Şimdi Ara

enplus-PTX570SS1990 fiyat iyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burdaki yazılanlardan da kaynaklı samsung buzdolabı almaya karar vemiştimki enplusta bu indirimi gördüm. PTX570SS 570 lt buzdolabını 1990 satıyorlar. sanırım taksitsiz fiyat
    ürün nasıldır sıkıntı yaşarmıyım ,fiyat uygunmudur görüş alabilirmiyim

http://www.enplus.com.tr/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=206837&CatID=6736

ürün general electrik PTX570SS 570 lt no frost buzdolabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenten -- 11 Mayıs 2007; 14:10:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kenten

burdaki yazılanlardan da kaynaklı samsung buzdolabı almaya karar vemiştimki enplusta bu indirimi gördüm. PTX570SS 570 lt buzdolabını 1990 satıyorlar. sanırım taksitsiz fiyat
    ürün nasıldır sıkıntı yaşarmıyım ,fiyat uygunmudur görüş alabilirmiyim

http://www.enplus.com.tr/emarket/ProductDetails.aspx?ProductId=206837&CatID=6736

ürün general electrik PTX570SS 570 lt no frost buzdolabı

Samsung RT58 KAEW 1600 civarı fiyatı var(580 Litre hacim). 400 milyon daha ucuz(nerdeyse bir beyaz esya parası). Dünyanın büyük firmaları bile Samsunga yaptırıyor buzdolaplarını. Bence bir bakın derim. Neredeyse piyasadaki tüm buzdolabı markalarına bizzat mağazalarında baktım Samsung kalitede bir numara fiyatta da bir numara. Düşünün kağıt üstünde aynı özelliklere sahip Arçelikten bile fiyatı daha az. Candoğan beyin dediği gibi Samsung bdolapları performans/fiyat da diğer markalara fark atıyor. Dijital kontrol+su sebili+A sınıfı(1,38 kwH/gün), beyaz deri dış görünüm. Estetik-kalite-fiyat ne ararsanız var. Sadece eni biraz fazla yer sorununuz yoksa bence ideal seçim...Bu da olmazsa daha da az para vereceğim derseniz Sharp a da bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abavf -- 11 Mayıs 2007; 15:55:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.