ARKADAŞLAR BEN ŞU AN ASKERİM VE ASKERİYE PCSİNDE RESİMLERİMİZ VAR BU RESİMLERİ GİZLEDİM AMA O KADAR ENTERESAN Bİ DURUMLA KARŞILAŞTIMKİ BUNUN NASIL OLDUĞUNU BİRİ BANA ANLATSIN.
RESİMLERİ GİZLEDİM GİZLİ KLASÖRLERİ GÖSTER DEDİĞİMDE GÖSTERMİYOR AMA ADRES ÇUBUĞU OLAN YERE ÖR:D BÖLÜMÜNE D\RAMSES YAZINCA O KLASÖR ÇIKIYOR BAŞKA TÜRLÜ ARATSAMDA GİZLİDOSYALARI ÇIKMIYOR BUNU NASIL YAPMIŞIMDIR SİZCE
C: sürücüsüne 1 tane Yeni klasör açıp, resimlerini MS-DOS Command Prompt ile bu klasöre kopyalayabilirsin. İlk aklıma gelen bu... Eğer MS-DOS bilmiyorsanız, ve resimleriniz de D:\RAMSES içinde ise, gereken komutları aynen yazayım.
BAŞLAT > ÇALIŞTIR > CMD
CD\
D:
CD RAMSES
COPY. C:\XXXXXXXX
Yada ATTRIB komutunu deneyin...
ATTRIB -H D:\RAMSES\*.*
PEKİ BUNU BEN İSTEDİĞİM ZAMAN YAPMAK İSTİYORUM YANİ ÖZEL BİŞEY SAKLIIICAM ZAMAN NASIL UYGULAYABİLİRİM BU YOLU
Bilgisayarınız , "Gizli Klasörleri Göster" dediğinde yine de göstermiyorsa, bir sorun vardır, öncelikle bunu düzeltin bence...
ATTRIB -H komutu gizli yapar. ATTRIB +H komutu yine eski haline çevirir.
BUNLARIN HEPSİ DOS ORTAMINDA DİMİ AMA BEN AÇIĞA ÇIKMASINI İSTEMİYORUM BEN BUNU NASIL BU HALE GETİRDİM NASIL YAPABİLDİM ONU SORUYORUM VE İLERLEYEN ZAMANLARDA BUNU NASIL YAPABİLİRİM İSTEDİĞİM KLASÖRE
BUNLARIN HEPSİ DOS ORTAMINDA DİMİ AMA BEN AÇIĞA ÇIKMASINI İSTEMİYORUM BEN BUNU NASIL BU HALE GETİRDİM NASIL YAPABİLDİM ONU SORUYORUM VE İLERLEYEN ZAMANLARDA BUNU NASIL YAPABİLİRİM İSTEDİĞİM KLASÖRE
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme