nelerdir? Bir iki sene sonra yok olup gitmesin?

En para 'da nakit card veya benzer bir şey veriliyor mu?
  • Ben daha önce dr ile yaşadığım sorunlardan dolayı deil 25 2500 lira indirim yapsa almam önce akıl sağlığı

• Bedava olması. Eft havale ücreti yok üstüne böyle kampanyaları var. İnternet alışverişi için bende kullanıyorum. Sorunsuz. Ayriyeten müşteri hizmetleri 10 numara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pazar verdiğim bi ürünü iptal ettiler ve bende 50 liranın altına düştüm bidaha d&r bişey alırsam.
  • Sali siparis vermistim. Tedarik ediliyor yazdi dedim yandik ya iptal ya 2 hafta beklicem. Ama dun kargoya vermisler. Bugun subeye ulasmis. Almaya gittim yurtici kargonun dagitima cikacagi tutmus. Baska zaman olsa eve bile ugramiyorlar. Neyse bunada sukur.

Edit: kitap geldi. Sira iadeyi beklemekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkblack -- 25 Şubat 2016; 15:14:56 >
  • Dün gece saat 2.00 da sipariş verdim 7.30 da mail gelmiş paketlemeniz gerçekleşti sıra kargolamada diye... 3 tane kitap gelecekti.

• 50 tl sınırına yakın alışveriş yapmayın. Tek parça bir şey olsun. Ben 84 tl ye çanta aldım, iptal ederlerse de tamamı iptal olsun gitsin.
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Bende aynısından sipariş verdim sizden sonra, ama 10 gün sonra iade edildi mesajı geldi. Param da aktarılmış. Gerçi radyo dinleyen birisi olmadığım için aldığıma pişman olmuştum ama site çok fena onu anlamış oldum. Ama içimde kaldı, radyo nasıl? Özellikle ses ve alarm özelliği iş görür mü? Merak ettim.

Hayırlı olsun.
  • Kalan son kitap beni tirstiriyor arayip iptal olursa iade degil hediye ceki istiyorum desem yaparlar mi acaba kitaplari geri yollamak istemiyorum hic

• Merhaba arkadaşlar. Bir Öğretmen arkadaşım için ilk okul matematik kitapları alacağım. Toplamda 50tl edecek. Malesef ben yararlanamiyorum. Yardım edebilecek biri Var mı?

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.