Şimdi Ara

ENTERESAN BİR DURUM DAHA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN ŞU AN ASKERİM VE ASKERİYE PCSİNDE RESİMLERİMİZ VAR BU RESİMLERİ GİZLEDİM AMA O KADAR ENTERESAN Bİ DURUMLA KARŞILAŞTIMKİ BUNUN NASIL OLDUĞUNU BİRİ BANA ANLATSIN.

RESİMLERİ GİZLEDİM GİZLİ KLASÖRLERİ GÖSTER DEDİĞİMDE GÖSTERMİYOR AMA ADRES ÇUBUĞU OLAN YERE ÖR:D BÖLÜMÜNE D\RAMSES YAZINCA O KLASÖR ÇIKIYOR BAŞKA TÜRLÜ ARATSAMDA GİZLİDOSYALARI ÇIKMIYOR BUNU NASIL YAPMIŞIMDIR SİZCE

• C: sürücüsüne 1 tane Yeni klasör açıp, resimlerini MS-DOS Command Prompt ile bu klasöre kopyalayabilirsin. İlk aklıma gelen bu... Eğer MS-DOS bilmiyorsanız, ve resimleriniz de D:\RAMSES içinde ise, gereken komutları aynen yazayım.

BAŞLAT > ÇALIŞTIR > CMD

CD\

D:

CD RAMSES

COPY. C:\XXXXXXXX
  • Yada ATTRIB komutunu deneyin...

ATTRIB -H D:\RAMSES\*.*
  • PEKİ BUNU BEN İSTEDİĞİM ZAMAN YAPMAK İSTİYORUM YANİ ÖZEL BİŞEY SAKLIIICAM ZAMAN NASIL UYGULAYABİLİRİM BU YOLU
  • Bilgisayarınız , "Gizli Klasörleri Göster" dediğinde yine de göstermiyorsa, bir sorun vardır, öncelikle bunu düzeltin bence...

ATTRIB -H komutu gizli yapar.
    ATTRIB +H komutu yine eski haline çevirir.
  • msakalar arkadaşın dediğinin tersini yap attrib +h yaparsan gizlenir
  • BUNLARIN HEPSİ DOS ORTAMINDA DİMİ AMA BEN AÇIĞA ÇIKMASINI İSTEMİYORUM BEN BUNU NASIL BU HALE GETİRDİM NASIL YAPABİLDİM ONU SORUYORUM VE İLERLEYEN ZAMANLARDA BUNU NASIL YAPABİLİRİM İSTEDİĞİM KLASÖRE
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

msakalar arkadaşın dediğinin tersini yap attrib +h yaparsan gizlenir

Pardon arkadaşlar , @adem81 haklı...

Komutu yanlış yazmışım yaaa, özür diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uteymur

BUNLARIN HEPSİ DOS ORTAMINDA DİMİ AMA BEN AÇIĞA ÇIKMASINI İSTEMİYORUM BEN BUNU NASIL BU HALE GETİRDİM NASIL YAPABİLDİM ONU SORUYORUM VE İLERLEYEN ZAMANLARDA BUNU NASIL YAPABİLİRİM İSTEDİĞİM KLASÖRE

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.