Şimdi Ara

Enteresan LG DVD Rom Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG Marka bir dvd rom'um var. Geçen gün World of Warcraft yeni paketini aldım ve dvd romuma taktığımda okumadı. Normal cd taktım, başka dvdler taktım yine okumuyor ancak farkettimki sadece üzerine daha önce yazılmış boş cd ve dvdleri okuyor. Nasıl oluyor anlamıyorum. Şimdi bu dvd çöpmü oldu yoksa bir bilenininiz varmı?

• dvd rom'un laser kafası tozlanmış veya arızalanmaya doğru gidiyor görünüyor yeni bir dvd-rw almalısın
  • ama enteresan olan kopya cd'leri okuyup orijinalleri okumaması değilmi? Bir kaç tane cd yazdım aynı dvd-rom ile, yazdıklarımın hepsini okuyor ancak orijinalleri okumuyor. makine 4 aylık.. deliricem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oseydik

ama enteresan olan kopya cd'leri okuyup orijinalleri okumaması değilmi? Bir kaç tane cd yazdım aynı dvd-rom ile, yazdıklarımın hepsini okuyor ancak orijinalleri okumuyor. makine 4 aylık.. deliricem..

başka bir pc de optik sürücüyü deneme şansın varsa daha iyi olur dostum zira şuan kullandığın işletim sisteminide kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REMDER -- 15 Aralık 2010; 23:46:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.