Şimdi Ara

ENPARA “yarın güzel bir gün olacak” DAĞ FARE DOĞURDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
16
Favori
42.762
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç koşul yok deniyorda hızlı olmakta bir koşul ve nedense hiç başaramıyorum ben bunu ilginç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsane bir kampanya geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara pek boş atmaz bakalım ne çıkacak. 2 ay önce kadar ayın enparalısı olmayı unutmuşum umarım onun kazığını yemem.

• Yüzde 1 iphone iade

• Enparalı olduğumuz ay kadar çekiliş hakkı verebilir.
  • Çekiliş olmayacağını twitter dan yazmis Enpara..

• quote:

Orijinalden alıntı: rcc53

sanal karta ne gerek var. internet kullanımına kapat . alacağın zaman uygulamadan aç .
    sanal kart verseler o da çalılabilir yine kapatıp açman gerekecek

Alıntıları Göster
    yapı kredi kartım alışverişe kapalıydı ama çekim yapıldı. telefondaki adam en sağlam yol sanal kart dedi. alışverişe kapalı diye çok güvenmeyin.
  • çalınma durumunda sanal kartı silersin yeni numara ile tekrar oluşturursun, normal kartta bunu yapmak aynı kolaylıkta değil. müşteri hizmetlerine ulaş, kartını iptal ettir, sana yenisini göndersinler..
  • yarını bekleyelim.

• Hadi bakalım Enpara şaşırt bizi.
  • telefon alana, vergisini eri ödeseler :)
  • görelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euc2007 -- 19 Aralık 2019; 13:50:18 >
  • iPhone 11'lerde %11 iade veya vergi kadar iade bekliyorum.
  • Geçen yıllarda aliexpresste 1 yıldır ayın enparalısı olana güzel bir kampanya yapmıştı 2-3 ayla kaçırmıştım ondan sonra 1 yıl kesintisiz ayın enparalısı oldum doğru düzgün bir kampanya olmadı 1 yıldan sonra uğraşmadım. Umarım uzun süredir ayın enparalısı olma şartı olmaz.
  • birde bankayı batırıp ülkeden kaçıyorlarmış
    herkes 10 binlik telefon beklerken
  • Benim de kart bilgilerim çalındı. Yeni kredi kartı istedim. Henüz gelmedi. Umarım pişman olacağım bir kampanya gelmez .
  • Ayın enparalısı olmayanlar yarına kadar olabilirlerse olsunlar. Kaçırmayalım kampanyayı
  • turkcelin sayfasında yarın enparaya özel indirim yapılacağı paylaşılmış bile ne süpriziymişşş :)

Kampanyadan kazanacağınız 750 TL indirim bankanız tarafından en geç 10 Ocak 2020 tarihinde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılacaktır.

7299 - 750 : 6549 Liraya gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mixerteam -- 19 Aralık 2019; 14:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixerteam

turkcelin sayfasında yarın enparaya özel indirim yapılacağı paylaşılmış bile ne süpriziymişşş :)

Kampanyadan kazanacağınız 750 TL indirim bankanız tarafından en geç 10 Ocak 2020 tarihinde Enpara.com Vadesiz TL hesabınıza yatırılacaktır.

7299 - 750 : 6549 Liraya gelecek.
    Bütün sürprizi bozdun mu yani şimdi sen
  • Şimdiden çöp yazalım. Yarın yazan çok olur. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.