Şimdi Ara

Enpara online yemek siparişine Yüzde25 indirim! Yılbaşına kadar devam (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
240
Cevap
8
Favori
22.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extralarge

Sizin kartta sorunlumuydu hocam

enpara ile ilk siparişm ayın enparalısı yeni oldum hocam. şimdi geriye doğru okudum mesajları bahsttiğinz sorun yok hocam benimkartta.
  • Sayın,

Enpara.com internet şubemizden ilettiğiniz, Encard harcama hakkındaki hata bildiriminiz XXXXXXX numaralı kayıt ile bize ulaştı.

Bildiriminize istinaden gerekli kontrolleri sağladık ve yaşanan teknik bir problem sebebiyle işlem yapamadığınızı tespit ettik. Yaşanılan bu sorun, teknoloji ekiplerimiz tarafından giderildi.

Bize her konuda her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

Enpara.com
  • Sorun çözülmüş arkadaşlar.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    bende hala hata veriyor. ne saçma iş arkadaş
  • Hocam verdiği tam hata nedir ? 3D Secure ekranındamı hata alıyorsunuz ? Kartınız Internetten alışverişe açıkmı ? Bendeki sorunu 15 günde anca çözdüler. Yoksa kartı iptal ettirecektim.
  • Arkadaşlar cüzdan yüklemesi kampanyada kesin geçerli olacakmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ödeme yaparken bankanızdan onay alınamadı diyor. enparayı aradım kaç kere sorun yok dedi. yemeksepeti de sorun bende değil diyor. e yemek sipariş veremicez o zaman diyorum yapacak bir şey yok diyolar.

1 haftadır farklı siparişlerde denedim hep aynı hata.
  • Hocam ben ayni sorunu 15 gündür yaşıyordum. Sorun Enpara 3D Secure sisteminden kaynaklanıyor. Yemek Sepeti Full 3D Secure kullanıyor. Enpara da bazi kartlar. daha düşük Half 3D secure kullaniyorsa ödeme yapamiyorsunuz. Benim sorun bu sabah itibari ile çözüldü. Defalarca aradim ve kayit oluşturdum. Sizde bu yazdiklarimi alıntı yaparak kayıt oluşturun anca çözerler zaten...

• Bende Enpara'nın çipli kartından var sıkıntısız 3D secure ile ödeme yaptım. Herhalde sorun yaşayanlar eski tip çipsiz kart kullananlar.

• ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    bende de çipli kart var, mayıs gibi almıştım
  • ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    Alakasi yok hocam cipli veya cipsiz kartla. Bendeki sorunlu kart yeni aldigim cipli kartti. Sorunu 15 günde Enpara teknoloji ekibi çözdü.

• En basit yolla nasil ayin enparalisi olunur, tarif edebilir misiniz

Üstat senin söylediklerinle arıza kaydı oluşturdum mail attım enparaya. 2 gün sonra çözüldü sorunum. Çok teşekkür ediyorum sana. Yolladıkları cevap da şu :

Enpara.com cep şubemizden ilettiğiniz 3D şifre gönderimi hakkındaki talebiniz IM22259465 numaralı kayıt ile bize ulaştı.

Bildiriminize istinaden teknik ekiplerimiz tarafından gerekli kontroller yapıldı ve SMS gönderim işlemlerinde teknik bir hata tespit edildi. Teknik problem ekiplerimiz tarafından giderildi. İşleminizi tekrar denemenizi ve aynı sorunla karşılaşmanız durumunda bize, Çözüm Merkezi'mizden ulaşmanızı rica ederiz.

• Enpara kampanya diye 3 kere sipariş yaptim

Hiç birinde enpara online odeyemedim

Bugun email atmislar sorununuz cozuldu die

9 aydir ayin enparalisiyim

Ali ekspress dışında bir avantajim olmadı

• Benim kartın sorunuda çözülmüş. Sipariş verebildim. Neyse son gün %25 indirimden yararlanmış olduk, affetim şimdilik enparayı
  • Bugün son günü kampanyanın aylardır ayın enparalısı olmadım şuandada değilim 5/4 olmuş şimdi ben bunu tamamlayıp ayın enparalısı olsam bu kampanyadan bugün yararlanabiliyormuyum? ilk madde kafamı karıştırdı anlayamadım.

• Kalan hakkımı cüzdana para atarak değerlendireyim dedim ama online kredi kartı kabul eden her yer aynı zamanda cüzdan kabul etmiyor. Ne anladım ben bu işten. Cüzdanla sipariş vereceğim restoran sayısı 5 te 1
  • Hükümran kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam tercih ettiğim lokantaların hiçbiri cüzdan kabul etmiyomuş. 100 lira boşa gitti.

Online kart kabul edip de cüzdan kabul etmemelerinin sebebi ne olabilir ki

• Mustafa Dmrl kullanıcısına yanıt
    Önemli olan ayın sonunda ayın enparalısı olman.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Dün tamamladım ayın enparalısı oldum siparişimi verdim 70 tl bakalım gelecekmi iade gelmezsede çok önemli değil açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.