Şuraya bak söylerken bile insanın midesi bulanıyor.
Kadının kadın ilesine katılmıyorum. Ama gerisi doğru, kesinlikle altında psikolojik sıkıntılar yatan durumlar, ama artık her şey özgür, herkes serbest algısı yüzünden bunlar destekleniyor bakın ne kadar medeniyiz diye. Hele GoT, Rick&Morty izleyip etkilenenler, bu ensest muhabbetin tam bu aralar çıkması bunlardan şüphelendiryor beni.
Bizi ilgilendirmediği doğru aslında ama bu eleştirilemeyeceği anlamına gelmez. Toplumdan dışlamak toplumdan dışlamaktır hayatlarına karışmak değil.
Kendi özel alanlarında isterse sado mazo takılsınlar bizi ilgilendirmiyor nasıl olsa.
Benim genel görüşüm bu şekilde.
Yukarıda saydıklarım dışında pedofili zoofili ve nekrofili ise tamamen farklı bir konu. Bu tür ilişkilerde karşıdakinin onayı gibi bir durum olamayacağı için ister gizli saklı olsun ister açıkta olsun suçtur. Direk hadım etmek gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: serhatwxe
quote:
Orijinalden alıntı: Arab İstan
quote:
Orijinalden alıntı: ZeroSystem
quote:
Orijinalden alıntı: Brian O Conner
Ensesti desteklemiyorum ama adem ile havvanın çocukları nasıl eş bulup ürediler ? Aslında hepimiz bir ensest çocuğu değil miyiz. Akraba evliliği bile 2. dereceden ensesttir.
değiliz çünkü adem ve havva diye birileri yok.
Nereden biliyorsun geçmişe mi gittin çocuk.
Varlığını iddia eden sensin kertenkele. Adam zaten geçmişe gidip görmediği için kabul etmiyor.
Veletsin diye bir şey demeyecektim ancak diğer forum üyeleri için açıklayayım. Varlığını iddia etmiyorum zaten var orası ayrı da kesin konuşması yanlış. Velet olduğun için anlamazsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme