Şimdi Ara

EOS 400D ve Katalog Çekimi İçin Makine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer Maksimum kapitalle 400D sınır ise ve almışken dolu dolu olsun diyorsan herhalde bu fiyatta en dolusu bu :D Ama doğru ellerde 350D çok güzel işinizi görür. Çok farkı yoktur 400D den. Ama sonuç olarak işinizi görecekse K100D de olur daha ucuza mal olur. 6MP nin yetmesi lazım bu iş için.
    Makinenin bana verebileceklerini düşünerek (Bu çekim için Fiyat performans yani) sıralarsak
    350D
    400D
    K100D derim.
  • Bence çekeceğiniz modelden çok ileride nasıl bi şi kullanıyım diye de düşünün. Çünkü makineler arasında dağlar kadar fark yok.Hiçbiri kötü çekmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: bisquit
    Bence çekeceğiniz modelden çok ileride nasıl bi şi kullanıyım diye de düşünün. Çünkü makineler arasında dağlar kadar fark yok.Hiçbiri kötü çekmez

evet zaten yüksek kalitede kompakt makinelerle katalog işimi fazlasıyla halledebileceğimi herkes söylüyor. ama ben biraz daha profesyonelleşmek ve geleceği gözönünde bulundurarak dslr ye yöneldim.

quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax
    Eğer Maksimum kapitalle 400D sınır ise ve almışken dolu dolu olsun diyorsan herhalde bu fiyatta en dolusu bu :D Ama doğru ellerde 350D çok güzel işinizi görür. Çok farkı yoktur 400D den. Ama sonuç olarak işinizi görecekse K100D de olur daha ucuza mal olur. 6MP nin yetmesi lazım bu iş için.
    Makinenin bana verebileceklerini düşünerek (Bu çekim için Fiyat performans yani) sıralarsak
    350D
    400D
    K100D derim.

bu sıralama gerçekten mantıklı, hem fiyat hemde özellik olarak.

• abi 400d al o zaman,hatta hayırlı olsun diyelim
  • farklı önerisi, tavsiyesi olan varmı arkadaşlar?
  • Canon s3 al paran da cebinde kalsın diğer seçenekler yanında... Hem çekimini de gayet güzel gerçekleştirebilirsin diye düşünüyorum... Böyle bi amaç için direk Slr almak akıl işi değil bence..
  • Canon S3 te bildiğim kadarı ile 1/2.5" lik bir sensör var. Bana göre 1/1.8" ve manuel ayarlı bir model olmalı (tabii kompakt düşünülüyorsa) SLR-Like olmasa da olur yani - bence

Ekleme : Arkadaş ısrarla dSLR alacağını söylemişti bana, sadece S3 konusundaki fikrim bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet1980 -- 31 Ocak 2007; 19:54:47 >
  • Israrla da slr alıncaksa bence bu çekim için D40kit fazlasıyla yeterli olacaktır; ha illa 400D ise söylenen max. tutar hertürlü kullanılcak eldeki
  • evet dslr alıp bi şekilde sınıf atlamak istiyorum. kısacası şu konuda hemfikiriz sanırım. 400d alınabilecek ve ortalama düzeyde en iyi ve ideal makinelerden birtanesi ?

bu arada d40 ı bugün inceleme fırsatım oldu(izmir vatan bilgisayar) fena makine değildi fakat duyduğuma göre oto-focus u yok. aldığımız makineyi uzun bir süre de kullanmak istiyoruz.

400d ve d40 arasında yaklaşık 400 YTL fark var(ikisindede 18-55 lens mevcut)

siz olsaydınız ne yapardınız bu koşullarda ?
  • Nikon'un kit lensi 18-55 Canon'un kitinden daha keskin bi lens diye biliyorum.. D40'da AF (otomatik odaklama) VAR, fakat AF motoru gövdede mevcut değil yani AF motoru olmayan lenslerde AF yapamıyorsunuz ama zaten piyasadaki çoğu lenste motor mevcut artık...

Sınıf atlamak istiyorum diyorsunuz, mevcut makineniz nedir acaba ?

Bisiklet süren birine araba aldırmayalım da

edit:

Eğer 400D ile karar kıldıysanız düşünmeden alın, ben sizi masraftan kurtarmaya çalışıyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 31 Ocak 2007; 22:41:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.