efsane dizidir ari gold karakterine bence özel bir film çekilmelidir.
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
quote:
Orijinalden alıntı: 2shae
quote:
bu ari gold aşmış bi adam yahu.. nasıl bi oyunculuktur o jeremy piven, sayende dizinin tüm bölümlerini 1 haftadan kısa sürede yaladım yuttum.. bir de scrubs'ta perry cox karakteri var yine bu kadar başarılı..
bu arada entourage'i izlemeye the office izlerken karar vermiştim.. bi bölümde michael scott tüm ofise entourage'in bölümlerinden birini zorla izletiyordu, michael'ın gözlerindeki o sevimli ve muzip ifadeyi entourage'i izledikten sonra ben de aldım.. adam entourageeeee diye ne güzel bağırıyordu lan
diyeceğim odur ki komedi dizisi arayanlar, özellikle erkek olanlar entourage'i kaçırmasın ve hiç boşuna how i met your mother benzeri zırvalarla vakit kaybetmesin.. yine seinfeld hayatımda yaşadığım en büyük vakit kayıplarından biriydi keza how i met your mother da öyle.. bir de scrubs'ı kaçırmamanızı tavsiye ederim.. 7 sezonu 2 senedir toplam 20'den fazla bitirmişimdir ki o derece komik, sıkmayan ve samimi bi yapımdır..
bir entourage ve himym fanı olarak bu lafına şiddetle karşı çıkarım -ki sırf komedi diye bu dizileri karşılaştırmak bile yanlış
how i met your mother'ı aslında takip ederim ama marshall için.. himym'ı diziyi izlemeden önce öyle bi övüyorlardı ki beklentilerimi çok yükseğe çıkardılar, izleyince ise sadece ortalama bi sitcom olduğuna kanaat getirdim ve bunda da iddialıyım.. ikisi de komedi dizisi olduğuna göre çok da güzel karşılaştırılır ve himym bi güzel dayak yer.. yine scrubs ile de karşılaştırılıp bi de ondan güzel bi dayak yer.. ama marshall'ı oynayan jason segel'ın dizideki en iyi oyuncu olduğuna kalıbımı basarım, adam gibi mimiklerini kullanabilen tek kişi o dizide..
Alıntıları Göster
bu gün başladım konuyu görünce, ilk sezonu bitiriyorum şimdi finaldeyim, gayet güzel başlamayı düşünenler varsa buyursun
Finalini bi türlü izlemedim izlemek istemiyorum dogrusu cunku dizinin bitisi gercekten bi boslukta birakicak beni. Neyse ki haziranda filmi cikio o biraz yokluklarini avutucak
quote:
Orijinalden alıntı: fernandao
Finalini bi türlü izlemedim izlemek istemiyorum dogrusu cunku dizinin bitisi gercekten bi boslukta birakicak beni. Neyse ki haziranda filmi cikio o biraz yokluklarini avutucak
Eğer cenneti görmek istiyorsan Ari,Tanrı olmayı dene repliği ile derinden etkilemiş Shameless ile vazgeçilmez olan dizi,yakında filmi çıkacak mükemmel ulan.
quote:
Orijinalden alıntı: TheLiqht
Eğer cenneti görmek istiyorsan Ari,Tanrı olmayı dene repliği ile derinden etkilemiş Shameless ile vazgeçilmez olan dizi,yakında filmi çıkacak mükemmel ulan.
bu ari gold aşmış bi adam yahu.. nasıl bi oyunculuktur o jeremy piven, sayende dizinin tüm bölümlerini 1 haftadan kısa sürede yaladım yuttum.. bir de scrubs'ta perry cox karakteri var yine bu kadar başarılı..
bu arada entourage'i izlemeye the office izlerken karar vermiştim.. bi bölümde michael scott tüm ofise entourage'in bölümlerinden birini zorla izletiyordu, michael'ın gözlerindeki o sevimli ve muzip ifadeyi entourage'i izledikten sonra ben de aldım.. adam entourageeeee diye ne güzel bağırıyordu lan
diyeceğim odur ki komedi dizisi arayanlar, özellikle erkek olanlar entourage'i kaçırmasın ve hiç boşuna how i met your mother benzeri zırvalarla vakit kaybetmesin.. yine seinfeld hayatımda yaşadığım en büyük vakit kayıplarından biriydi keza how i met your mother da öyle.. bir de scrubs'ı kaçırmamanızı tavsiye ederim.. 7 sezonu 2 senedir toplam 20'den fazla bitirmişimdir ki o derece komik, sıkmayan ve samimi bi yapımdır..
bir entourage ve himym fanı olarak bu lafına şiddetle karşı çıkarım -ki sırf komedi diye bu dizileri karşılaştırmak bile yanlış
how i met your mother'ı aslında takip ederim ama marshall için.. himym'ı diziyi izlemeden önce öyle bi övüyorlardı ki beklentilerimi çok yükseğe çıkardılar, izleyince ise sadece ortalama bi sitcom olduğuna kanaat getirdim ve bunda da iddialıyım.. ikisi de komedi dizisi olduğuna göre çok da güzel karşılaştırılır ve himym bi güzel dayak yer.. yine scrubs ile de karşılaştırılıp bi de ondan güzel bi dayak yer.. ama marshall'ı oynayan jason segel'ın dizideki en iyi oyuncu olduğuna kalıbımı basarım, adam gibi mimiklerini kullanabilen tek kişi o dizide..
Alıntıları Göster
Beyler beyler BEYLERR
3.sezon 20.Bölüm son sarkı lazım bulamadım, nette Bilen biri yazsın acayip sevdim şarkıyı nedir ismi Yazın bea
quote:
Orijinalden alıntı: Öyle biri işte
Beyler beyler BEYLERR
3.sezon 20.Bölüm son sarkı lazım bulamadım, nette Bilen biri yazsın acayip sevdim şarkıyı nedir ismi Yazın bea
Alıntıları Göster
2015'in yaz aylarında çıkacak olan filmin fragmanı çıktı, yeri gelmişken burada da paylaşayım.
Fragman guzeldi. Tum ekibi yeniden birarada gormek guzel olacak. Ari nin sinirli halleri guzel oluyor.
Cok özlemişim fragman harikaydı
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Arkadaşlar gerçekten güzel bir diziydi, keşke bitmeseydi, sonunda herkes mutlu malum kişiler hala sap
Filmi gelecekmiş 2015'te daha önce film filan çıkardılar mı
Californication ile birlikte bitmesine en üzüldüğüm dizi.
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
bi ara bakacagım
10 günde bitirdim vize zamanına denk gelmesine rağmen. Finalde çok değişik hisler bıraktı. Filmini bekliyorum filmden sonra diziyle ya da devam filmleriyle bu kadro devam eder umarım.
Film yurtdışında vizyona girdi bildiğim kadarıyla ama türkiye'de yok :'(
quote:
Orijinalden alıntı: Emmmreee
Life changes, friends dont... Alemin kralı 1 hafta sonra burada.
Alıntıları Göster
Dizi komedi ama nedense beni o kadar sarmadı ilk sezon neyse bakarım arada bir ramazan dolayısıyla zor oluyor yinede bazı sahneler müstehcen.
quote:
Orijinalden alıntı: ICromwelleI
Dizi komedi ama nedense beni o kadar sarmadı ilk sezon neyse bakarım arada bir ramazan dolayısıyla zor oluyor yinede bazı sahneler müstehcen.
Alıntıları Göster
An itibariyle 2. sezonu bitirdim. Müthiş dizi.
Dün itibari ile bitirdim diziyi.
Her bir sezonu izlemek ayrı bir zevk verdi bana. Uzun süredir bir diziyi izlerken bu kadar eğlenmemiştim. Finalde tatlı hüzünlü bitti biraz. Vince'in her şeyi yerine koymak için gösterdiğin çaba güzeldi. Ama bir anda hadi evleniyorum demesi biraz garipti. Vince'den beklenmediğim bir olaydı.
Bu yaz bir film de çıkmış. Birazdan onu da izleyip Entourage maceramı tamamlicam. Teşekkürler Vince, E., Drama,Turtel, Ari. Sizi izlemek büyük zevkti.
Johnny Drama gibi bir efsane karakteri barındırıyor bu dizi. Viking Quest'in etkisinde kalıp çıkardığı garip sesler ve victory diye bağırışı efsane. Bazen sırf bakışları ve hareketleri bile güldürmeye yetiyor. Yalnız oyunculuk olarak Jeremy Piven harika bir iş çıkarmış. Yeri geldiğinde güldürüyor, yeri geldiğinde ise gözlerinizi doldurabiliyor Ari Gold karakteri. Karakter iyi yazılmış olsa da Jeremy Piven'ın da oyunculuğu Ari Gold'u Ari Gold yapıyor.
Uzun zamandır dizi izlemiyordum, sezonlar gözümü korkutuyordu ama bu dizinin bölümlerinin az, süresinin de kısa oluşu çok güzel. Sıkılmadan kendini izlettiriyor. 2 haftada diziyi bitirip filmini izledim.