Şimdi Ara

Enterasan bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yanlış yere bu başlıgı acmıs olabilirim. (En mantıklı yer burası gibi geldi )

Kendim amator sekilde olta ile balıkcılık yapmaktayım.

Son dönemde populer olan Aksiyon Kameraları ve Cep telefonun Hotspot ozelliği ile ilgili bir sorum olacak.

Tekne ile avlandıgım bölge 40-50 mt arası.

Aksiyon kameralarında 40 mt su gecirmeyen kılıf buldum ve wifi özellikli bir aksiyon kamerası almayı planlıyorum..

Cep telefonumun Internetini kullanarak, su altındaki hareketi canlı olarak telefonumdan izleyebilir miyim ?

yani asıl soru 40-50 mt de wifi ile aksiyon kamerası baglantı kurabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

• Serefsizim benim de aklima gelmisti bu! Acik havada wifi kuruluyor o mesafelerde, ama su icinde ne yapar ne eder merak ediyorum ben de!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitRoJeN

Öncelikle yanlış yere bu başlıgı acmıs olabilirim. (En mantıklı yer burası gibi geldi )

Kendim amator sekilde olta ile balıkcılık yapmaktayım.

Son dönemde populer olan Aksiyon Kameraları ve Cep telefonun Hotspot ozelliği ile ilgili bir sorum olacak.

Tekne ile avlandıgım bölge 40-50 mt arası.

Aksiyon kameralarında 40 mt su gecirmeyen kılıf buldum ve wifi özellikli bir aksiyon kamerası almayı planlıyorum..

Cep telefonumun Internetini kullanarak, su altındaki hareketi canlı olarak telefonumdan izleyebilir miyim ?

yani asıl soru 40-50 mt de wifi ile aksiyon kamerası baglantı kurabilir mi?

Şimdiden teşekkürler.

Selamlar;
    WiFi sinyalini o mesafelerden almana olanak yok malesef.
    o Yüzden su altı araştırma araçları ROV lar da görüntüyü kablo ile aktarıyor.

• En azindan kamera olta atilacak yere sarkitilip cekim yapilir. Sonra cikartilip balik var mi yok mu bakilabilir.

• En azindan kamera olta atilacak yere sarkitilip cekim yapilir. Sonra cikartilip balik var mi yok mu bakilabilir.

• Hp AC 300W 60 mt ye kadar destek veriyor.

Dediginiz gibi Canlı yayın olarak maalesef ımkansız..

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/360-donebilen-su-alti-kuyu-tekne-balik-kamerasi-176497537
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.