bu ari gold aşmış bi adam yahu.. nasıl bi oyunculuktur o jeremy piven, sayende dizinin tüm bölümlerini 1 haftadan kısa sürede yaladım yuttum.. bir de scrubs'ta perry cox karakteri var yine bu kadar başarılı..
bu arada entourage'i izlemeye the office izlerken karar vermiştim.. bi bölümde michael scott tüm ofise entourage'in bölümlerinden birini zorla izletiyordu, michael'ın gözlerindeki o sevimli ve muzip ifadeyi entourage'i izledikten sonra ben de aldım.. adam entourageeeee diye ne güzel bağırıyordu lan
diyeceğim odur ki komedi dizisi arayanlar, özellikle erkek olanlar entourage'i kaçırmasın ve hiç boşuna how i met your mother benzeri zırvalarla vakit kaybetmesin.. yine seinfeld hayatımda yaşadığım en büyük vakit kayıplarından biriydi keza how i met your mother da öyle.. bir de scrubs'ı kaçırmamanızı tavsiye ederim.. 7 sezonu 2 senedir toplam 20'den fazla bitirmişimdir ki o derece komik, sıkmayan ve samimi bi yapımdır..
bir entourage ve himym fanı olarak bu lafına şiddetle karşı çıkarım -ki sırf komedi diye bu dizileri karşılaştırmak bile yanlış
how i met your mother'ı aslında takip ederim ama marshall için.. himym'ı diziyi izlemeden önce öyle bi övüyorlardı ki beklentilerimi çok yükseğe çıkardılar, izleyince ise sadece ortalama bi sitcom olduğuna kanaat getirdim ve bunda da iddialıyım.. ikisi de komedi dizisi olduğuna göre çok da güzel karşılaştırılır ve himym bi güzel dayak yer.. yine scrubs ile de karşılaştırılıp bi de ondan güzel bi dayak yer.. ama marshall'ı oynayan jason segel'ın dizideki en iyi oyuncu olduğuna kalıbımı basarım, adam gibi mimiklerini kullanabilen tek kişi o dizide..
Süper bir sezon finaliydi. Biraz tutuk geçti bu sezon. Ancak 8'nci sezon son olacağı için artık diyecek birşey yok. Ne yapsalar izlerim.
Sezon finali olduğunu yeni öğrendim bende 1 hafta nasıl geçicek diye düşünüyordum bu sezon gerçekten çok tutuk geçti sezon finali biraz heyecanlandırsada başladı ve bitti hiçbirşey olmadı bu sezonda.Gelicek sezonda son sezon sanırım herkesin işini oturtup bitiricekler gibi gözüküyor.
Herkesin isleri tepetaklak olsu. Bir sezon 10 bolum olur mu, tam da dizi guzellesmeye baslamisken. Ne zaman baslayacak son sezon haberi olan var mi acaba?
Kaç bölüm olucağına göre değişir mayıs haziran gibi başlar büyük ihtimal.
Onu bunu bırakında bu bacaksız Marshall nasıl yumruk attı Vince'e. İçimde kaldı yolda karşıma çıkmasın
Sezon finali olduğunu bilmeden izledim ve gerçekten şaşırtıcı bir final olmuş. Herkes dibe doğru gidiyor. Ari'ye çok üzüldüm hatta en çok Ari'ye üzüldüm, Vince ayrı mesele zaten...
En kaliteli prodüksiyon.Anlamadığım onlarca belki yüzlerce ünlüyü nasıl ikna edip her bölüm birilerini izlettiriyorlar bizlere.Ari ilk defa duygusala bağladı bu arada.8. sezonda piskopatlaşan bi ari bekliyorum
Bölümde çalan müziklerden merak edenler için 3 tanesi
Christina Aguilera - You Lost Me : Ari'nin telefonla karısı ile konuşurken Christina Aguilera'nın söylediği şarkı, Eminem - W.T.P. : Eminem'in partisinde Minka olayında arkada çalan şarkı Eminem - Going Through Changes : Final müziği
Yeni sezon ne zaman başlıyor tam olarak bilgisi olan var mı ?
2011 yaz.
Sezon finali için hazırlanan tanıtıcı video gösterime girdi ;
Bu sezon muhteşem olacak kaanatindeyim umarım bekletilerimizi karşılar ayrıca ARİ GOLD'u sabırsızlıkla beklemekteyim
Bu dizi gibi bir dizi yok dunyada. Ulkemizde cogu kisi bir suru sacma sapan dizi takip ediyor bunu eden cok az. Dizinin her bolumunu 3 defa izledim herhalde( Son sezinda Ari nin batirdigi yer haric Ari yi o sekilde gormeye kalbim el vermiyor ama bu sezon baya iyi gelicek gibi). Son sezonda herseyi rayina oturturlar herhalde bir ara belki sonra film olabilir demislerdi ondan bir haber var mi?
Ben de son sezonu tekrar izlemeye başladım. Kesinlikle izlediğim en iyi diziler arasında. İzlemeyenlere de şiddetle tavsiye edilir...
Ve efsane yarın dönüyor.
Season 8, Episode 1: Home Sweet Home Original Air Date—24 July 2011
sezon bitsin hd pack indiririz tvt den.. geçen sezon finali güzeldi
Oh be başlıyor sonunda
Çeviri Durumu: Entourage Dizi Bölümü :8x1 Çeviren :eşekherif Başlama Tarihi :2011.25.07 Çeviri Miktarı : %1 Son Güncelleme : Durumu : Aktif Not :Gün içerisinde.http://twitter.com/esekherif_
Şimdi yine her hafta bunu bekleyerek geçecek merak içinde. Sabredip hepsini tek seferde izliyim diyorum oda imkansız
Oh be sonunda başladı. Akşama altyazı da gelsin bakalım şu sıralar özlediğim tek dizi