Şimdi Ara

Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
14.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son sezon iyi değildi bence baştan savma yapılmış son sezon.bitsede gitsek havası vardı
  • Harika bir dizidir, izleyipte boşlukta kalanlara Californication öneririm.
  • bu dizi nasıl olurda tr de bu kadar az bilinir?

ben de daha 3-4 gün önce adını duydum, şimdi 2.sezon 5. bölümdeyim.. bölümler 25dk, bir oturuşta en az 2-3 bölüm izliyorum, su gibi akıp geçiyor zaman. eğlenceli bir dizi, tavsiye ederim..
  • Böyle kuytuda köşede kalmış fazla bilinmeyen ama kaliteli bir dizi arıyordum , buldum galiba burdaki ve ekşideki yorumlar iyi başlıcam bu diziye bakalım. zaten HBO dizileri bir ayrı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 9 Temmuz 2012; 17:45:16 >
  • tekrar yazmak istedim. henüz 5. sezonu bitirdim ve kesinlikle tavsiye ederim bu diziyi..

karakterlerle birlikte mutlu oluyorsunuz resmen, mutluluk hormonu salgılıyor insan adamların her işi mi rast gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SistemKoruma -- 24 Eylül 2012; 0:02:46 >
  • Diziler konusunda Entourage'in konusu bile yok. Harika bir yapım, gerçi izleyeli çok olmuştu böyle bir konu bulunca da buraya mesaj atayım dedim.

Ari Gold karakteri efsanedir, karakteri canlandıran Jeremy Piven'in oyunculuğuna hayranım. Dexter'daki Debra'nın erkek versiyonu. Şimdi de rol aldığı Mr Selfridge adında bir dizi var. Bakalım bölümler ilerlesin oraya da bir göz atarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 17 Mart 2013; 17:56:42 >
  • Diziyi 2 sene once 1 ayda bitirmistim resmen.

gecen hafta yeniden basladim , su an 3.sezondayim.

Ozetle efsane bir dizi.
  • Bir insanın 8 sezonluk bir diziyi 2 haftada bitirmesi normal mi ya???
  • quote:

Orijinalden alıntı: quduz_qunduz

Bir insanın 8 sezonluk bir diziyi 2 haftada bitirmesi normal mi ya???

Dizi Entourage olunca doğal
  • konu ilginçmiş lan... izleyek mi napak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

konu ilginçmiş lan... izleyek mi napak ?

Hocam bende kenarda köşede kalmış dizileri araştırıyodum bence izleyek bütlerim bitsin bütün yaz boşum zaten. belki başlamıssındır bile
  • müthiş bir diziydi valla 8 değil 18 sezon olsa izlerdim heralde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

konu ilginçmiş lan... izleyek mi napak ?

Hocam bende kenarda köşede kalmış dizileri araştırıyodum bence izleyek bütlerim bitsin bütün yaz boşum zaten. belki başlamıssındır bile

henü başlamdım

• izlemeye başladım..merak ettiğim bir diziydi

1.sezonu bitirdim zaten 8 bölüm..her bölümün 25 dk olması çok iyi

dizi için henüz yorum yapamicam hala bi numara göremedim çünkü :D

edit:oha harika bir dizi çok kısa sürede 3.sezonun ortasına geldim

ari gold harbi dedikleri kadar sağlam karaktermiş...vajina kası ne lan öyle bi küfür mü olur ahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 28 Ağustos 2013; 7:15:10 >
  • favorim drama abi yok böyle bi' karakter yer yüzünde bu arada izlediğim en iyi 5 diziden birisidir, mutlaka bakın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

Sezona süper başladı.7. sezonda kesinleşmiş.

Kaç dizide bu kadar Ferrariyi bir arada görebilirsiniz?

dizi ile ilgili yorumlara bakıyodum bu resimi görünce indirmeye karar verdim.
    konu da hortlamış oldu :)

• tv ile aram yoktur hayatta dizi takip edip bitirmedim ama şans eseri tv de rastladım gece kafa dağıtmak için kanaldan kanala zap yaparken kanalın birinde durdum ve izlemeye başladım acaip sardı şimdi bırakamıyorum :)) çok başarılı bırak diziyi tv izlemeyen adama dizi izlettirdi valla :)
  • Uzun süredir tv2 de takip ediyorum,süper dizi.

Bir ara filmi çıkacak denildi n'oldu?
  • beyler bu dizi tbbt gibimi yoksa bms gibi mi ? yani klasik sit-com mu gülme efektli falan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

beyler bu dizi tbbt gibimi yoksa bms gibi mi ? yani klasik sit-com mu gülme efektli falan ?

Bu diziye komedi dizisi demek zor. Denemek icin ilk 4 5 bolumu izlersen dizi konusunda iyi bir fikir elde edersin.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.