Şimdi Ara

Enpara hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba internette biraz bakındım ama tam anlayamadım bu konularda yeni olduğum için. Bu taksit olayı nasıl oluyor? Hepsini tek çekim olarak alıp sonra sadece seçtiğimiz üç tanesini mi taksitlendirebiliyoruz yoksa örneğin hepsiburada da taksit seçeneklerinde Finansbank için ne kadar taksit veriyorsa enpara için aynen geçerli mi? Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Her ay alt limit 100 lira olarak tek çekim olarak yaptığın 3 harcamanı 6 aya kadar vadesiz bir şekilde taksitlendirme yapabiliyorsun. İstersen yaptığın taksitlendirme işlemini iptal edebiliyorsun.
  • aMiraL* kullanıcısına yanıt
    Yani bu dediğiniz durum dışında Finansbank'a peşin fiyatına 5 taksit gibi olaylar enpara da geçerli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: aziz istifa

Yani bu dediğiniz durum dışında Finansbank'a peşin fiyatına 5 taksit gibi olaylar enpara da geçerli değil
    Emin olmak için şimdi denedim hepsiburada sitesinde. Taksit seçeneklerinde CartFinans altındaki taksit seçenekleri geçerli. Ayrıyetten dediğim gibi her ay 3 harcamanı vade farksız taksitlendirebiliyorsun.
  • aMiraL* kullanıcısına yanıt
    O zaman harbi iyiymiş ya teşekkür ettim hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşbank vs Garanti
    2 yıl önce açıldı
    İninal hakkında?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çoğu alışverişte cardfinans gibi taksitlendirdi.

Her ay 3 adet alışverişi faizsiz taksitlendirebiliyorsunuz ek olarak.Peşin alıyorsunuz,provizyondan ekstreye düşünce taksitlendiriyorsunuz yasal olarak yasaklı değilse.
  • FatherGascoigne F kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam bilgi için

• Enpara almayı düşünüyosan hemen al bence, şimdiye kadar kullandığım en iyi banka.
    Alternatifini arıyorum ama bulamıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gıda ve taksit yasağı olmadığı sürece
    her ay sadece 3 kere ve 100 TL üzeriindeki alışverişini 6 taksite bölebiliyorsun. masraf ve faiz yok.
    Uygulamada sana gösteriyor taksitlendirebileceğin harcaman var diye, sen yorulmana gerek kalmasın diye.
    Resimdeki sarı çizgili bölge.
    Enpara hakkında
  • En Para yapılan 3 harcamayı vade farksız taksiklendiriyor .Ziraat Bankkart 100 lira altına 3 taksit 100 lira üstüne 6 taksit yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMiraL*

Her ay alt limit 100 lira olarak tek çekim olarak yaptığın 3 harcamanı 6 aya kadar vadesiz bir şekilde taksitlendirme yapabiliyorsun. İstersen yaptığın taksitlendirme işlemini iptal edebiliyorsun.
    Ufak bir düzeltme yapayım. Alt limit 100 değil 50 TL.
  • Hesap açtırdım herkese teşekkürler ancak kredi kartı reddedildi banka kartıyla devam edicez bi süre artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.