Şimdi Ara

Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
14.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 Senelik hasret bitiyor, bu gece itibariyle 7. sezonuyla alemin kralı resmen geliyor. Uzun bir aranın ardından Ari Gold'umuza kavuşabileceğiz artık ki geçtiğimiz günde twitter sayfasından bu sezonla ilgili yaptığı yorumlarla heyecanımıza heyecan da katmıştır kendileri, sağolsunlar varolsunlar.

Efsane bir sezon finali ile çoğu kişiye belkide en iyi sezon finalini izletmiş ve karakterlerimizide ulaşabileceği en üst noktaya ulaştırmıştır. İşte tam da burada ee geriye ne kaldı o zaman diye sorgulatmıştır ve yeni sezon tagline'ın da da bunu dile getirmiştir : "Once you have it all, what's next?"

Ayrıca bu gece ilerleyen saatlerde Emmanuelle Chriqui (namı değer Sloan'ımız) Entourage facebook sayfasında canlı chat sayfasından olacaktır, ilgililere duyurulur ki ben kaçırmama ya çalışacağım. Son olarakta artık sayılı saatleri kalan 7. sezon posterini de paylaşayım ve eski bölümlere göz gezdirerek moda gireyim yavaştan...

Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3

• Entourage.S07E01.Stunted.HDTV.XviD
    Umarım altyazı da erken gelir.
  • "Entourage"
    Dizi Bölümü :7x01
    Çeviren :m1r4culous
    Başlama Tarihi :2010.28.06
    Çeviri Miktarı : %15
    Durumu : Aktif
    Not:FQM sürümü için. Bitiş Saati: ~16:00
  • S07E01 720p HDTV x264-IMMERSE iniyor.
  • Altyazıya baştan başlanmış bitiş saati 22.00 diyor.Bu gece izleyelim de
  • Alt yazı iptal DP alt yazı çevirimini durdurmuş.

Düzeltme çevirmen değişmiş.

"Entourage"
    Dizi Bölümü :7x1
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.28.06
    Çeviri Miktarı : %90
    Durumu : Aktif
    Not:Laedri & eşekherif çevirisi, 1 saat içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extinet_DeviL -- 28 Haziran 2010; 20:26:23 >
  • Altyazı çıktı.Hemen başlıyorum izlemeye.
  • Bu sezon Turtle at koşturacak gibi dizide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extinet_DeviL -- 28 Haziran 2010; 23:05:35 >
  • Özlemişim be! 25 dakikanın tadı damağımda kaldı. Daha fazlasını istiyorum.

Bölümle ilgili:

Vinny, arabadan çıktıktan sonra yere düşücek falan sandım. Neyse ki, birşey olmadı. Bir de Vinny'nin çektiği yeni film neyle alakalı?
  • Gayet güzel bir bölümdü.Entourage ruhundan birşey kaybetmediğini gösterdi.Yine kaliteli bir sezon izleyeceğiz gibi geliyor
  • Vinnie'ye gıcık oldum

Bırak yapsın işte dublör yok millet pussy dermiş yok bilmem ne ölüyodun gidiyodun..
  • Dizide Adrian Grenier dublör kullanmış bu sahnede.
  • 720p ingilizce altyazı henuz gelmemiş, HDTV.XviD-FQM altyazısıyla uyumlumudur acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

720p ingilizce altyazı henuz gelmemiş, HDTV.XviD-FQM altyazısıyla uyumlumudur acaba

Görüşler bölümünde uyumlu demişler
    quote:

dragon1653
    entourage.s07e01.720p.hdtv.x264-immerse ile uyumlu.
  • Bu görüşler bölümü nerede acaba :) Baktım göremedim de merak ettim, her seferinde size soramam uyumlu mu diye
  • altyazı indirin hemen altında
     Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3

Bu arada bölüm fena değildi
    Biraz yavaş bir başlangıç oldu
  • dizinin bu haftaki bölümü güzeldi geçen hafta Jeremy Piven (ari gold) jay leno showdaydı. kötü haber bu sezon dizi bitiyormuş. iyi haber sinema filmi çekilecekmiş. müdavimlerine duyrulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximusix

dizinin bu haftaki bölümü güzeldi geçen hafta Jeremy Piven (ari gold) jay leno showdaydı. kötü haber bu sezon dizi bitiyormuş. iyi haber sinema filmi çekilecekmiş. müdavimlerine duyrulur.

8. sezonun sonunda bitecek dizi.
  • Arkadaslar bir kara verin. Dizi ne zaman bitecek Ellerinde malzeme cok, diziyi bitirmek icin neden acele ediyorlar anlamak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marduk -- 30 Haziran 2010; 13:38:50 >
  • Jeremy Piven söyledi geçen Jay Leno'da. 8. sezonun sonunda bitecek ama film çekilme ihtimali de varmış.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.