Şimdi Ara

Enpara online yemek siparişine Yüzde25 indirim! Yılbaşına kadar devam (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
22.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir yemek yerinden internetten alışverişe onay vermiyor enpara kartım. 3d secure kısmında Bankanızdan onay alınamadı ibaresi var. M.Temsilcisine bağlanıyorum 1 haftadır sorunumu düzeltmediler.
  • Bu arada cüzdanda da 3d Secure istiyor onu nasıl kapatacağız siz nasıl yaptınız ?
  • Selam arkadaşlar daha yeni ayınenparalısı oldum. Şimdi alışverişi şimdi yapıp -- iadeyi ekim 9 da mı yatırıyorlar yoksa ekim 9da mı sipariş ediyoruz. Teşekkür ederim iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: despot12

Selam arkadaşlar daha yeni ayınenparalısı oldum. Şimdi alışverişi şimdi yapıp -- iadeyi ekim 9 da mı yatırıyorlar yoksa ekim 9da mı sipariş ediyoruz. Teşekkür ederim iyi günler

İade 9 unda yatıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KURSAD. kullanıcısına yanıt
    Ben o sorunu 15 gündür yaşıyorum ve çözemediler. Sorun Enpara'nın 3D sisteminde. Yemeksepeti Full 3D Secure kullanıyor, Encard daha düşük olan Half 3D Secure'ye sahipse banka ödemeyi onaylamıyor. Defalarca görüştüm sorunun kaynağınıda söyledim ama hala dönüş yapacaklar. Pazartesiye kadar süre verdim çözemezlerse kartı komple kapatacağım, şansımı yeni kart talebinde bulunarak deneyeceğim. Hala bekliyorum....
  • vodafone karakartal ile kombin oluyor mu
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş veremiyoruz bankanız onaylanmadı diyor enpara müş temsilsicisini aradım bir sorun yok yemeksepetine sordum sorun yok bizde diyor bankayla görüşün diyor. 3d security ödemesinde sayfa gelmiyor onaylanmadı hatası alıyoruz kaç defa kayıt oluşturduk daha bir şey yapmadılar.

• Ben karti haftaya kapatıyorum. Bekle bekle nereye kadar......

• Extralarge kullanıcısına yanıt
    Sebep?
  • Sorunu 3 haftadir çözemediler.... Şansımi karti komple kapatıp yeni kart başvurusunda deneyeceğim.....

• Beyler kartı yeni aldım yemek sepetinde kullanamıyorum ama hata verip duruyor sorunu çözen yok mu?
  • Akşam akşam sinir ettiler adamı. Sipariş falan verilmiyor yeni en para kartlarla. Aç aç sinirim tepeme vurdu. İlk defa kullanıyorum kartı birde, daha ilk günden bu nasıl işkence böyle. Başıma dert almışım galiba.
  • Bugün sipariş verdim enpara ile sıkıntı çıkmadı.
  • bu sabahki bakım çalışmasıyla 3d sıkıntısı çözülmüş gibi duruyor.
  • Bankanızdan onay alınamadı gibi bir hata alıyorum bende. 1 hafta önce Netflix için almıştım,yemeksepetinden denediğimde bu hatayı alıyorum. Takıldığım nokta zaten arkadaşlar yeni kartlarda bu hatanın oluştuğunu ifade etmişler kayıp bölümünden yeni kart istediğimizde yine aynı hatayı almayacak mıyız?
  • Sorun devam edip etmedigini yarinki siparisimde göreceğiz. Sorunu olup bugün deneyen varmi acaba ?

• Bu kampanyayı görünce enparaya başvurdum.Gelen kartımı yemeksepetinde 3 farklı restaurantta denememe rağmen online ödemede çeşitli problemler çıktı.Anladığım kadarıyla yeni kartlarda 3D ile ödemede sıkıntı var.Müşteri temsilcisi ise bize yansıyan bir şey yok diye geçiştiriyor.Bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Sorun devam edip etmedigini yarinki siparisimde göreceğiz. Sorunu olup bugün deneyen varmi acaba ?

1 saat önce 3 sipariş geçtim hocam sıkntı yok.
  • bsn33 kullanıcısına yanıt
    Sizin kartta sorunlumuydu hocam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.