Şimdi Ara

Enpara'dan D&R alışverişlerinde BKM ödemesine 25 tl indirim (50 alt limit) (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
43
Favori
39.515
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkı olup kullanmayacak olan varsa özel mesajla iletişime geçerse memnun olurum.
  • 2. siparişimde de hemen ertesi gün elime geçti siparişlerim. Bu sorun yaşayan arkadaşlar ya çok şanssız ya ben şanslıyım. Hiç sıkıntı yaşamadım.
  • Siparişim 23 şubattan beri tedarik sürecinde. Afedersiniz b*k gibi site.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 05.02.2016 15:30:32 tarihinde vermiş olduğunuz W181267 numaralı siparişinizin kısmi olarak tarafımızca iptal edildiği ve para iadesi yapıldığı görülmektedir.

Bu nedenle; “1-29 Şubat tarihleri arasında, BKM Express üzerinden tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 10,000 kişiye7 Mart'ta 25 TL iade” kampanyasından yararlanamadığınız kayıt edilmiştir.

Kampanyadan yararlanabilmeniz adına yaşanan durum Finansbank ile paylaşılmıştır. 7 Mart'da “Encard”ınıza 25 TL'nin yükleneceğini bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

D&R Müşteri Hizmetleri

bir ürün temin edilmemişti parasını iade etmişlerdi. 60Tl lik alışveriş yapmıstım. 18 tl iade etmişlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xemrax -- 26 Şubat 2016; 18:12:55 >
  • Mobil uygulamasindan yapmadim sorun olur mu yine telefondan yaptim iptal edebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: xemrax

05.02.2016 15:30:32 tarihinde vermiş olduğunuz W181267 numaralı siparişinizin kısmi olarak tarafımızca iptal edildiği ve para iadesi yapıldığı görülmektedir.

Bu nedenle; “1-29 Şubat tarihleri arasında, BKM Express üzerinden tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 10,000 kişiye7 Mart'ta 25 TL iade” kampanyasından yararlanamadığınız kayıt edilmiştir.

Kampanyadan yararlanabilmeniz adına yaşanan durum Finansbank ile paylaşılmıştır. 7 Mart'da “Encard”ınıza 25 TL'nin yükleneceğini bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

D&R Müşteri Hizmetleri

bir ürün temin edilmemişti parasını iade etmişlerdi. 60Tl lik alışveriş yapmıstım. 18 tl iade etmişlerdi.

Aynı mail banada geldi, 45 tl'lik ürünüm tedarik edilememiş 8 tl'lik ürün gelmişti sadece. 25 tl iade olacakmış, vallahi helal olsun..

Ne şikayet maili attım, ne aradım, ne de şikayetvar'a yazdım. Buna rağmen bu şekilde ilgilenmeleri sevindirici.

• çok geç kargoluyor
  • Alisveris icin hesabimi kullandirabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 sında verdiğim sipariş bugün geldi. Ancak sitede ürün halen redarik sürecinde diye gözüküyor. Habersiz geldi yani :)

• Mesaj geliyor mu iade kazandiniz diye bana gelen giden olmadi :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Mesaj geliyor mu iade kazandiniz diye bana gelen giden olmadi :/

Gelmiyor.

• 3 adet kitap aldım, 1 gün içinde kargoya verdiler. Böylece bir kampanyanın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.

2 kitabı zaten alacaktım, son kitabı ise kargo ödememek için ekledim sepete.

• Allah bunların belasını versin. Nerden bulaştım bu siteye. Hala iade yapmadılar. Geri dönüş bile yapmıyorlar. Bulaşmayın bu gereksizlere

• lostlast kullanıcısına yanıt
    Hocam bende site üzerinden iade formu doldurdum. Aradan 2-3 gün geçti arayan soran olmadı. Bende müşteri hizmetlerini aradım oradanda iade talebinde bulundum. Aradan yine birkaç gün geçti iade talebiniz alındı, para iadeniz gerçekleşecek denildi. Birkaç gün daha geçti yine iade olmadı. Şikayetvar a yazdım ardından mail geldi 5 iş günü içinde para iadesi olacak dendi. En sonunda iade oldu.

Ben bu kadar rezil bir firma görmedim. Bir daha kesinlikle alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

• 15 günden fazla oldu. Şikayetvar a yazdıktan 4-5gun sonra sipariş numarası iiçin mesaj atmışlar. 3 gün geçti onun üzerinden de ama hala ses seda yok. Ptesi tekrar arayacağım

• Dün sipariş geçtim sabah uyandıgımda kargonuz yola çıkmıştır yazan mail aldım ama ne bir takip kodu nede bir şey yok internet sitelerinde de yönlendirmiyor yurtiçi kargoya
  • lostlast kullanıcısına yanıt
    Ben bildiğimden dolayı kitaptan başka bir şey almıyorum D&R'dan. Kitapları bile en çok satanlar listesinden seçtim ki tedarik edemiyoruz demesinler diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATEŞ

Ben bildiğimden dolayı kitaptan başka bir şey almıyorum D&R'dan. Kitapları bile en çok satanlar listesinden seçtim ki tedarik edemiyoruz demesinler diye.

bu kadar kalitesiz bir eticaret görmedim.

• Gördüğüm en rezil e ticaret sitesi 26 gün tedarik için bekledikten sonra tek taraflı siparisi iptal ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSalute

Dün sipariş geçtim sabah uyandıgımda kargonuz yola çıkmıştır yazan mail aldım ama ne bir takip kodu nede bir şey yok internet sitelerinde de yönlendirmiyor yurtiçi kargoya

Bi mail daha gelecek. Orda oluyor takip linki. O mail gelince siparislerim sayfasinda da Kargom Nerede linki cikiyor.

Plak aldim 4 5 tane farkli kartlarla baya uyguna geldi.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.