Şimdi Ara

Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
14.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ana konu bu mu bilmiyorum ama şimdi başladım ve bir oturuşta ilk sezon bitti. Şuanlık fena değil. Zaten çoğu kişi de gittikçe açıldığını söylüyor. Şimdilik favori karakterim Drama, bazen bakışları bile güldürüyor. Bir iki haftaya kalmaz bitiririm diye düşüyorum.
  • 2. sezon da bitti. Dizi iyi gidiyor ama altyazılar gerçekten çok vasat. Hem eksik, hem yanlış, hem sansürlü. Gerçekten izlerken aldığım zevki düşürüyor. Son bölümlere doğru iyice kötüleşti. Ben de İngilizce altyazı ile izlemeye başladım. Sonradan eşekherif falan çevirmeye başlamış ama o zamana kadar böyle idare edeceğim.
  • Biraz yavaştan almaya çalışıyorum. Çünkü muazzam bir dizi. 5x3 bitti. Ari Gold sen muazzam bir adamsın.
  • 6.sezon bitti. Tek kelimeyle EFSANE.

Ari Gold'un paintball sahnesi efsane ötesiydi.

Bir de sondaki Matt Damon'ın Vince'e bıraktığı mesajlar muazzamdı.

• Bi oturuşta 7.sezon da bitti.

Vince'den çok Ari'ye üzüldüm. Vince bunların hepsini haketti ama Ari bunu haketmedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİTTİ. Üstüne bir de filmini gömdüm. Yine tam doyamadım. Keşke final sezonu 8 değil de 12 olsaydı, hem final apar topar olmazdı hem de 100.bölümde biterdi. Böyle daha hoş olabilirdi ama yine de benim için EFSANE olarak kalacak. Bir de Ari Gold'u Ari Gold yapanlardan biri de Lloyd'ur.
    O zaman son bir kez daha yüksek sesle LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOYYYYYYYYYYYYYYDDDDDDD!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 26 Eylül 2016; 5:17:56 >

• Bu diziyi izlemek istiyorum ama full sezonları içeren sağlam bir torrent linki bulamadım.Pek izleyen veya izlemek isteyen yok herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luca Brasi L kullanıcısına yanıt
    Pm attım.
  • 13 sene önce bugün

• Ari , Johnny Drama ve Lloyd olsa yetermiş 8 sezona da hatta Vincent değilde Johnny üzerinden gitseymiş keşke dizi Family Guydaki gibi flashbacklerle . Bu üçlü geri kalanlara göre çok ağır basmış.Eric'e hiç ısınamadım nedense.
  • Bir kaç diziyle büyüdüm ama bu diziyi kaçırmış olmanın verdiği acı çok büyük. Keşke zamanında izleyebilseydim. Drama turtle ikilisi ve ari gold hic unutmayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. sezonu izledim. Berbat bir dizi. Komik desen komik değil, eğlenceli desen eğlenceli değil. Dizisinin bir hikayesi bile yok. Forumda konusu bile yok, o derece gözardı edilmiş bir dizi. İzleyecek olan varsa bulaşmasın diye bu yorumu yapıyorum.
  • 7-8 günde 3 sezon bitirdim, muhteşem dizi. Adeta karakterler ile birlikte o parti senin bu toplantı benim takılan biri gibi oldum, özellikle Ari ve Drama kahkaya boğuyor. Ari'nin iş tutkusu, Lloyd ile beraber daha da müthiş hale gelen küfürleri, Drama'nın genelde hiçbir işinin tutmaması falan, efsane kesinlikle. Bu kadar akıcı olacağını tahmin etmiyordum açıkçası, fire vermeden izletiyor, başka dizilere bakmaya fırsat bırakmıyor

2. sezondaki Aquaman filmi hikayesini izlemek müthiş keyifliydi. 3'te de onun ekmeğini yediler ama bölüm sayısı 20'ye çıkınca Turtle'a bile daha fazla odaklanmaya başladılar, bence 12-13 bölümlük sezonlarla da olur bu dizi. Neyse ki kalan sezonlar öyle. Nihayet Medellin filmini çekiyoruz bakalım hayırlısıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 15 Aralık 2020; 22:8:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6. sezonu da bitirdim dizinin başından ayrılmak mümkün değil. Bu sezonu diğerlerine kıyasla daha az sevdim ama sezon finali inanılmaz iyiydi.

Bu sezon Vince'in kariyer çok iyi başladı Scorsese filminde oynamak kariyer zirvesi oldu ama devamında Vince'e hiç uğramadı sezon, bu yönden biraz sallandı bence. Bir de Ari Gold tarafına da şu Andrew Klein ile destek olmaya çalıştılar ama o adama da hiç ısınamadım. Lloyd'un ayrılması, Ari'nin şirket satın alması hikayeleri nefisti. Paintball sahnesi zaten tarihe geçen bir sahne. E kısmına gelirsek, Ashley-Sloan arası git gelleri baysa da sonda nihayet doğru kararı verdi koçum benim. Sloan gibisini bulmuşsun daha ne arıyorsun be oğlum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 20 Aralık 2020; 1:58:22 >

• 7. sezon da bitti en vurucu sezondu.

Ari'nin haberlere çıkması, eşinin onu terk etmesi, Vince'in Sasha krizi + koko muhabbeti... Ari'ye çok üzüldüm. Öte yandan Turtle'ın tekila işi biraz sıkıcıydı açıkçası ilgimi çekmedi pek. Sopranos'taki kızla olan muhabbeti daha iyiydi. Kaldı ki bu adamı geçen sezon üniversiteye falan yolladı yazarlar, mezun etmeyi unuttular galiba Drama'nın nihayet dizisinin olması çok iyi oldu umarım berbat etmez. Eric'in yanındaki sekreterle de güzel uyuştular, onu da bir şekilde kaparsa muhteşem bir son olur Drama için. Burada bir parantez de Billy'e açmak lazım muhteşem bir karakter bence, özellikle Medellin bölümlerinde farkına vardım, feci underrated. Son olarak Eric'e gelirsek, şirketteki sinir bozucu herifi izlemesi zor biraz ama galiba yaşlı patronu beraber gönderecekler bir şekilde.

• Ve final... Daha önce de bahsedildiği gibi, birkaç bölüm daha olsa olurmuş. Biraz aceleye gelmiş gibi olmuş böyle bitince ama elbette ki kalitesiz bir tarafı yok. Şiddetle tavsiye edeceğim bir dizi oldu.

Vince yine herkes için fedakar davranıp işleri yoluna koydu ve nihayet kendine göre birini bulup düğünü yaptı. Açıkçası Vince'ten beklemezdim sürpriz oldu yani. Drama dizisine kavuştu, Turtle işini kurdu, Eric arada milf'e gitse de yine sonda Sloan'ı buldu ve Ari... o kadar iyi bir karakter ki dizinin önüne geçtiği yerler bile oldu ara ara. İşi bırakıp eşine gitmesi çok iyi oldu, sondaki telefon konuşmasındaki teklifin durumu galiba filmde belli olacak. İşi olmadan dayanabilecek birisi değil çünkü

VICTORY!

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.