Arkadaşlar çok garip bir durumla karşı karşıyayım, quadcore,2 gb ram,vista bilgisayarımda bugüne kadar hiçbir sorun yaşamamıştım,fakat dünden beri,klavyenin herhangi bir tuşuna dokunduğumda bilgisayar donuyor,hiçbir anlam veremedim,klavyeye dokunmazsam takır takır çalışıyor,mouse ile istediğimi yapabiliyorum ta ki klavyede herhangi bir tuşa dokunana kadar...Microsoft wireless desktop kullanıyorum,her ikisi de ps2'dan bağlı....İşin garibi,donduğu zaman hemen baştan başlatırsam bu sefer windows logosu çıkar çıkmaz donuyo,bir süre bekledikten sonra tekrar açabiliyorum ama yine ta ki klavyeye dokunana kadar gayet performanslı çalışıyor...Güç problemi olduğunu düşünmüyorum keza USBlerime birşey takılı değil,ve hatta dediğim gibi klavye ve mouse bile ps2'den bağlı,çıkarıp usb'den takınca da aynı sorun değişmiyor...Bu garip problem neden olur veya çözümü var mıdır?
Doğrusunu söylemek gerekirse çok ilginç.Ama başka bir klavye deneme gibi bir lüksün varsa bunu yap Yine aynı sorunla karşılaşırsan bu forumda birçok üyeye tavsiye ettiğim FORMAT
ya bilgisayar da başka hiçbir problem yok,format atmayı gerektiricek bir durum yok yani,klavye ile ilgili bilgisayarı dondurucak kadar ne gibi bi problem olabilir ki?
formatlık bi durum yok kardeş.. sanırım senin wireless klavyede problem wa.. alıcının kafası karışacak şekilde sinyaller gönderiyor ve algılayamadığı için alıcı da bilgisayarı kasıyor... eğer klavyenin garantisi varsa değiştirmeni tavsiye edrim
ilk iş yeni bir klavye alıcam,problemde değişiklik olursa yazarım,aynı şeyin başkasının başına geleceğini pek sanmıyorum ama :)
benim de başıma bu değil fakat başka birşey geliyor arkadaşlar
ozgurcagınpardon senin konuna açtım fakat konu kirliliği olmasın diye
arkadaşlar Trust marka klavyemi aldım en baştan herşey güzel
sonra üye olduğum başka bir sitede windows xp ultimate edition diye bişey gördüm
vista görünüm herşey ama altyapı xp
neyse formatı falan attım hemen cs'ye gireyim dedim girmesine girdim
fakat fakat klavyeye basıyorum komutlarımı geç algılıyor
fareyi çevirmeye çalıştığımdada anakarttan bip sesi geliyor
yardım!!!
Anakartın Asus P5KE Wifi mi? Eğer öyleyse yanlış hatırlamıyorsam P5KE Wifi'nin kablosuz klavyelerle sorunu vardı.