Şimdi Ara

Entourage İzleyen Yok Mu? IMDB: 9.3 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
3
Favori
14.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine güzel iş çıkarmışlar ama izlerken Ari nin haline üzüldüm baya
  • Güzel bir başlangıç oldu bence.

Ari için söyleyeceğim tek şey var yediği postaya karşı "Dana Gordon"ı çatır çatır götürmeli
  • Hocam Dana kaçıncı çocuğu doğurdu ya, gerçi kimden onu da bilmiyoruz
  • Bence Dana'yı götürecek gibi geliyor çünkü 7 sezon boyunca bunu işlediler bakalım izleyip göreceğiz

• Herkesinde düşündüğü gibi Dana'yı götürdü Ari

Sonda çalan müzik çok hoşuma gitti eğer dinlemek isteyenler olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: salim89

Herkesinde düşündüğü gibi Dana'yı götürdü Ari

Teşekkürler bende şimdi arayacaktım bu parçayı.
    Bir isteğim var sizlerden ikinci bölümün sonunda çalan parçayıda paylaşırsanız çok sevinirim :)

Ben demiştim demi "Ari" "Dana"yı çatır çatır götürecek diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

quote:

Orijinalden alıntı: salim89

Herkesinde düşündüğü gibi Dana'yı götürdü Ari

Teşekkürler bende şimdi arayacaktım bu parçayı.
    Bir isteğim var sizlerden ikinci bölümün sonunda çalan parçayıda paylaşırsanız çok sevinirim :)

Ben demiştim demi "Ari" "Dana"yı çatır çatır götürecek diye

• @salim89

Teşekkürler.
  • 8 Sezon 3 bölüm biraz durağan gibi bir bölüm anca cıkardı bu 3 bölümden .
  • 5 i izledim. aşırı sıkıcı. hiçbirşey olmuyo ari ve drama dışında. böle devam etmicek umarım.
  • 7'ci bölümü daha izlemedim ama sanki sezon sonunda Ari herşeyi bırakarak eşine E'nin yanına yerleşecek gibi geliyor.
  • The END!
  • Bitti ama doyamadım
  • Ben bu sezon final olduğunu biliyordum ama 8 bölüm olduğunu bilmiyordum. Dün bölümü izledikten sonra anladım final olduğunu ama hiç hoş olmadı bu ya
  • Son bölüm olduğunu bilerek izlemekte pek hoş değildi.Bekletiyim sonra izleyeyim diyordum ama bu kadar dayanabildim.

Bu kadar güzel bir diziye bu kadar güzel bir son yakışırdı ancak benim gibi odun bir adamı bile etkiledi.
    Daha önce Jay leno da Jeremy Piven çıkıp bu sezondan sonra 2-3 yıl sonra büyük olasılıkla bir film çekeriz diyordu. En yakın zamanda çeksinler zaten en sonunda 1-2 tane şeyide tam söylemediler.

Asıl üzücü olan bu dizinin forumda vede Türkiye de diğer dandik diziler kadar ilgi görmemesi

• Zamanında Friends dizisi bitince Joey diye bir dizi çekilmişti şimdi de bu dizi için Ari diye bir dizi çekilse ne güzel olur
  • 8. bolumde final olurmu kardesimguzel bir final yapmislar. Eger film cekeceklerse bu buyuk ihtimalle Ari ye gelen telefon ile ilgili olur.
  • Bittiğin'de kendime sorduğum soru şu oldu : Bundan sonra ne olacak ?

Yıllardır izleyip zevkle dönüp dönüp izlediğim bir eğlencenin bitmesi koydu!

Arinin son sahnede neden karısını tercih ettiği belli oldu :) (İçimden Dana Gordon kimmiş dedim taş resmen taş.)

Bu şekilde bitirmeleri hoş oldu çünkü herşeyi açıklasalardı bize hayal edecek ne kalırdı ki ?

Hersene 8 sezonu dönüp doşalıp izleyeceğim klasiklerim arasında yer aldı.
  • valla böyle bir dizinin bu kadar az kişi tarafından izlenmesi çok garip.

ben bayıldım.komedi dizileri arasında friends'in bende yeri farklıydı,onun yanına kimse yaklaşamıyordu ancak entourage artık benim favori komedi dizilerimden(sadece komedi olmasa da)

ari ye bayılıyorum ya
  • evet kesınlıkle cok daha fazla ılgı gormelı bu dizi.

5.sezon 11.bölüm vince ın kovuldugu sahne , ucaktayken calan sarkıyla bırlıkte beni biraz üzdü yalan yok.

şarkı robin thicke- dreamworld
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.