1 yıl kadar bu kulaklığı kullandıktan sonra tatilde kendisini kaybetmiş bulunmaktayım. EP 630 hakkındaki şu meşhur bassları fazla tizleri pek iyi değil yorumundan yola çıkarak 80 liraya kadar kulaklık tavsiyesi istiyorum. CX 200 street 2 tavsiye ediliyor genelde ama kimiside o kadarda iyi olmadğını ve fiyatını haketmediğini söylüyor. Birde sony mdr ex300sl tavsiye ediliyor ama türkiyede satışa sunulmamış, asla garantisiz almayı düşünmüyorum. Dinlediğim müzik her daldan. Türkiye'de ep 630'dan daha iyi 100 lira altı bir kulakiçi kulaklık var mı?
Bence bulabilirseniz size en iyi vsonic gr06 gider.
Yamaha EPH-30 sennheiser CX serisin az üzerinde ses kalitesi veren bir kulaklıktır. Midleri ile ön plana çıkıyor. bassları EP630 kdr güçlü değildir ama dengelidir. üst frekanslarda ep630 dan daha net tepki veren bir kulaklık. yamahanın bu modelinde de yabancı forumlarda yanma süresinden çok bahsediliyor. bir süre sonra ses daha da açılıyormuş. genel olarak bildiğim Türkiye fiyatı biraz pahalı dışarıya oranla.
YAMAHA EPH-50 Kulak İçi Kulaklık 140 TL diyor bu biraz yüksek mi kalıyor ?
2 tane orjinal ep 630, 1 tane (sanırım çakmaydı) ep 830 bozduktan sonra farklı bir kulaklık almaya karar verdim. (ep 630 ve 830 arasında fark görmedim).
3 kulaklık da zamanla tek kulaklığın bozulması sebebiyle çöpe gitti.
ep 630 ve 830'la arasında fark hissedemedim ben ( daha ucuz olması dışında)
Belirtmekte fayda var kablosu asimetrik ve 2 parça. İlk tuhaf geldi ama sonra alıştım, hatta çok daha rahat oldu.
Sennheiser Clasic Line CX 870 diye bir kulaklık gözüme çarptı. 81 TL. Teknik özelliklerine bakarsak bahsi geçen kulaklıklarla yakın kalitede. Ama kullananlardan yorum almak gerek.
kulak içi kulaklık sıkıntı her part farklı ses çıkarıyor sennheiserde çok yaşadım bunu 2011 ğretiminin bass süperdi 2012 modelinin bass gitmiş mid iyileşmişti aynı model kulakiçinden bahsediyorum pişme flan meselesi değil ilk günden beri bass verirdi
bahsedilen kulaklıkların hepsini kullanmıs biri olarak cx200 oneriyorum.