Yok bee vurdurmazsan bir şey olmaz korkma bundan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
enseye devamlı tokat vurulması (SORUN ÇÖZÜLDÜ) (2. sayfa)
-
-
bencede (güncelleme: olayı hallettim fiziksel yollarla sorun çözüldü)
-
sorunu çözdüm bana vurmaya çalıştığı için bende ona aynı şekilde karşılık verdim birdaha yapamaz artık özür diledi korktuğu için
-
sorunu çözdüm fiziksel müdahale ettiği için bende aynı şekilde kendimi savundum korktu özür diledi artık yapmyacak
-
takılıyo sert vurmuyo zaten ama rahatsız oluyordum haddini bildirdim bugün sorun çözüldü
-
Şükür bugün en azından bir şey hallolmuş bu bana yeter
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
abi ben zaten aktif olarak savunma sporları ve vücut geliştirme ile uğraşıyorum çocuk şakasına yapıyordu ama sinirlendim haddini bildirdim özür diledi ama küstü umrumda da değil açıkçası
-
Ulan çok güzel yorum be.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi dal yaprak da lise 1 de bana yapmıştı çelimsizliğine bakmadan yürek yemişti herhal. Ben tenefüste son bi tekrar atıyordum hoca soru sorarsa apışıp kalmayayım diye boyun eğik tabi bu bir yapıştırdı sınıf inledi herkes sus pus kaçtı sırasına duvara yaslandı enseyi koruyor benim de ensesine vurup ödeşeceğimi falan sandı dallama ben bunun surata sağlam bir yumruk geçirdim bunun kafa duvara dank etti koridordan falan elemanlar gelmişti sonra üst kattan elemanlar falan da geldi. Bunun kafa yarılmadı da bayağı bir şiştiydi. Sonra 1 ay benim yanımdan geçerken götüm götüm öteye çekiliyordu yalnız kalmamaya çalışıyordu.
Sonra başka birine de şişe şakası yaptı otururken sırf çizilen karizmasını toparlamak için çocuk da efendi biri düzgün bir tipti buna 2-3 laf etti döndü önüne bu daha da coştu etrafında gezmeye başladı kalktım tuttum kapüşonundan tahtaya doğru attım bunu tahtaya tahtaya vurdum sinirim geçmedi tuttum yakasından nöbetçi hoca ayırana kadar ne verdiyse tokatladım bunu dudağı yarılmış kaşı patlamış haldeydi. Uzaklaştırma alacaktım torpille hallettik.
Lise bitene kadar bir vukuatını ne gördüm ne duydum bu dümbüğün zaten 2. dönem şube değiştirmişti.
Bazıları laftan anlamaz sağlam döveceksin dövemiyorsan dövdüreceksin o da yoksa aklını kullanıp katakulliye getireceksin elemanı.
Annen baban harici kimse sana elini kaldıramaz, hakları yok bunu önce sen bil sonra onlara bildir. Asla korkma çekinme.
İnan ki lise çabuk geçiyor sen derslerine odaklan güzel neticelendir YKS'yi sonra bu şeylere gülüp geçeceksin, arkadaşlarınla buluştuğunda bi' hırto vardı ne oldu ona falan diyeceksin bir iki sonra aklına bile düşmeyecek.
Senin konunu gördüm de aklıma geldi benim dümbük yoksa aklımın ucundan dahi geçmiyordu 3-4 senedir.
Başarılar dilerim kardeşim. Hem öğretici hem de eğlenceli bir lise hayatı geçirmen dileğiyle. Hakkını verirsen hep tatlı bir anı yumağı olarak kalır, okulun önünden geçtikçe için mest olur bir değişik olur canlanır gözünde o günler.
Güzel günlerdi be. Balkona çıkıp bi' cugara tellendireyim.
Tam da yatacaktım ulen.
-
bende elemana aynı şekilde müdahale ettim disiplin konusunda bir sıkıntı olmadı
-
Arkadaşının annesini ayart
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X