Şimdi Ara

Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
14.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shameless gibi yani ? bakarım bi insinde ilk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big-Long-Pink-Strong

Uzun süredir tv2 de takip ediyorum,süper dizi.

Bir ara filmi çıkacak denildi n'oldu?

çekimler başlamış
  • Konuyu ne zaman üstte görsem yeni sezon ümidiyle giriyorum :( filmi çekilecekmiş sanırım,saçma sapan gişe filmi olacaksa hiç çekmesinier, güzel hatırlayalım bari.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel haber,kaliteli bir film bekliyorum
  • Az önce bitirdim diziyi gerçekten harika bi dizi. İzlemek isteyipde cesaret edemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Ari Gold a ayrıca bi kitap yazılır film çekilir. Efsane bi adam.

Kısaca neresinde öveceğimi bilmiyorum. Tavsiye ederim.
  • efsane dizi, friendsten sonra en mükemmel dizi gözümde, izlemeyen kaçırmasın, filmini de sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Dün gece 2.kez bitirmiş oldum. Tonla dizi izledim ama Entourage ve birkaç dizinin daha yeri ayrıdır bende. Diziyle alakalı pek çok mesajımda dile getirmiştim, yine getireyim. Ari Gold karakteri, efsane karakterlerden birisidir. Koskoca diziyi sadece onun için bile izleyebilirsiniz. İzlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 16 Mart 2014; 0:39:45 >
  • Bms den sonra iyi gelir diye umuyorum. Bugun yarin baslarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an güncel takip ettiğim 3 dizi; happy endings, entourage ve californication.. 3ü de ayrı güzel
    entouragei izlemeye nasiplenen varsa, bence bi denesin
  • yav 3. sezon webdl 720p rus/eng sürümünde 14. bölüm ve sonrası için altyazı yok, bulamıyorum :/ ne bsplayer siteler ne divxplanet ne de turkcealtyazı

hiçbi yerde yok!!

• bms'den sonra izlenir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

bms'den sonra izlenir mi ?

Yani olarak BMS gibi değil.BMS bunu yanında hikaye kalır çok iyi dizidir tavsiye ederim
  • Efsane bir dizi. Hani gerçekten öyle böyle değil. Bir 8 sezon daha çekseler izlenirdi ki bu lafı ilk kez bir dizi için söylüyorum. Bunun Sopranos'un falan yeteri kadar ilgi görmediğini düşünüyorum. Ülkedeki izleyici kitlesi bence gerçekten bence kaliteli yapımdan anlamıyor. Aslında bu iyi birşey bir yerde.

Ari Gold ve Johnny Drama her sezon güçlenerek üstüne koyarak mükemmel karakterler oldular.

Filmini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 8.sezondan sonrasi olmadigi icin son sezonu izlemek istemiyorum cunku bitisini gormek gercekten uzucu olucak Filmi mi cikicak,az once sayenizde haberim oldu beyler cok saolun umarim dizinin kalitesine yakisir bi film yaparlar cogu diziden uyarlama filmlerin aksine

• Arkadaşlar, bir Shameless ve TBBT hayranı olarak kaliteli bir komediye başlamayı düşünüyorum.Dizi kendine bağlıyorsa, HBO'nun da kalitesine güvendiğimden başlamayı düşünüyorum.Ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkuncand -- 14 Eylül 2014; 13:47:47 >
  • Shameless izlemedim ama tbbt izledigim icin sole bir yorum yapabilirim. Bu dizide gulme efekti yok. Izleyince kesinlikle bitmesini istemeyeceksin. ozelllikle Ari ye bayilacaksin. Pisman olmayacagini soyleyebilirim.
  • Ozledim be

• arkadaşlar bu dizinin 480p ya da 720p versiyonunu hangi siteden bulabilim, bi de mümkünse vk??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisileryapmakisteyen

arkadaşlar bu dizinin 480p ya da 720p versiyonunu hangi siteden bulabilim, bi de mümkünse vk??

dizipubda vardı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jax T.

quote:

Orijinalden alıntı: Bisileryapmakisteyen

arkadaşlar bu dizinin 480p ya da 720p versiyonunu hangi siteden bulabilim, bi de mümkünse vk??

dizipubda vardı hocam

Hocam tesekkur ettim :)

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.