Şimdi Ara

enstantane hızı öncelikli makine önerisi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu mantıkla 82mm filtre çapına sahip Sigma 24-70 f2.8 Full Frame bi gövde üstünde ışığı "emer" tabiri caizse? Küçük alan diye daha yoğun ışık alması odaklanmış büyüteç mantığı gibi olmuş biraz..
  • muhtemelen sen mercekle güneş ışığını bir yere düşürürsün ve o alan ne kadar küçük olursa o kadar kuvvetli ışık olur ve yakar gibi düşünmüşsün.ama bu dediğin fotoğraf çekme işine gelince işe yaramaz.çünkü 1-ışığı ne kadar küçük bir alana düşürürsen düşür ışık miktarı hep aynı olacaktır 2-iyi fotoğraf çeken bir makine, o giren ışığı en kaliteli bir şekilde algılyan ve birbirine karıştırmadan aktaran makinedir.bunu yapanda sensördür.sensör ne kadar büyük olursa ışık o derece birbirine karışmadan doğal haliyle fotoğrafa yansır.
  • Sx200is nasıl? Benim işimi görür mü? yoksa sx10is mi alayım...
  • sx200 zoom iyi manuel ayarı var,sensörleri aynı fakat diyafram değeri sx10 un daha iyi.hız senin için önemli olduğundan ben sx10 tavsiye ederim
  • Tamam; teşekkür ederim yardımınız için...SX10 için az daha para biriktireyim
  • 475 liraya sıfır canon sx110is buldum amerikadan gelme sizce alayım mı???
  • bütçen uygunsa bekle derim
  • canon A570 veya A590 alsanda işini görür. 1/2000 estantane ve 2.8 diyafram ile istediğin hız limitini yakalarsın diye düşünüyorum.üstelik özel günlerin içinde seni memnun edecek makina bunlar. Fiyatıda çok uygun.bütçeni fazla kasma bence.
  • A590 düşündüm ama almışken daha iyibirşey olsun dedim.
    Bütçem fazla değil ama biraz daha bekleyebilirim (para biriktirmek için)
  • quote:

Orjinalden alıntı: rok54

475 liraya sıfır canon sx110is buldum amerikadan gelme sizce alayım mı???

havada kap bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.