Şimdi Ara

Enpara online yemek siparişine Yüzde25 indirim! Yılbaşına kadar devam (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
22.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

4 den 6 ya çıktı :)

iyi bakalım bu ayda 6 ya çıkar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara8084

Cüzdan a 100 TL yükledim.25 TL sini iade ettiler

Cüzdanı hiçbir restorana ödeme yöntemi olarak kabul ettiremiyorum. Kimse cüzdanla ödeme yapsam iptal ediyor ödemeyi normal yapın diyorlar. Fazla yüklenmeyin cüzdana.
  • Bende cüzdana yukledim. Hic iptal olmadi siparisim. Gerçi hep ayni yerde kullaniyorum. Farkli yerde deneyip yazarim sonuçları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cüzdan ne oluyor nasıl faydalanıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kel_bakkal -- 8 Ekim 2017; 21:42:12 >
  • Bulunduğum yerde 15 bin öğrenci olmasına rağmen hiçbir dükkan yemeksepeti kullanmıyor .

Cüzdan olayı hakkında bilgilendirecek olan varsa sevinirim en azından sömestr da harcarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • joker indirimine ek olarak yüzde 25 enpara uygulanıyor mu acaba bilen var mı?
  • Hiç bulaşmıyorum yemeksepetine

Restoranda gidip yersen 100GR ET , yemeksepetinden yersen et 85GR a düşer .

Pizza restoranda yersen (orta boy) yeter ,ama yemeksepetinden yersen yetmez
  • Hirotaro kullanıcısına yanıt
    yemeksepeti esnafı sömürdüğü için olabilir.

en mantıklısı restoranın kendi telinden veya varsa sitesinden sip vermek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih016

joker indirimine ek olarak yüzde 25 enpara uygulanıyor mu acaba bilen var mı?

Uygulanma diye birşey yok kod şeklinde değil siparişi Enpara geç yeter

• starbucks kartına online olarak para yüklesek gelir mi acaba
  • Arkadaşlar sürekli yemeksepeti üzerinden konuşulmuş ama mesela burger kingin kendi online sitesinden ödeme geçsek kartla yine yansıtırşar mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkır

quote:

Cüzdanı hiçbir restorana ödeme yöntemi olarak kabul ettiremiyorum. Kimse cüzdanla ödeme yapsam iptal ediyor ödemeyi normal yapın diyorlar. Fazla yüklenmeyin cüzdana.

Ne alaka ?

Yemeksepeti online odeme yaziyor kk karti multinet gormuyorlar cuzdanida gormezler..

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

quote:

Ne alaka ?

Yemeksepeti online odeme yaziyor kk karti multinet gormuyorlar cuzdanida gormezler..

Onu demiyorum, Yemeksepeti Cüzdan diye bir ödeme yöntemi var ondan bahsediyorum. Yemeksepeti bakiyesi gibi düşünün.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka ?

Onu demiyorum, Yemeksepeti Cüzdan diye bir ödeme yöntemi var ondan bahsediyorum. Yemeksepeti bakiyesi gibi düşünün.

Bende onu diyorum zaten....

• quote:

quote:

quote:

Ne alaka ?

4-5 kere denk geldim maalesef görünüyor. Cüzdanla ödeyince iptal ediyorlar.

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum semt küçük 50-60 restoran var, birbirimizi tanımasakta her zaman yüz yüze bakıyoruz. Porsiyon, gramaj, lezzet bakımından eksi bir durum ile karşılaşmadım. Sadece bir pastahaneden tatlı ve dondurma siparişinde beğenmediğim durum vardı, gerekli ikazı yaptım. Bazen siparişler 3-4 dakikada geliyor, el yakıyor şaşırıyorum. 30 TL menü joker ile 20 TL ye , enpara ile de 15 TL ye düşüyor, bence çok avantajlı.
  • Arkadaşlar bu yemeksepeti kuponlarla karakartal %20 birleşir diyorlardı.sepeti yaptım kuponun birini düşüyor 2.sini kullanmak istediğimde sadece 1 kupon kullanılabilir diyor.nasıl yapıyorsunuz

• Garagulli35 kullanıcısına yanıt
    Geliyor. Geçen ay aldım iade.

• Yemeksepeti cüzdana para yüklediğimizde iade geldiğine hemfikiriz tamam. Peki cüzdanla burger king alışverişini kabul ediyor mu? Cüzdana para yükleyip selfy menüde kullanmayı düşünüyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Yemeksepeti cüzdana para yüklediğimizde iade geldiğine hemfikiriz tamam. Peki cüzdanla burger king alışverişini kabul ediyor mu? Cüzdana para yükleyip selfy menüde kullanmayı düşünüyorum da.

Senin sayende selfynin tekrar basladigini ogrendim allah razi olsun 😂

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.