Şimdi Ara

Enteresan mağlubiyet

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz önce inanılmaz bir oyunu kaybettik.Birden lag oldu ve oyundan düştüm tekrar bağlanmaya çalıştığımda sunucuyu bulamadı ve sonra bi baktım direk loss olarak geçmiş oyun daha 1 dk olmustu ayrılalı ve oyunu terketmemiştim. Tek bir ihtimal var sanırım takımımdaki 5 kişinin aynı anda oyunu terketmesi . Başka oyunlardaki arakdaşlara sordum düşme yok sadece bizim takım düşmüştü .

Karşı takımdan biri bir şey yapmış olabilirmi acaba merak ettigim durum bu tekrarını bile bulamıyo maçın .

http://s1307.hizliresim.com/1c/7/pzpxh.png

• Valve ın yeni sistemi (!) matchmaking'deki neredeyse zorunlu yenilgilerin yanında durduk yere server çöküyor ve rastgele bir takım kazanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyraél -- 7 Temmuz 2013; 16:07:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

Valve ın yeni sistemi (!) matchmaking'deki neredeyse zorunlu yenilgilerin yanında durduk yere server çöküyor ve rastgele bir takım kazanıyor

+ birçok oyunda da bu sorunlar var çözülmesi gereken...
  • aynısı bizede oldu ark lerle girdik fark ile yeniliyoduk birden oyunda lag oldu hepimizi attı ve lose verdi
  • banada oldu.direk loss.zaten her oyunu kazanıyorum ya kazanmakta olan oyunu da loss yaptılar.
  • bende de gariplik comp maçlarında sürekli olarak dire takımındayım yeni maçda
  • Yaklaşık 1-2 aydır oynamıyorum.Yeni mi geldi bu sorunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyundan soğudum bu hata yüzünden, bir pazar günüm var 3 oyundur üst üste aldım
  • Bana 3 oyunda oldu 2sinde radiant 1inde dire idim skorlarda hep üstündük fakat radiant galibiyet dire mağlubiyet geldi ben böyle düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raynkazekage

Bana 3 oyunda oldu 2sinde radiant 1inde dire idim skorlarda hep üstündük fakat radiant galibiyet dire mağlubiyet geldi ben böyle düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz ?

Tesadüftür çünkü baktığım forumlarda genellikle dire zafer olarak gelmiş
  • Tesadüf o zaman
  • dire alıyor zaferleri,radiant alıyor mustafaları (hala oyunu turkce oynayanlar var)

sonuc dıre olan kazanıyor
  • Bir süre oynamamak lazım demek :) Avrupa doğu sorunlu diyolar sadece onu kaldırmak çözüm olabilir ne kadar doğrudur bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_shock -- 7 Temmuz 2013; 22:06:31 >
  • Zaten MOBA'larda liderliği lole kaptırmışken hala daha bu sorunların olması çok ilginç.. Koskoca valve böyle sorunlarla ilgilenemiyor sonra millet de lol oynamaya başlar tabi..
  • Avrupa doğu sorunsuz diye biliyorum. diğer serverler çöküyor heralde. avrupa doğuda sorunsuz oynuyordum dün gece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.