Şimdi Ara

ENTEGRE DEĞİŞTİRECEĞİM YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çamaşır makinasının kartında yanmış bir entegre var 8 bacaklı yanmış is yapmış çevresini üstünde ise VIPer 12a GF179548 yazıyor kenarda CHIN yazıyor bunu nerden bulurum
    başka bir entegre taksam olurmu mesela bir uydu cihazın adaptör bölümünün içinde 8 bacaklı var benzeri onu taksam olurmu .

• elektronikçi arkadaşların yardımını bekliyorum
  • İkinizde aynı dertten mi muzdaripsiniz yoksa aynı kişi mi söz konusu?

Soruya gelirsek, başka entegre takmakla kesinlikle olmaz.
    VIPer12A, LOW POWER OFF LINE SMPS PRIMARY SWITCHER entegre olup yerine aynısını takmalısınız.
    http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/25601/STMICROELECTRONICS/VIPER12A.html

Ayrıca çevre elemanları da gözden geçirilmeli onlarda da hasar olabilir.
    Yok ben şansımı deneyeceğim derseniz alttaki linkte satılıyor.
    http://www.bluemavi.com/vitrin/semic.asp?kategori=446

Yüksek gerilim tehlikesi söz konusudur bilginize.

• diğer hesabı mecburen açtım şifremi unutmuştum maili de tabii ikisinide kurtardım cevap için teşekkür ederim hemen uğraşayım
  • sayın kukubara verdiğin sitede viper12a ve viper12a smd yazan var hangisini alayım acaba
  • Orjinali Viper12a Demisin zaten onu al. :)
  • Smd aynı entegrenin küçüğü yerleri birbirine uymaz, smd bacakları yana yatık olur lehim yüzeyi entegre ile aynı katta olur, smd yazmayan lehimi altta olur bacakları kartın deliklerinden geçer,
    Entegreler durduk yere bozulmaz, diğer malzemelerdeki aksaklık yakmışsa yerine yenisini takınca yine yanar, o yüzden etrafını kontrol etmelisn değişmeden önce kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi porsche911turbo -- 4 Ocak 2015; 12:47:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İYİKİ VARSINIZ SAYENİZDE BİŞEYLER ÖĞRENİYORUM DETERJAN BÖLÜMÜNDEN SU DAMLAMIŞ GALİBA O ENTEGRE ÜZERİ VE KENARLARI İS LİYDİ ONDAN ŞÜPELENDİM GÖZLE KONTROL ETTİM SADECE DAHA ÖNCE 1 TELEVİZYON YAPMIŞTIM ŞANSIM YAVER GİTTİ OLMUŞTU BU DA OLURSA ÇOK SEVİNECEĞİM SAYENİZDE ENTEGREYİ SÖKTÜM YENİSİNİ İZMİR MERKEZDE BULURUM TAKIP DENİYCEM
  • dokuz yıl geçmiş üstünden şimdi aynı sorunubende yaşıyorum benim derdim viper12a entegrenin üstünde yazanlarla alakalı entegreyi buluyorum viper 12a var ama bendekinin üzerinde stiEK331 falanda yazıyor herhangi bi viper oniki a taksam olmayabilir sanırım bunun aynısını veya muadilini nasıl bulurum elimdekinin datasheetinide bulamadım karşılaştırmak için naapmalıyım?
     ENTEGRE DEĞİŞTİRECEĞİM YARDIM EDİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• qahin Q kullanıcısına yanıt
    Alt kısımda yazanlara takılma. Onlar entegrenin markası, kılıf kodu(SMD mi DIP mi) , üretim tarihi(hangi yılın hangi haftası), gibi şeyleri gösterir.
    Üst kısımda Viper12a yazması önemli olan. Alt kısımda yazanlara takılmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.