Şimdi Ara

Enpara'dan Kredi Çekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

EnPara'dan kredi çekmek istiyorum ama Kredi Notum şu anda 1244. Başvuru yapıp puanımı düşürmek istemiyorum acaba bu puanla kredi alabilir miyim? daha önce alanlar puanlarını yazabilirler mi tabi biliyorlarsa

• Alamazsın........

• internette biraz araştırdım da bazı sitelerde puanınız 1150 ile 1500 arasında ise ve min 1500tl lik gelir belgesi gösterirseniz alabilirsiniz gibi birşeyler yazıyordu. yani benim bordromdaki brüt tutar 5.345TL net ise 3000tl civarında. enpara bunlara bakmıyor ama diğer bankalarda şansımı denesem mi acaba ?
  • 1 kere yap şansını dene fazla yapma puanın çok düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: thurus68

1 kere yap şansını dene fazla yapma puanın çok düşer

yani önce bi kamuoyu yoklaması yapayım ondan sonra deneyecem. Ben bu puanı 400 lerden çıkardım bu seviyeye. son 5 aydır limit arttırımı kredi başvurusu vs bankalardan hiçbir talepte bulunmadım. Eğer gelen cevaplar hep olumsuz olursa 2-3 ay daha beklerim. Puanım geçen ay 986 idi. bu ay 1244 oldu. aynı oranda artarsa önümüzdeki ay 1500ü geçer o zaman rahat çekerim diye tahmin ediyorum.
  • Gerci benim puanim 1400 otomatik red yiyorum haberin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim puan 1700 ustundeyken red geldi. yani tek basina kkb puani yeterli degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

benim puan 1700 ustundeyken red geldi. yani tek basina kkb puani yeterli degil

nasıl red geldi sana ya, 1700 üstü olduğunda bordro falan istemeden direk vermeleri lazım normalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thurus68

Gerci benim puanim 1400 otomatik red yiyorum haberin olsun.

hmm sen otomatik red yiyorsan ben hiç bulaşmayım. 1500 ü geçtikten sonra tekrar denerim artık. Eyw sağolasın
  • 3K net gelir varsa,her ay parayı ENPARA'ya yatırın...Vadeli hsp acın,1oo-2oo USD alın...Harcamayıda enkartla yapın..Faydası olabilr...
  • Bocekkk B kullanıcısına yanıt
    benim emekli maasim disaridan geldiginden baska bankalar goremiyor galiba ondan red yedim. Ama kendi bankamin cebteteb de red verince kizip bankama gittim. Hemen kredimi onayladilar. bana sms le veya internetten kredi talebi yapmayin dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

benim emekli maasim disaridan geldiginden baska bankalar goremiyor galiba ondan red yedim. Ama kendi bankamin cebteteb de red verince kizip bankama gittim. Hemen kredimi onayladilar. bana sms le veya internetten kredi talebi yapmayin dediler.

ben banka personeliyim maalesef çalıştığım yani maaş aldığım bankadan kredi çekemiyorum. Mecbur diğer bankalara gidicem. Ama tavsiyenizi dinlerim cep ten başvuru yapmam. Teşekkürler
  • maaş bordronuz sağlamsa varsa niye yüksek faizden enparadan ya da ceptetebden alıyorsunuz?
  • Konuyu takip edenler için söylüyorum.

15000tl kredi aldım enparadan 1244 puanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bocekkk

Konuyu takip edenler için söylüyorum.

15000tl kredi aldım enparadan 1244 puanla.

başvuru bilgilerine ne yazdınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.