EP-8KHA+ anakartlı makina devamlı uzun bip sesi veriyor ve açılmıyor. Karttaki led panelinde C 1 yazısı çıkıyor. Ramlerle ilgili bir sorun olduğunu zannediyorum ama üç farklı ram denememe rağmen yine de açılmadı . Dün çalışan makina bugün açılmıyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkürler.
en azından karttaki jumperdan claer cmos yap belki olu...
Bilgisayar açılırken delete tuşuna devamlı basarak bios' a girebiliyormusun, giremiyorsan BIOS bir şekide uçmuş sizlere ömür, virüsmü bulaştırdın. naaptın. Bilgin
quote:
Orjinalden alıntı: selcuk_hoca
EP-8KHA+ anakartlı makina devamlı uzun bip sesi veriyor ve açılmıyor. Karttaki led panelinde C 1 yazısı çıkıyor. Ramlerle ilgili bir sorun olduğunu zannediyorum ama üç farklı ram denememe rağmen yine de açılmadı . Dün çalışan makina bugün açılmıyor. Çözüm önerilerinizi bekliyorum . Şimdiden teşekkürler.
anakartın klavuzu yokmu orada hangi bip sesinin veya hangi kodun neyi temsiz ettiği yazması gerekli..
uzun HAVALI bip SESİ ZATEN BIOS'UN DEVE OLDUĞUNU GÖSTERİR DE BİLGİN
anakrta problemi oluyor direk susmadan uzun bios güncellemesi yaptir tekrar yüklet düzelir oda yemezse yeni anakart alman gerekecek :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme