Şimdi Ara

Enpara online yemek siparişine Yüzde25 indirim! Yılbaşına kadar devam (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
22.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anxiolytic

Aynen hocam tercih ettiğim lokantaların hiçbiri cüzdan kabul etmiyomuş. 100 lira boşa gitti.

Online kart kabul edip de cüzdan kabul etmemelerinin sebebi ne olabilir ki

Bir de işin kötüsü, online ödemelerde geçerli indirim kodları(örneğin karakartal indirimi) cüzdan ile geçmiyor.

Onun dışında bazı restoranlarda cüzdan geçiyor ama haberleri yok. Cüzdanla sipariş verdiğim zaman cüzdan ne demek diyor gelen kişi Bir kaç kere art arda cüzdanla sipariş verdiğim bir dükkan, her siparişim için yemeksepeti istanbula fatura kesmek zorunda kaldığını söylemişti. Bu yüzden normal yolla sipariş verebilirseniz daha iyi olur demişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Siparişi ay içinde de verebilirsin, önemli olan ayın son günü ayın enparalısı olman.

-Alışveriş yaptığınız tarihten bağımsız olarak, Eylül ayı içinde (ayın son gününe kadar) 'Ayın Enparalısı' olmanız yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüzdanla nedense çoğu yer kabul etmiyor. 3-4 yerde denedim sipariş onaylanıyor önce, sonra restoran arayıp iptal ettiriyor malzeme kalmadı falan diye yalan söylüyorlar. Sonra aynı siparişi kartla veriyorum geliyor sipariş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Bugün son günü kampanyanın aylardır ayın enparalısı olmadım şuandada değilim 5/4 olmuş şimdi ben bunu tamamlayıp ayın enparalısı olsam bu kampanyadan bugün yararlanabiliyormuyum? ilk madde kafamı karıştırdı anlayamadım.

5 de 4 yapmıssın büyük bir ihtimalle encard ile harcama dahil değildir bu 4 e :D şipariş verdiğinde otomatik olarak zaten 1 sayı artıyorsun :D yani şipariş verdiğin anda 5 de 5 olabiliyorsun :D zaten kampanya bitti yararlandın mı bari ?
  • aliyildizim7 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ablamın karta 100tl havale yapıp tekrar kendime havale yaptım parayı 2 görev tamamlamış oldum yararlandım kampanyadan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaptık sipariş bakalım yatacak mı. ekimde de devam eder mi acaba
  • Kampanya ekim ayında da devam ediyor.

Enpara online yemek siparişine Yüzde25 indirim! Yılbaşına kadar devam
  • oh be uzatmışlar:)
  • Sizce restoranların normal yemek fiyatlarıyla, yemeksepetindeki fiyatları aynı mı? Mesela Burger King ve Popeyes'ta farklılıklar var gibi geldi bana?

• ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    büyük firmalarda malesef öyle ama küçük esnafta aynı.

burger king big kingi 19 tl den satıyor şubede 14 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: ceh.meh

Sizce restoranların normal yemek fiyatlarıyla, yemeksepetindeki fiyatları aynı mı? Mesela Burger King ve Popeyes'ta farklılıklar var gibi geldi bana?

Kendi internet şubeleriyle, YemekSepeti fiyatları aynı her zaman ama şubeye gidip yerseniz aynı menü daha ucuza gelebilir.

Edit: Bu arada kampanya uzamış mükemmel oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 2 Ekim 2017; 14:41:23 >
  • Ayin enparalisi olmanin en kolay yollari nelerdir, biri yadimci olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Zakir Naik

Ayin enparalisi olmanin en kolay yollari nelerdir, biri yadimci olabilir mi
    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/ayinEnparalisi.aspx

'Ayın Enparalısı'nedir ve nasıl olunur?

1 ay boyunca aşağıda belirtilen işlemlerin en az 5 tanesini gerçekleştiren, yani bankacılık işlemlerinin önemli bir kısmını Enpara.com'dan yapan kişilere 'Ayın Enparalısı' denir.

Bu işlemler:

• Hesaplarınıza toplamda en az 100 TL'lik para girişi olması

• Toplamda en az 100 TL'lik para transferi yapılması

• Toplamda en az 100 TL'lik kredi kartı borcu ödenmesi

• En az 1 adet fatura ödenmesi

• Cep telefonuna en az 1 defa TL yüklenmesi

• ATM'den en az 1 defa para çekilmesi

• Encard'ınız ile en az 1 defa harcama yapılması

• Bir önceki ay boyunca her gün toplam mevduatınızın en az 5.000 TL olması

• Bir önceki ay kredi taksitlerinizin düzenli ödenmesi

Ayrıca, zaman zaman size 5 işlemi tamamlamanıza destek olacak bazı sürprizlerimiz de olacak...
    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/ayinEnparalisi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 3 Ekim 2017; 0:12:37 >

• Bana yemek sepetinde en kombolu bir şekilde kullanmanin yolunu biri anlataabilirmi ve 20/10 veya karakartalla jokerle filan bir leşiyormu? Kısaca en kombolusu nasil oluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurkiller

Bana yemek sepetinde en kombolu bir şekilde kullanmanin yolunu biri anlataabilirmi ve 20/10 veya karakartalla jokerle filan bir leşiyormu? Kısaca en kombolusu nasil oluyor?

20/10 +vodofone+enpara birleşir en combo hali bu

• Arkadaşlar Eylül ayında %25 yararlandık. Şimdi Ekim ayındada ilk kampanya süremi uzadı yoksa Ekim ayındada ayrıca %25 indirim kazanabilecekmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkır

Cüzdanla nedense çoğu yer kabul etmiyor. 3-4 yerde denedim sipariş onaylanıyor önce, sonra restoran arayıp iptal ettiriyor malzeme kalmadı falan diye yalan söylüyorlar. Sonra aynı siparişi kartla veriyorum geliyor sipariş.

hocam yemeksepetini arayın para iadesi isteyin memnun kalmadım diye yoksa indirim kuponları falan da kabul etmiyor cuzdan
  • vodafone %20 indirim bitmiş sanırım uygulamada çıkmıyor sms attım kampanya sona erdi diye mesaj geldi

oysa son gün 31 aralık 2017 yazıyordu http://www.vodafone.com.tr/KaraKartal/karakartal-yemeksepeti-kampanyasi.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekci35 -- 3 Ekim 2017; 13:20:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Arkadaşlar Eylül ayında %25 yararlandık. Şimdi Ekim ayındada ilk kampanya süremi uzadı yoksa Ekim ayındada ayrıca %25 indirim kazanabilecekmiyiz ?

...Ekim ayında ‘Ayın Enparalısı’ olun... diye yazıyor şartlarda
  • çaylaq kullanıcısına yanıt
    Yani ?????
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.