Şimdi Ara

Enpara'nin Hicbir Ödeme Yolu Sunmadan Jet Hiziyla Icraya Vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasik bir seneyi askin süredir yurt disinda ögrencilik yapıyorum ve gelmeden önce 60 binlik bir kredi kartim vardi. Bir senedir ara sira Türkiye'ye geldigimde asgarisini öder orada harcar dönerdim. En son bazi sağlık sorunları nedeniyle üc dönem kartimi yatıramadım. Defalarca kez hem bddk'nin verdigi hak üzerine hem normal yollarla bankaya yapilandirma talebinde bulundum. Istedigim vade de 5-6 ay en fazla. Bddk'nin yapilandirmasi icin dedikleri sey ama siz eylül sonunda ödeme yapmissiniz yapmasaydınız yapilandirirdik. Bu banka 7-8 yıllık müsterisinin bütün ödeme taleplerini reddedip üzerine 3 dönem geçer geçmez avukatlari üstünden tarafıma icra takibi başlattı. Dün bir baktim ki babamin evine ödeme emri yazisi gelmis ve sok oldum. Kac kez ödemek istediğimi bildirdim onlara. Üzerine verdikleri avukata ulaştım ve o da hicbir sekilde bir anlaşmaya varmadı ve haciz maciz her seyi anlatıp üstüne sen bilirsin diye kapattı telefonu.

Arkadaslar böyle bir sey mümkün mü? 3 dönem kartini ödeyemeyen birinin evine jet hiziyla haciz mi gelir? Alti üstü 60 bin lira icin koca bankanın girdiği seylere bakin. Belki en az 10 kisiye bu bankayı özellikle kullandırdım. Bir daha kimsenin yanından dahi geçirtmeyeceğim. Bir hastanelik durumunuz olunca yaptıkları muamele bu oluyormus. Simdi icra dairesine tanidigimi gönderiyorum borç alarak ve bir daha bu bankanın yanından dahi gecmemesini tavsiye ediyorum herkese. Etraf binlerce insan ile dolu bankalara borç takip yurt disina gelip bir daha arkasına dahi bakmayan. Biz de eğitimimizi alalım ülkemize dönelim hizmet edelim diyelim bir sağlık sorunumuzda basımıza bunlari getirsinler.

Böyle bi seyi yasayan var mi arkadaslar dünden beri sinirlerim yerinden ziplamis duramıyorum evde artik.

• Arkadaşım 60 bin tl kart borcunu 3 ay ödemezsen her banka icra gönderir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jamie35 kullanıcısına yanıt

Onu ben de biliyorum kizdigim sey herkese yapılan ödeme yöntemleri neden bana özel bir sekilde asla yapılmıyor? Ödemek icin defalarca kez kendim aradım ödemek istiyorum bana bir ödeme planı verin diye. onun yerine jet hiziyla icra. Hukuki olarak bir haklilik iddia etmiyorum zaten ama 8 yıllık müşterilerine yaptıkları muamele bu olmamalı kesinlikle.

• Enpara kullanıyorum fakat güvenmiyorum bu bankaya. O yüzden defalarca önermesine rağmen kimseye davet yollamadım.

• icra müdürlüğü aracılığıyla taksitlendirme talebinde bulunabilirsiniz.

• Bir dostum sag olsun hemen yardim etti de tek seferde icra dairesine ödememi yaptım da kurtuldum bunlardan. Siz siz olun en az 10 kez düsünün bu bankayla calismadan önce!

• Mobidik kullanıcısına yanıt

Hocam cok iyi yapiyorsunuz insanin basina ne zaman ne gelecegi belli degil. Benim de hesapsızca sağlık sorunlarımız oldu. Bundan ötürü ödeyemedim ve bir imkan istedim. Istedigim sey de cok kücük bir sey zaten. Diğer bankalar bunun 30 katini yapıyor. Hukuk bürosunda bu islerde calisan tanidigim var bize 1 2 yıllık dosyalar anca gelirdi arardık taksitlendirirdik falan dedi. Bu banka ve calistiklari hukuk firması asla ve asla size hicbir imkan sunmuyor ve adeta elinizi kolunuzu bağlıyor. Azicik yarinini düşünen bunlarla asla calismaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.